Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 879
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Но ми напомня че карпатия не я виждам от доста време тук загуби ми се нещо къде изчезна направо не знам ще и пишем отсъствие с това нейното следване съвсем се загуби

# 196
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! wavey
ФИНАЛЪТ НАБЛИЖАВА И КОМЕНТАРИТЕ ВИ СТАВАТ ВСЕ ПО-ЕМОЦИОНАЛНИ И ИНТЕРЕСНИ!
ВКЛЮЧВАМ СЕ МАЛКО КЪСНО ДОРИ НЕ СЪМ ИЗЧЕЛА ВСИЧКО, НО ДОКАТО СЛЕДЯХ МНЕНИЯТА ВИ МИ ХРУМНА ЕДНА БЕЗУМНА ИДЕЯ ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВАЛИ СВАТБАТА . НАЛИ ОЧАКВАМЕ НЕОЧАКВАНОТО.    

ТА: НАМИРАТ КОЛАТА НА ХАРУН И ПО НОМЕРА РАЗБИРАТ ЧЕ Е НЕГОВА, НО...ХАРУН ИЗЧЕЗВА. ТОВА ГО СЪОБЩАВАТ НА ФЕЯЗ ТОЧНО КОГАТО ТОЛГА ЩЕ КАЗВА" ЕВЕТ".ТАКА СВАТБАТА СЕ ПРЕКЪСВА . ЗА ПО ГОЛЯМ ДРАМАТИЗЪМ КОЛАТА МОЖЕ ДА Е ПАДНАЛА ВЪВ ВОДАТА
ПРИ ТАКОВА РАЗВИТИЕ НА СЕРИАЛА НАИСТИНА СВАТБА НЯМА ДА ИМА А ПЪК ЕДА ОЩЕ ЩЕ Е С ТОЛГА / КАКТО СЕ ПИСА ОТ НЯКАКВА ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ/ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА И ТОВА НЕОЧАКВАНО ОБСТОЯТЕЛСТВО ЩЕ НАПРАВИ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ПО-ТРУДЕН /СПОРЕД РЕЗЮМЕТО/.
ОЩЕ СЕ  ДВОУМЯ КАКВО МУ СЕ СЛУЧВА НА ХАРУН ЗА ОКОЛО 1 ЕПИЗОД newsm78
А АКО СВЪРШИ И ТАКА СЕЗОНА , НЕ ЗНАМ newsm78

БЕЗУМНО Е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО ,НО НЕ И НЕВЪЗМОЖНО!

# 197
Ако знаете какво ми дойде наум сега.

Може да направите клипче със снимките на Карпатия на фона на някоя песен и със стиховете. Дали това ще стане интересно не знам но звучи много уникално. Турските фенове със сигурност няма д аимат такова.
сложих - но не се четат, но може пак да се опита
МММ да права си трябва нещо друго може би но не ми идва на ум какво

# 198

тази много ми харесва

# 199
  • Варна
Момичета, тая вечер рано- рано свивам знамената wflag и ще си лягам! smile3524 Причината е, че съръвърът ме изхвърля постоянно    comp03 и вече два отговора ми се загубиха- нямам нерви да се боря! smile3515 Лека нощ- тая жега явно ми изпи силиците и капитулирах! smile3544 До утре! thumbsup През деня само ще ви чета и вечерта пак ще се вихрим- приятна вечер на всички! lovekiss

# 200

ЗА DEJAVUE !ЦАРИЦАТА НА ЦВЕТЯТА ЗА ЦАРИЦАТА НА ТЕМИТЕ!  love001

# 201

ЗА DEJAVUE !ЦАРИЦАТА НА ЦВЕТЯТА ЗА ЦАРИЦАТА НА ТЕМИТЕ!  love001
Абе хора вие сте невероятни не е необходимо това но ви благодаря Hug Hug Hug

# 202
Ади, успя да ми запалиш фитила с тази снимка, тук Серхан е много естествен и много чаровен!

# 203
# 204
Ади, успя да ми запалиш фитила с тази снимка, тук Серхан е много естествен и много чаровен!

да такъв поглед.........

# 205
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! wavey
ФИНАЛЪТ НАБЛИЖАВА И КОМЕНТАРИТЕ ВИ СТАВАТ ВСЕ ПО-ЕМОЦИОНАЛНИ И ИНТЕРЕСНИ!
ВКЛЮЧВАМ СЕ МАЛКО КЪСНО ДОРИ НЕ СЪМ ИЗЧЕЛА ВСИЧКО, НО ДОКАТО СЛЕДЯХ МНЕНИЯТА ВИ МИ ХРУМНА ЕДНА БЕЗУМНА ИДЕЯ ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВАЛИ СВАТБАТА . НАЛИ ОЧАКВАМЕ НЕОЧАКВАНОТО.    

ТА: НАМИРАТ КОЛАТА НА ХАРУН И ПО НОМЕРА РАЗБИРАТ ЧЕ Е НЕГОВА, НО...ХАРУН ИЗЧЕЗВА. ТОВА ГО СЪОБЩАВАТ НА ФЕЯЗ ТОЧНО КОГАТО ТОЛГА ЩЕ КАЗВА" ЕВЕТ".ТАКА СВАТБАТА СЕ ПРЕКЪСВА . ЗА ПО ГОЛЯМ ДРАМАТИЗЪМ КОЛАТА МОЖЕ ДА Е ПАДНАЛА ВЪВ ВОДАТА
ПРИ ТАКОВА РАЗВИТИЕ НА СЕРИАЛА НАИСТИНА СВАТБА НЯМА ДА ИМА А ПЪК ЕДА ОЩЕ ЩЕ Е С ТОЛГА / КАКТО СЕ ПИСА ОТ НЯКАКВА ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ/ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА И ТОВА НЕОЧАКВАНО ОБСТОЯТЕЛСТВО ЩЕ НАПРАВИ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ПО-ТРУДЕН /СПОРЕД РЕЗЮМЕТО/.
ОЩЕ СЕ  ДВОУМЯ КАКВО МУ СЕ СЛУЧВА НА ХАРУН ЗА ОКОЛО 1 ЕПИЗОД newsm78
А АКО СВЪРШИ И ТАКА СЕЗОНА , НЕ ЗНАМ newsm78

БЕЗУМНО Е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО ,НО НЕ И НЕВЪЗМОЖНО!

Бонбонке, тази версия е много вероятна и логична! На мен също ми мина през ума, че може да стане катастрофа например и Харун да е много зле и това да дойдат и да съобщят полицаи вечерта на сватбата. Малко е странно, но ... както казваш не и невъзможно.

# 206
Момичета, тая вечер рано- рано свивам знамената wflag и ще си лягам! smile3524 Причината е, че съръвърът ме изхвърля постоянно    comp03 и вече два отговора ми се загубиха- нямам нерви да се боря! smile3515 Лека нощ- тая жега явно ми изпи силиците и капитулирах! smile3544 До утре! thumbsup През деня само ще ви чета и вечерта пак ще се вихрим- приятна вечер на всички! lovekiss
Дани, не се предавай така! Все пак ако си изморена много, желая ти приятни сънища!

# 207
Лека нощ и от мен!

# 208

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 01:21 от didi 69

# 209
ФРАГМЕНТ 49.ЕП. + СУБТИТРИ

http://vbox7.com/play:5692d96c

Общи условия

Активация на акаунт