Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 877
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
ДОБРО, УТРО И ОТ МЕН!!!
СКЪПИ СЪФОРОМЦИ... Hug
ДОБРЕ СТЕ РАЗНИЩИЛИ НЕЩАТА НЕОМОРИМИ СТЕ!! Peace СТИХОВЕТЕ СА СТРАХОТНИ!  bouquet
bghelp МОЛЯТЕ ПУСНИ НЕЩО  ДА НИ РАЗХЛАДИ, В ТОЗ  ГОРЕЩ ДЕН!! Praynig

# 226
Здравейте момичета и момчета .Цяла сутрин съм на балкона а чак сега смогнах да пиша.Желая ви един хубав и прекрасен ден защото животът е много кратък и всеки един миг трябва да се изживява пълноценно с много много  любов  и усмивки  Heart Eyes Party

# 227
  • Русе
Дани, чак ти се учудвам как сваляш кг по време на "Незабравима". При мен ефектът е обратен. newsm62 newsm62 newsm62 Първо си подреждам пред и около себе си,и после- какво и колко ям, пия, пуша- не забелязвам НИЩО до финала. newsm53

# 228
  • Русе
Ади, прости ми, скъпа,че не те поздравих за чудесното кафенце и закуската,която си ни спретнала! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Много ни глезите с Мармалон!Отпуснали сте ни юздите и как ще се справяте с нас по-нататък   ?
Не ви виждам! smile3506 newsm62 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 229

тази много ми харесва

[/quote

Takaва хубава прегръдка! Това също е един от най-силните моменти във филма!

# 230
  • Русе
Каламитси,НЯМА безумни идеи в Незабравима! И в твоето предположение има резон. Нали казват : Очаквайте неочакваното!
Ще гледаме-ще разберем! И дискусиите ни ще стават все по-запалени и вълнуващи! smile3521 smile3521 smile3521 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 231
Дано този момент се   повтори

http://www.vbox7.com/play:23aab8cc

# 232
ДОБЪР ДЕН КОМПАНИЯТА ! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ УСМИХНАТ И ПОЛЗОТВОРЕН ДЕН!   love001   love001   love001

Гледам, че Петко и Дани почиват, затова аз ще ви напиша едно стихче, макар че мозъкът ми се размекнал от жегата  Rolling Eyes

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Гледам Еда и се питам: какво е любов ?
Някои казват, че е варен картоф -
разрежеш го , а той вътре суров.
Най - общо казано - не е готов.

Ако това наистина е така ,
става ясно защо Еда протака.
Нейният картоф врял - недоврял
мечтае винаги да си остане цял.

Това момиче не иска да знае
какво бъдеще сама си чертае.
Защо се опитва любовта да убие?
Така само себе си ще затрие .

Какво ще постигне с това "Приемам"?
Все едно казва:" към кръста поемам".
На кого прави с тази сватба на пук?
Като че не се отнася за нея, а за друг.

Въпроси, въпроси, много въпроси...
Чувствам, че труден тест решавам.
Ако питате мен Еда боя си проси,
но пък така добре се забавлявам.

# 233
  • Русе
ДОБЪР ДЕН КОМПАНИЯТА ! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ УСМИХНАТ И ПОЛЗОТВОРЕН ДЕН!   love001   love001   love001

Гледам, че Петко и Дани почиват, затова аз ще ви напиша едно стихче, макар че мозъкът ми се размекнал от жегата  Rolling Eyes

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Гледам Еда и се питам: какво е любов ?
Някои казват, че е варен картоф -
разрежеш го , а той вътре суров.
Най - общо казано - не е готов.

Ако това наистина е така ,
става ясно защо Еда протака.
Нейният картоф врял - недоврял
мечтае винаги да си остане цял.

Това момиче не иска да знае
какво бъдеще сама си чертае.
Защо се опитва любовта да убие?
Така само себе си ще затрие .

Какво ще постигне с това "Приемам"?
Все едно казва:" към кръста поемам".
На кого прави с тази сватба на пук?
Като че не се отнася за нея, а за друг.

Въпроси, въпроси, много въпроси...
Чувствам, че труден тест решавам.
Ако питате мен Еда боя си проси,
но пък така добре се забавлявам.
Тарабас,всички сме на твоя хал!  bouquet  bouquet  bouquet
Хем се възмущаваме,хем се забавляваме! БРАВО за стихчето! smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001  love001

# 234
  • Русе
Съгласна съм с теб,но в друг аспект.Сега е ред Харун да бяга, а Еда да го гони и да го умолява!
Малко, за баланс! smile3508 newsm53

# 235
Съгласна съм с теб,но в друг аспект.Сега е ред Харун да бяга, а Еда да го гони и да го умолява!
Малко, за баланс!
[/quote]

Ще бъде за известно време в неизвестност нашия любимец. Супер интересна ще е ситуацията. Няма да остане нищо скрито-покрито!

# 236
  • София

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
....................

Да не са прави тези, които твърдят, че луд умора няма. Напоследък доста уморен се чувствам. А стихотворението ти е прекрасно, както винаги! Аналогията с картофа ми напомни за един много стар филм "Един картоф, два картофа".  

# 237
Ако Толга каже "не" на церемонията, Еда да не започне него да гони, защото и се изплъзва сигурността? Знаеме ли какви ще ги надробят сценаристите? Може да са решили да има една голяма гоненица - Мелда гони Харун, той пък Еда, тя пък гони Толга, а той незнам.

# 238
Мелда никога и за нищо не е обвинила Харун. Според нея цялата вина носи Еда! Сега оба4е не знам на кой ще стовари гнева си, когато Харун из4езне и сватбата се провали!Еда е полуженена,казала е ДА, няма за какво да бъде обвинена. Остава да чупи и да си стяга багажа!
Еда вътрешно ще приеме нещата с облек4ение!

# 239
Ако Толга каже "не" на церемонията, Еда да не започне него да гони, защото и се изплъзва сигурността? Знаеме ли какви ще ги надробят сценаристите? Може да са решили да има една голяма гоненица - Мелда гони Харун, той пък Еда, тя пък гони Толга, а той незнам.

Остава да гони Едже. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт