Любопитни факти за вашето семейство(род)......

• 29 952
  • 249
  •   1
Отговори
# 180
  • София
баща ми, майка му, сестра ми и брат ми са риби...- 25, 27 февр и 10,17 март
баба, мама и аз сме точно през 22 години (аз прекъснах традицията) Simple Smile
мама, братовчедка й и нейното дете са на 22, 24 и 25 ноември, а другото й дете на 1 декември...
братовчед ми е на Коледа, майката му (леля ми) е родена на велик ден (в нейната година е бил на 12 април), а сестра му и кръщелницата ми са на един и същи ден 21 дек
аз съм единствена в родовете, родена през лятото, единствения инженер (за сега) и единствената, която обича зимата и трудно живее през лятото  Joy Joy Joy

# 181
Като сте заговорили за дати - мъжът ми и този на сестра ми са родени на една дата. Първият ми син също, получи се подарък за татко си. Сестра ми не можа да устиска само още 2 дни, за да направи същия подарък. Laughing
Семейството на един от братовчедите на баща ми си има "семеен рожден ден" - той, жена му, синът, дъщерята и едната внучка са родени на една дата.

# 182
Разбрах и за трити си бременности на празници...
с първото ми дете-на рождения си ден
второто -на Димитрвден
третото- на годишнината ни от годежа
....във втория и третия случай въобще не се сещах,че са по-специални дни... Embarassed

за мен случайности няма.....

# 183
Като се замисля и при нас има съвпадения. Майка ми и свекърва й, както и вуйна ми са с едни и същи малки имена, баба ми и нейната свекърва също са били с еднакви имена. Аз и дядо ми сме родени на една и съща дата в един месец, баща ми и той е на същата дата, но в друг месец.Майка ми и свекърва ми и двете са родени на първо число,но в различни месеци, а най-голямото съвпадение е, че аз и половинката ми сме с еднакви фамилии, още преди сватбата ни.

# 184
Аз и мъжът ми сме родени на една дата, през 9 години.

Hug

# 185
  • София
Така е, но след 2000 г. няма ли някаква промяна в ЕГН-тата, нещо подобно ми се върти.
Промяната е, че към месеца на раждане се добавя числото 40.

# 186
Така е, но след 2000 г. няма ли някаква промяна в ЕГН-тата, нещо подобно ми се върти.
На моето 4едо е  50  вместо  10 (ОКТОМВРИ)

# 187
  • София
На моето 4едо е  50  вместо  10 (ОКТОМВРИ)
Именно - месец 10-ти /октомври/ + числото 40 = 50. Peace

# 188
  • in a small little house...
При нас е интересно, че всяко второ дете родено в един и същи ден.

# 189
Моите деца са родени в един и същи месец, през един ден.

# 190
И двете ми деца са родени в петък.
Едното е на 4-ти, другото на 24-ти.
Аз и дъщеря ми сме родени в годината на коня (и майка ми също).
Сина ми и мъжа ми са в годината на тигъра .
Моят дядо по майчина линия и  на мъжа ми дядото по майчина линия са родени на 15 май; и двамата са родом от Одринска Тракия, но са от различни села.
Аз съм кръстена на дядо ми и двамата сме оперирани на 21 март, но в различни години.
Дъщеря ми е зимна зодия, аз пролетна, синът е лятна, а мъжът - есенна.

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 18:37 от Филаделфия

# 191
Малко съвпадение и при нас :  със сестра ми родихме заедно- в един ден, със 5 часа разлика. Аз- момченца, близнаци, тя- момиченце.
Една и съща лекарка ни изражда, и после бяхме заедно в една стая в родилно  Crazy

иииии... естествено- мъжете ни се отрязаха (т.е празнуваха) заедно, по повод събитието   Laughing Laughing

А, и още нещо се сещам - по майчина линия моето поколение сме били само момичета, чакали са години да се роди заветното момче Simple Smile - братовчед ми. Сега нашите деца (и на братовчедките ми) са все момчета, с изключение на девойката на сестра ми...

# 192
Баба ми и майка ми са се оженили на една дата- 23 октомви и са родили първите си деца също на една дата- 23 август.

# 193
Аз и съпругът ми сключихме граждански брак на датата, на която са го направили и моите родители, при това съвсем случайно, на същата дата майка ми има рожден ден. Моят мъж е по голям от мен с 11 години, приятелят на дъщеря ми е по голям от нея с 10. Майка ми е по- голяма от баща ми, сестра ми - от мъжа си.
Май нещата се повтарят.

# 194
Сестра ми,мъжът ми,баба ми и свако ми са родена на една и съща дата.

Баща ми и сестра му са родени на 24 май в различни години.

Майка ми е на 2 Септември ,сестра и на 1 Септември,а брат им на 5 Септември.

На сестра ми детето е родено 04.2004   а моето 05.2005

Синът ми е на 11 число от месеца,едната племенница на 12,а другата на 13.

Общи условия

Активация на акаунт