Незабравима /Unutulmaz/ тема 52

• 26 507
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
здравейте момичета, разбрах че вече нашия сериал го излъчват от 20ч по АТВ- къде мога да го гледам след това и към колко часа качват частите? Изинявайте ако вече сте го дискотирали, нямам мн.време да изчитам подробно темите, но ще бъда благодарна ако запознатите от Вас ми дадат инфо..
 newsm51 smile3525 newsm51

# 646
  • Варна
Тоя момент с целувката на Еда и Харун  smile3521 на улицата сигурно съм го гледала #Shocked #Shocked #Shocked поне 150 пъти и все ми харесва! newsm10
 А баба Тюркян-  #Crazy #Crazy #Crazy buria! Ей, голяма работа! hahaha hahaha hahaha
 Но сякаш го претупаха някак- нямаше обичайното въздействие върху мен! newsm78

# 647
  • Русе
 newsm45 newsm45 newsm45
Малеее, като почне тоя филм и чуя началната мелодия и представянето на актьорите- направо настръхвам! smile3521
Имам Новааа и ще мога да гледам! newsm44 newsm44 newsm44
Заради тази начална мелодия започнах да гледам филма! smile3521 На големите тъпани съм аз,да знаеш! newsm62    Само сега,след целувката,идват много тъжни моменти

# 648
През куп за грош домашната работа и съм на линия! О4акванията ми от тази серия са много големи,като в 37 и 47 епизод, които са според мен най-драматичните! В този епизод ще се слу4ат събития, които  ще открият пътя към финала!

# 649
здравейте момичета, разбрах че вече нашия сериал го излъчват от 20ч по АТВ- къде мога да го гледам след това и към колко часа качват частите? Изинявайте ако вече сте го дискотирали, нямам мн.време да изчитам подробно темите, но ще бъда благодарна ако запознатите от Вас ми дадат инфо..
Тук качват частите около час след започването:
http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-bolumleri-izle-568.html
и тук:
http://nezabravima-serial.blogspot.com/

# 650
Тук качват частите около час след започването:
http://www.bolumizle.com/Unutulmaz-bolumleri-izle-568.html
и тук:
http://nezabravima-serial.blogspot.com/

БЛАГОДАРЯ ТИ!

# 651
newsm45 newsm45 newsm45
Малеее, като почне тоя филм и чуя началната мелодия и представянето на актьорите- направо настръхвам! smile3521
Имам Новааа и ще мога да гледам! newsm44 newsm44 newsm44
Заради тази начална мелодия започнах да гледам филма! smile3521 На големите тъпани съм аз,да знаеш! newsm62    Само сега,след целувката,идват много тъжни моменти
СЕГА ОБЪРНАХ ВНИМАНИЕ, Хаят каза много хъбави думи на ЕДА САМО СМЕЛИТЕ СА ЩАСЛИВИ!!!! Heart Eyes
И ДВАМАТА НЯМАТ ТАЗИ СМЕЛОСТ ДА ОТСТОЯВАТ ЛЮБОВТА..... Crossing Arms

# 652
Тоя момент с целувката на Еда и Харун  smile3521 на улицата сигурно съм го гледала #Shocked #Shocked #Shocked поне 150 пъти и все ми харесва! newsm10
 А баба Тюркян-  #Crazy #Crazy #Crazy buria! Ей, голяма работа! hahaha hahaha hahaha
 Но сякаш го претупаха някак- нямаше обичайното въздействие върху мен! newsm78
[/quote]

И при мен е така! Може би защото през главата и пред о4ите ни минаха много такива моменти, пък и дублажа - нещо куца!

# 653
# 654
# 655
нЕ СИ СПОМНЯМ еДА С ТАКОВА ЯКЕ..ТОВА ОТ ПРЕДСТОЯЩИ ЕПИЗОДИ ЛИ Е ?

# 656
  • Русе
Страшна снимка! Страхотна целувка! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 657
АКО ГЛЕДАШ ЕПИЗОДА ПО НОВА В МОМЕНТА-СЪС СЪЩОТО ПАЛТО Е!

# 658
нЕ СИ СПОМНЯМ еДА С ТАКОВА ЯКЕ..ТОВА ОТ ПРЕДСТОЯЩИ ЕПИЗОДИ ЛИ Е ?
Утре сигурно ще го дават.Скараха се Еда и Харун , Еда твърдеше ,че заради тях майка й е болна , тръгна да си ходи , но се върна и това е прегръдка та !!!

# 659
  • Варна
Ееее, тия със серийки по 30-тина минутки- ще направят сериала 250 серии! Rage Накрая ще забравим от къде тръгна историята! smile3515 Не може така- губи му се чара! newsm34 Много се накъсва действието! smile3516

Общи условия

Активация на акаунт