Любопитни факти за вашето семейство(род)......

• 29 922
  • 249
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Не са през поколение. При двама светлооко родители, детето също е такова.
и това не е така,..познавам хора с тъмни очи при светлооки родители...не са извънбрачни деца Laughing,
и за през поколение не съм съгласна...синът ни и малката ни дъщеря са със сини очи,моите баби и дядовци са синеоки и зеленооки,майките и бащите ни-моите и на съпруга ми са тъмнооки...,ние също...следователно децата са получили очите си от прабаби и прадядовци Flutter
Не си права. Припомни си генетиката. Невъзможно е при двама родители със сини очи детето да е с тъмни. Светлите очи са рецесивен белег за разлика от тъмните, които обикновено доминират. Ето тук можеш да провериш:
http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html
Въведи родители със светли очи, няма значение сини или зелени и баби и дядовци с тъмни.
При двама синеоки родители детето не може да бъде с тъмни очи  Peace Но зелените очи са друга бира - зеленият цвят се определя от мутация на алела за кафяви очи, която е корелативно свързана с генетична предразположеност към бъбречни заболявания. Ако единият или двамата родители за зеленооки, детето може да е с каквито си иска очи (без сиви).  Peace

# 227
Честно казано за зелените очи не бях сигурна, просто ми направи впечатление, че калкулаторът ги изкарва така.  Peace Но за сините съм убедена.

# 228
Това с цвета на очите не е съвсем по темата, в смисъл свързано е с генетика, хромозоми и ала-бала.

# 229
  • София
След като се омъжих презимето и фамилията ми придобиха идентичен вид с тези на сина ми. Често се шегуваме с мъжа ми, че съм му дъщеря  hahaha
Баща ми е роден на 10-то число. Майка на 11-то, брат ми на 12-то, мъжът ми на 13-то.
Двамата ми първи братовчеди от двете страни са родени на една и съща дата в сходен час през 3 години.

# 230
  • Далечният изток

Ние с моя мъж сме братовчеди-сватове. Първа братовчедка на баща ми е омъжена за първи братовчед на свекърва ми. Т.е двете деца от тоя брак са ни втори братовчеди и на двамата с мъжа ми и излиза, че  ние сме сватове с него.

И ние с моя мъж сме така, абсолютно по същия начин.

Със сина ми сме родени на една и съща дата- 22.06.
Мъжът ми ми предложи да се оженим на 13-и петък, на неговия рожден ден 13.01.

Свекърът ми и свекървата са Козирог и Рак, както и ние двамата с мъжа ми. Свекърва ми не е можела да забременее 3 години, аз също - на четвъртата ражда мъжа ми, аз сина ни. Тя е била на 23 г., аз също. Мъжът ми се ражда 17 дни по-рано, синът ни също като баща си. И двамата - баща и син, имат по 3 въртела /така ли се казва отгоре на главата, където косата е завъртяна.../.  Grinning Късметлии.

# 231
Някои от съвпаденията просто избиха рибата  Grinning
Много ми е инетресно.

# 232
  • Ланкър, планините Овнерог
...........

Свекърът ми и свекървата са Козирог и Рак, както и ние двамата с мъжа ми. .............. Тя е била на 23 г., аз също. .............

Мъж ми е Козирог, аз Рак. Голямата я родих на 23г  Mr. Green

# 233
...........

Свекърът ми и свекървата са Козирог и Рак, както и ние двамата с мъжа ми. .............. Тя е била на 23 г., аз също. .............

Мъж ми е Козирог, аз Рак. Голямата я родих на 23г  Mr. Green

Същото се отнася и за нас  1:1

# 234
...........

Мъж ми е Козирог, аз Рак. Голямата я родих на 23г  Mr. Green

Същото се отнася и за нас  1:1
Да не сте астрални близнаци?

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 12:27 от Естел

# 235
Вие да не излезете роднини  Grinning

# 236
Миии... знае ли, човек!  Mr. Green
Аз съм родена на 28.06, той на 28.12

# 237
  • Ланкър, планините Овнерог
Миии... знае ли, човек!  Mr. Green
Аз съм родена на 28.06, той на 28.12

Тц, нашите дати са други, не сме астрални - 25.12 и 09.07

# 238
Прабаба ми е починала на рождения си ден(ако не бъркам 12.05).

Майка ми е родена на 13, 13 год. след сватбата им и след категоричната диагноза на лекарите, че никога няма да имат деца, се раждам аз, баща ми почина в болницата 13 год. след нейната смърт в стая 13 .

Майка ми, вуйчо ми и първия им братовчед починаха на една и съща възраст - 43 год.

С три от братовчедките ми се омъжихме на една и съща възраст и трите имаме момичета.

# 239
Само се записвам ще следя и чета Rolling Eyes
с удоволствие при първа възможност ще пиша
не е весело Hug

Общи условия

Активация на акаунт