Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 860
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
ДИДИ ,ИЗВИНЯВАЙ! НЕ ВИДЯХ, ЧЕ СИ ПУСНАЛА ФРАГМЕНТА!  newsm51

# 211

ЯНДЪК БЕНИ !

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 01:38 от didi 69

# 212
# 213

ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, ХУБАВ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ

# 214
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=u5O5JKV7H5A&feature=related

Добро утро, момичета и Бганьо!

На всички желая прекрасен и ползотворен ден! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 215
  • София
Добро утро на всички! Желая ви лек и приятен ден, доколкото може да е в тези жеги! Снощи видях една покана за мен от Дани и реших да й отговоря:

На гости

Получих твоята покана
Значи действаме по плана
Със жената идвам и детето
А от теб питието и мезето

За да не ти много досадим
Ние няма дълго да седим
Щом Харун с  Еда се вземе
За тръгване дошло е време

# 216
# 217
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! wavey
ФИНАЛЪТ НАБЛИЖАВА И КОМЕНТАРИТЕ ВИ СТАВАТ ВСЕ ПО-ЕМОЦИОНАЛНИ И ИНТЕРЕСНИ!
ВКЛЮЧВАМ СЕ МАЛКО КЪСНО ДОРИ НЕ СЪМ ИЗЧЕЛА ВСИЧКО, НО ДОКАТО СЛЕДЯХ МНЕНИЯТА ВИ МИ ХРУМНА ЕДНА БЕЗУМНА ИДЕЯ ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВАЛИ СВАТБАТА . НАЛИ ОЧАКВАМЕ НЕОЧАКВАНОТО.    
ТА: НАМИРАТ КОЛАТА НА ХАРУН И ПО НОМЕРА РАЗБИРАТ ЧЕ Е НЕГОВА, НО...ХАРУН ИЗЧЕЗВА. ТОВА ГО СЪОБЩАВАТ НА ФЕЯЗ ТОЧНО КОГАТО ТОЛГА ЩЕ КАЗВА" ЕВЕТ".ТАКА СВАТБАТА СЕ ПРЕКЪСВА . ЗА ПО ГОЛЯМ ДРАМАТИЗЪМ КОЛАТА МОЖЕ ДА Е ПАДНАЛА ВЪВ ВОДАТА
ПРИ ТАКОВА РАЗВИТИЕ НА СЕРИАЛА НАИСТИНА СВАТБА НЯМА ДА ИМА А ПЪК ЕДА ОЩЕ ЩЕ Е С ТОЛГА / КАКТО СЕ ПИСА ОТ НЯКАКВА ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ/ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА И ТОВА НЕОЧАКВАНО ОБСТОЯТЕЛСТВО ЩЕ НАПРАВИ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ПО-ТРУДЕН /СПОРЕД РЕЗЮМЕТО/.
БЕЗУМНО Е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО ,НО НЕ И НЕВЪЗМОЖНО!
[/quote]
Има резон в това, което пишеш! Досега само Харун не беше из4езвал!

# 218

тази много ми харесва

Втората снимка е потресаваща!

# 219
Добро утро банда,
как е настроението. Цяла седмица не съм влизала в форума а вие 3 теми сте изписали. Нямате стигане. Браво на всички стихоплитци, от хубави по-хубави стихчета сте редили. И сега какво ще правим - утре ще омъжваме ли Еда за Толга??? Ей, големи оптимисти сте да знаете ама ако ще има още един сезон да знаете, че и това ще видим.
Лек и приятен ден на всички!   bouquet

# 220
Забравих да кажа добро утро и лек ден на вси4ки от форума! Извинете ме!
Така се запалих от прогнозата да Бон бон, 4е побързах да я потвърдя! Тя обяснява и отсъствието на Харун от сватбата, и плана, който сподели с Тарък/т.е.  няма да е пасивен и има резервен вариант/, и провала на сватбата, и проблемите, които ще възникнат
от неговото из4езване. Инсценирана катастрофа - това е изхода! Не сме го и гледали! В смисъл по-оригинално решение от сценаристите!

# 221
  • Стара Загора
Между другото Еда като казва, че за нея такъв човек- Хаккъ не съществува- казва истината! Хаккъ наистина не съществува- оня мъж, дето й се представи така в началото наистина не беше истински- имаше един плейбой, увлечен по младо, жизнерадостно и различно момиче; свали я и се възползва от наивността и младостта й. След като добре се позабавлява с нея- просто я заряза без обяснение. И ако съдбата не ги беше срещнала отново, Хаккъ- Харун щеше да продължи живота си напред с Мелда, без да се интересува от Еда. Тя щеше да страда за един неистински мъж, в когото е имала нещастието да се влюби, сигурно пак щеше да роди детето му, а оня изобщо нямаше и да знае за това. Така че Хаккъ наистина не съществува- Харун дори нямаше доблестта да й каже истинското си име, нито пък че има сериозна връзка с друга жена- просто си направи кефа тогава и я заряза!

Аз много пъти съм си мислила същото. Каква щеше да е съдбата на Еда , ако не бяха сестри с Мелда!  Тогава Харун нямаше да има възможност да се влюби в Еда истински и всички негативи щяха да са за сметка на Еда, а Харун наистина щеше да е истински подлец.

# 222
  • Русе
Ако Еда не беше сестра на Мелда, нямаше да има "Незабравима". Thinking
Сюжетната линия щеше да е друга. Но да се върна на нашите герои - Харун погрешно преценява чувствата си в началото- приема възхищението и уважението за любов.  И когато любовта наистина го сполетява,го обърква. Бату му обесняваше,че май е влюбен,че ревнува...Еда беше активната страна в първите 2 серии-ако не го беше целунала,Харун нямаше да преспи с нея. Еда е млада,неопитна и наивна в началото. И получава жесток урок от съдбата.

# 223
  • Русе
Бганьо, радвам се ,че музата ти не слиза от рамото ти,дори и в ранните часове на деня!
    Отново си във форма,БРАВО! Пусни още някой шедьовър за отскок! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 224
  • Русе
Мармалон, представяш ни прекрасни закуски и кафенце! Благодаря,ама чок! newsm51 newsm51 newsm51   Но защо малко пишеш и отдавна не си ни показвала стиховете си? Извинявай,Сигурно си много заета и ти досаждам. Сори! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт