Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 892
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Леле колко сте разгорещили направо тая вечер пак нема да спите. Тоя филм направо си е болест от всякъде като гледам Дани-то все повече се пали и то само заради Харунчо т. е Серханчо. Дани колко кила смъкна и ти вече от тоя бат Серхан?
6 кг
Лелее, как ги сваляте тези кила, Дани, я кажи, че на мен не ми се получава номера, а уж се броя за влюбена та загубена? Този Серхан ми е тръпка, ама защо не мога да свалям? Дали не съм достатъчно ...? Weary

# 181
Дежавю, това е за новото райско кътче, което си ни спретнала отново! Да си жива и здрава и много щастлива мама!
Благодаря мила но аз не правя кой знае какво радвам се че ви харесва.
ААА НЕ ТАКА, ние толкова бързо я изписваме темата, ЕТО АЗ ДОРИ НЕ ТЕ ПОЗДРАВИХ, АМА ПО-ДОБРЕ КЪСНО.....
 love001  love001  love001  love001 txtloves newsm76 newsm51

# 182
Еда не просто му няма доверие ,тя го приема като даденост на Мелда.Хем иска Харун ,хем не и стиска да е с него, посегне за миг към него и после се отдалечава.
Именно, той от любов изпълнява това, което тя му каже (помислете си колко български елемента, нар. мъже, биха направили това за любимите си с такава страст и обич)? Еда се остави да бъде манипулирана по най-елементарен и долен начин от "сестра" си.

# 183
# 184
  • Варна
Той си мислеше, че ако не знае за него, ще може по-бързо да го забрави и така няма да я нарани толкова много. Но и аз като Меги съм на мнение, че дори и да не се срещнеха отново толкова скоро и Еда не беше сестра на Мелда, той щеше да я потърси пак със сигурност, защото той се влюби в нея още като я качи в колата в дъжда!
И кога, според теб щеше да я потърси- след като отиде с цялото си семейство да иска Мелда за жена и й даде пръстен- я, се сети колко беше щастлив и доволен в онзи момент?! Не знам, мисля, че той приключи с Еда още в заведението и това беше окончателно! Дори и да се е влюбил- избра сигурността! А после просто съдбата изправи Харун  Еда един срещу друг, после ги сложи един до друг, а най- накрая и един върху друг! hahaha hahaha hahaha

# 185
В ТОЗИ ЕПИЗОД И ХАРУН И ЕДА ДАДОХА НА СТРЪВНИЦАТА ДА РАЗБЕРЕ,КОЛКО ДЪРЖАТ НА ЛЮБОВТА СИ....!
http://vbox7.com/play:53f60a8e

# 186
когато е с нея е в друго измерение в друг свят- любов-необяснима

# 187
Ади ти си неуморима.

А Дани направо рекорд прави и тя нон стоп тука във форума

# 188
Той си мислеше, че ако не знае за него, ще може по-бързо да го забрави и така няма да я нарани толкова много. Но и аз като Меги съм на мнение, че дори и да не се срещнеха отново толкова скоро и Еда не беше сестра на Мелда, той щеше да я потърси пак със сигурност, защото той се влюби в нея още като я качи в колата в дъжда!
И кога, според теб щеше да я потърси- след като отиде с цялото си семейство да иска Мелда за жена и й даде пръстен- я, се сети колко беше щастлив и доволен в онзи момент?! Не знам, мисля, че той приключи с Еда още в заведението и това беше окончателно! Дори и да се е влюбил- избра сигурността! А после просто съдбата изправи Харун  Еда един срещу друг, после ги сложи един до друг, а най- накрая и един върху друг! hahaha hahaha hahaha
Когато Мелда започне да се прави на великата госпожа и се самозабрави, тогава Харун щеше да се сети за горещата нощ в Ава, а това щеше да стане доста по-бързо.

# 189
когато е с нея е в друго измерение в друг свят- любов-необяснима
Направо вятър го вее на бял кон! Попада в измерението Гюлер с всички прилежащи към него звезди, ама ще видите вие като мине една светеща опашата, Харунчо ще забрави бързо за тези мъглявини. smile3517

# 190
# 191
  • Варна
Да сравним двете семейства Гюлер и Арсланлъ- кой знае за любовта на Еда и Харун- от Гюлерови- двете ключови дами- майката Тюркян и по-голямата сестра Мелда, а от Арсланлъ- само малката сестричка Ниса, дето не й се чува гласчето по никакъв въпрос!
Еда води люта битка и с двете от своето семейство- тровиха я, тормозиха я, обиждаха я, биха я и двете по различно време, а Харун къде беше- само й пускаше разни фитили. Той с кого води война за любовта си- newsm78, май не се сещам да имаше такъв- на Ниса просто й обясни туй- онуй и готово! Когато трябваше да се изправи пред баща си в момента, когато той караше Толга и Еда да се оженят, човекът стана и си тръгна- дори Мелда се изненада от тази му реакция, а Еда пък как го изгледа... Мисля, че точно в този момент тя реши да се омъжи за Толга! Peace

# 192
Ако знаете какво ми дойде наум сега.

Може да направите клипче със снимките на Карпатия на фона на някоя песен и със стиховете. Дали това ще стане интересно не знам но звучи много уникално. Турските фенове със сигурност няма д аимат такова.

# 193
за -знаете

# 194
Ако знаете какво ми дойде наум сега.

Може да направите клипче със снимките на Карпатия на фона на някоя песен и със стиховете. Дали това ще стане интересно не знам но звучи много уникално. Турските фенове със сигурност няма д аимат такова.
сложих - но не се четат, но може пак да се опита

Общи условия

Активация на акаунт