Педиатър в Студ. град, кв. Витоша или Дианабад

• 4 921
  • 4
  •   1
Отговори
Моля препоръчайте ми педиатър в района на Студ. град, кв. Витоша или Дианабад.

В Студ. град в студ. поликлиника са МЦ Сана и там педиатрите по ЗК са - д-р Гримяна Бельова, д-р Весела Търпанова, д-р Величка Терзиева, д-р Елена Иванова и д-р Красимир Йорданов. За XV-та поликлиника в Дианабад не видях да има джипита, а за кв. Витоша изобщо не знам да има поликлиника.

Някой има ли мнение за лекарите по-горе? Намерих много отзиви само за д-р Елена Иванова, но доколкото разбрах при нея винаги е препълнено и понякога доста претупва. Интересува ме лекар, който прави домашни посещения, изслушва и не изписва антибиотик при едно кихане само.

# 1
Здравей,Валя е при д-р Търпанова за сега съм доволна Peace,обяснява,не претупва нещата,внимателна е ,дава направления,за домашни посещения ..не знам

# 2
д-р Търпанова не прави дом. посещения, а доколкото знам новородените бебенца трябва да се посетят вкъщи на изписването или следващия ден.

Някой има ли повече информация за останалите?

# 3
голямата ми щерка, а и аз самата, сме при Иванова
детето е на 14 год и от  6 месечна възраст Иванова й е педиатър. След въвеждането на джипитата и аз се записах при нея.
няма да излъжа, ако ти кажа че помни всички болести на детето от както го е поела  Simple Smile
по онова време живеехме в студ. град и затова я записах. след като се преместихме, си останахме при нея, а и в интерес на истината и до момента се срещаме там с познати, които също са при нея
има един голям проблем обаче - чака се поне по един час, когато отидеш. много хора има просто. за мен обаче си заслужава  Simple Smile

# 4
И аз съм на същото мнение - д-р Иванова е много, много добър педиатър, затова и винаги е пълно при нея. Нямам усещането, че претупва нещата. Познава заболяванията на пациентите си и винаги назначава адекватно лечение, шестгодишният ми син е пил антибиотик един единствен път, откакто е роден, благодарение на тази лекарка. Идвала е в къщи и двата пъти след ражданията на децата ми, давала ми е и електронна везна /хубава и скъпа/, за да правим пробно кърмене в къщи и да не разкарваме бебето в студа, беше месец декември.

Общи условия

Активация на акаунт