Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 641
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
ТАРАБАС (ladies first) И ПЕТКО, както винаги водите щафетата, (но има и много други сред нас, които не ви отстъпват) по
стихоплетство. Стиховете ви са професионални, аз не мога да се откъсна от компа заради вас и утре ще замина сигурно по г..и, че няма кой да ми спретне куфараааа smile3514.

ЗА ВСИЧКИ ПОЕТИ С БЛАГОДАРНОСТ И ВЪЗХИЩЕНИЕ

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 15:49 от marmalon

# 526
Тарабас възхитена съм от твоите способности как ги пишеш не знам но си личи че си човек от старата школа определено доказва че тогава е имало ценностна система в много по-голяма степен отколкото сега  Hug Hug

# 527
Ха ха мармалонке ами не се бой и по гащи да си тук е много топло. Вчера се изля един огромен порой но то беше за 1 час и после пак жега.

А ако закъсаш ще ти дам някоя жилетка не толкова оръфана както на Еда

# 528
Забравих да поздравя всички други стихоплетци.

И за прекрасните кафета и закуски действат ми много диетично щото само ги гледам

Мармалонке знам че имам грешки и че не съм добра с правописа но ще ме извините затова. Пиша дирекстно тук стихчето на момента което ми дойде така че вие сте първите които го виждате.

Не исках да кажа това, не е правописна, а печатна грешка. Във всеки пост ги има, всеки чуква някойя съседна буква
Моля те не се обиждай   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 15:50 от marmalon

# 529
Ха ха мармалонке ами не се бой и по гащи да си тук е много топло. Вчера се изля един огромен порой но то беше за 1 час и после пак жега.

Да, ама ще съм сама по улиците, само хората като ме видят с мойте 75 килца и ще се разбягат   running newsm29 :

# 530

Да, ама ще съм сама по улиците, само хората като ме видят с мойте 75 килца и ще се разбягат   running newsm29 :
Спокойно той Бай Ганю ще те заведе на неговия Мол или аз на нашия все ще купиш нещо

# 531
Видонке днес си мълчалива сигурно медитираш за довечера за филма

# 532
  • София

75, ама сигурно с моите подаръци - гребен, бръснач и закачалка. А мен днес треска ме тресе заради довечера и заради подаръците утре...Писах, че вече съм ги изпратил, но всъщност чакам първо ти да ми ги донесеш и да са Made in Germany, ей!.

Предсватбена треска

Днеска времето пълзи
Вместо бързо да лети
Вече не ми се лежи
Даже и не ми се спи

Треска ме тресе от рано
Като в лозе съм небрано
Готвя се за сватба тежка
Пък дано да стане грешка

Дано Еда да не подпише
Да помогнат й от свише
Да й свърши химикала
Да припадне пред олтара

Да повърне във градина
Пред сестра си таз гадина
Чудо Господ да й прати
Мавзолея да разклати

С гръм Мелда да порази
Дано я цялата опожари
Дано и Толга се откаже
И твърдо “Не” да каже

Ще се случи нещо знам
Еда на Толга не ще дам
Ако Харун не се намеси
На филма пускаме завеси

# 533
  • София
Хе хе днеска много любовно почнахме а как ще свършим деня само катос е сетя за филма и утре вече стихчетата ще са с доста доза яд.

bganio а тов апоследното Остров много ми хареса, но с последния стих си представям вече как казваш на твоята жена "Ела Едичке моя"

А, няма такава опасност - на мен лирическият ми герой харесва Еда. И ако нещо й спомене името на сън, това си е негов проблем, не мой. А жената вече съм я инструктирал как да тълкува сънищата и бленуванията ми. Нали може довечера да сънувам Роналдо и да му кажа името - и това ли трябва погрешно да се тълкува?

# 534
Тарабас възхитена съм от твоите способности как ги пишеш не знам но си личи че си човек от старата школа определено доказва че тогава е имало ценностна система в много по-голяма степен отколкото сега  Hug Hug

Е Дежавю , как ги пиша? Както и ти , и всички останали - с желание и от сърце. Старата школа не знам по какво си личи, но повече би ми прилягало "стара чанта , ама лачена".   Joy А стихотворението ти "Какво е любовта" е много хубаво и се познава, че е написано на един дъх . smile3501  smile3501  smile3501

Бай Ганьо, това стихотворение "Остров" според мен, подчертавам според мен , трябва да се цитира в началото на всяка страница , ей тъй като обица на ухото на всеки. Браво  smile3501  smile3501  smile3501

Ей Мармалон, ти си тръгни ако щеш по гащи, ако щеш без , ама гледай подаръците ни да не забравиш.  happy bd Бай Ганьо  като ги изпроси имаше предвид и нас надявам се , не само себе си. Ние те чакаме  bg А за килограмите не се притеснявай, не си сама и аз съм в тая категория   261uu Благодаря за комплиментите  bowuu и разбира се , че всички са добри. Ние тук не сме на литературно състезание, а просто се забавляваме и споделяме мисли, кой както може  Hug

# 535
Хе хе днеска много любовно почнахме а как ще свършим деня само катос е сетя за филма и утре вече стихчетата ще са с доста доза яд.

bganio а тов апоследното Остров много ми хареса, но с последния стих си представям вече как казваш на твоята жена "Ела Едичке моя"

А, няма такава опасност - на мен лирическият ми герой харесва Еда. И ако нещо й спомене името на сън, това си е негов проблем, не мой. А жената вече съм я инструктирал как да тълкува сънищата и бленуванията ми. Нали може довечера да сънувам Роналдо и да му кажа името - и това ли трябва погрешно да се тълкува?
Абе добре си го измислил ама дали ти вярват е друг въпрос

# 536
  • София

Е Дежавю , как ги пиша? Както и ти , и всички останали - с желание и от сърце. Старата школа не знам по какво си личи, но повече би ми прилягало "стара чанта , ама лачена".   Joy А стихотворението ти "Какво е любовта" е много хубаво и се познава, че е написано на един дъх . smile3501  smile3501  smile3501

Бай Ганьо, това стихотворение "Остров" според мен, подчертавам според мен , трябва да се цитира в началото на всяка страница , ей тъй като обица на ухото на всеки. Браво  smile3501  smile3501  smile3501

Ей Мармалон, ти си тръгни ако щеш по гащи, ако щеш без , ама гледай подаръците ни да не забравиш.  happy bd Бай Ганьо  като ги изпроси имаше предвид и нас надявам се , не само себе си. Ние те чакаме  bg А за килограмите не се притеснявай, не си сама и аз съм в тая категория   261uu Благодаря за комплиментите  bowuu и разбира се , че всички са добри. Ние тук не сме на литературно състезание, а просто се забавляваме и споделяме мисли, кой както може  Hug

Аз бях пуснал едно стихче преди няколко дни за кого са подъръците - гребенче за Еда и Харун (вторият да сресва първата), бръснач за Толга (да се обръсне поне един път като хората) и закачалка за Мелда (да си я гушка нощем, като преди това страстно сваля или разкъсва ризата на Харун на нея). А подаръците мога да изпратя от името на всички, естествено.

# 537
Ей Бай Ганьо, докато напиша два реда и ти цяла "Предсватбена треска" написа  smile3501  smile3501
Да знаеш след толкова хубави сутрешни стихове, довечера нещо НАИСТИНА  ще стане. Може Господ също да чете стихчета ни, нали  newsm78

# 538
  • Русе
Добро утро и от мен,можете ли да ми кажете ,от къде мога да си изтегля вчерашната серия,че я изпуснах.Благодаря ви.
Даник,днес от 12.30 повтарят серията по Диема Фемили

# 539
Здравейте Незабравимковци!!!!!!!

Музата на стихоплетците днес е много любовно-лирично настроена и резултатите са страхотни newsm51 newsm51 newsm51
Това е за вас- приемете моите благодарности, че ми радвате сърцето и душата

Желая на всички не пълзящ, а търчащ и чудесен ден!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт