Любопитни факти за вашето семейство(род)......

• 29 917
  • 249
  •   1
Отговори
# 240
при нас аз и мъжа ми сме родени на една и съща дата 28 само че през 3 месеца и рожденните ни дни винаги са в един и същ ден от седмицата

# 241
При нас има някаква закономерност в разликата в годините с част от родата.
Майка ми е по-голяма от братовчедка ми с 11 години, тя от мен също с толкова, както и аз с нейната дъщеря. Изпортих работата аз.
Имам братовчедка, с която сле родени в една и съща година с един час разлика.
Имам много весела ляля, която се дълбае в родословието. Първо беше изнамерила византийска нишка в семейството, а после взе, че откри и някаква придворна дама на някой от Луи-тата.  hahaha

МПеткова, нещо ми навя твоето раждане на голям християнски празник и предопределеността в живота на "щастливците".  Confused

# 242
Моята майка и моят баща са се оженили на 28.04.
На мъжа ми родителите на 28.04.
Ние с мъжа ми се оженихме на 28.04. също, вече съвсем целенасочено, защото все пак горното съвпадение е рядко.

# 243
Аз съм родена на 11.12, а моя на 04.12, различни години.
Скоро майките ни си говориха и се оказа, че той е бил определен по термин за 11-и, а аз за 4-и декември.
Аз съм се забавила, а той е избързал.

# 244
Аз  брат ми сме родени през две години на една и съща дата и в един и същи около 12 на обяд.
Сестра ми и аз родихме в един ден и в една година . Зет ми и мъжа ми са с еднакви три имена.
Името на мъжа ми и дядо му са напълно еднакви по бащина линия.
В рода ми аз майка ми баща ми баба ми и дядо ми сме родени на кръгла година
80-60-50-30-20
Със зълва ми и снаха ми сме е еднакви имена(Мария) и зодии лъв

# 245
  • София
Майка ми и баща ми и свекър ми и свекърва ми се казват по един и същ начин.Горкото им внуче/т.е. дъщеря ми/ и двете баби са Виолета,и двамата дядовци Васил.А ние с мъжа ми, като следствие на това, сме като брат и сестра с еднакви презиме и фамилия. Mr. Green

# 246
И ние с мъжа ми сме с еднакви презимена и фамилий след брака.

# 247
И ние с мъжа ми сме с еднакви презимена и фамилий след брака.

Майка ми и баща ми - също Peace

А, сетих се друго. Наскоро с майка ми изчислявахме, че: Тя се е родила 58-ма. Аз - 85-та. Следователно:

Тя: '58 - 0 г.
Аз: '85 - 0 г.

Тя: '68 - 10 г.
Аз: '86 - 01 г.

Тя: '78 - 20 г.
Аз: '87 - 02 г.

...

Тя: 2010 - 52 г.
Аз: 2010 - 25 г.

Когато тя стане на 63, аз ще съм на 36. Когато стане на 74, аз ще съм на 47 и така-нататък!  Laughing

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 11:36 от September

# 248
Септемврийче,много готино Grinning

# 249

Общи условия

Активация на акаунт