Любопитни факти за вашето семейство(род)......

• 29 936
  • 249
  •   1
Отговори
# 165
Много интересна тема. При нас нищо уникално, но с интерес ще следя Grinning

# 166
  • София
Всички важни мъже в живота ми (като се почне от ученическата ми любов, та до съпруга ми) са все едничък син на мама Simple Smile (без братя и сестри). Това не знам всъщност дали е съвпадение или диагноза... Wink
Аз съм родена на 29-ти, мъжът ми - на 19-ти, раждането ми започна на 9-ти, ама не можах да напъна достатъчно, та детето се роди на 10-ти. Иначе е интересно, че майка ми и баща ми, които са се оженили на по 20 год., са били гаджета в гимназията. Преди това са били в началните класове в едно училище и в една детска градина преди това, ама не се помнят оттогава. Глупашка идея за шега на баща ми от детската градина е един от най-неприятните спомени на майка ми - увили я в килим  Crazy

# 167
С мъжа ми сме родени в един ден от седмицата--петък. В една година сме, но сме в два последователни месеци. Майка ми и баща ми са една зодия, родени в един месец, в един ден от седмицата--Вторник. Иначе с точно една седмица разлика.  Запознали са се в първи клас.  Crazy

# 168
  • Sofia
Много интересна темичка, браво, че някой я изкопа.

Аз съм родена на една дата със свекърва ми (така че няма начин скъпият да забрави рождения ми ден), а мъжът ми - на една дата с дядо ми.

Иначе точно утре стават 100 години от рождението на моята баба (лека й пръст, почина преди 13 години), но тя беше родена на 10.10.1910 г. и съответно ЕГН-то й беше 101010...

# 169
аз ;детето;майка, брата на мъжа ми и кръсника на детето  сме октомври  Party
и аз ,майка и мал4о сме родени във сряда Flutter ,ако се сетя друго ще пиша

# 170
  • до една звездичка
С баща ми сме родени на една и съща дата.
Майка ми е родена на същото число, но в друг месец. Sad
Последните 4 цифри от ЕГН-то на дъщеря ми са същите като моите. bowuu

# 171
ИМА ДОСТА СЪВПАДЕНИЯ
Майка ми и баща ми са родени през ден, въответно на 4 И 6 септември, РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ ИМ Е 9
Сестра ми е родена на 4, аз на 6 ,с разлика пак от девет години, само че тя май, аз юни
Аз и съпругът ми сме родени през ден, 6 и 8 юни
Синът ми и племеницата са родени на 21, различни месеци, дъщерята и племенника са на 29, различни месеци

# 172
нИщО по-различно newsm78 сЪс благопристойния носим еднакви имена,една зодия сме,в един ден  от седмицата сме родени и двамата мразим грис- халва.
И родовете на двамата ни произхождат от Одрин и Рило-Родопския масив Whistling Whistling
Малката е родена на датата ма дядо си и ЕГН-то и съдържа последните 4 цифри от ЕГН-то на баща и.
.......и много още се сещам bowuu

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 23:02 от Мари я

# 173
  • София
Прабаба ми през септември навърши 104 години  Simple Smile
Друго интересно не се сещам Peace

# 174
Прабаба ми през септември навърши 104 години  Simple Smile
Друго интересно не се сещам Peace

Да ви е жива и здрава!

# 175
  • София
...сЪс благопристойния носим еднакви имена,една зодия сме,в един ден  от седмицата сме родени и двамата мразим ...
Хаха,и при нас е същото  Laughing

Малката е родена на датата ма дядо си и ЕГН-то и съдържа последните 4 цифри от ЕГН-то на баща и.
Но нали не последните 4 цифри от нейното са като последните 4 цифри от неговото,защото това няма как да е възможно  Simple Smile

# 176
При мен и майка ми последните 4 цифри от ЕГН са поредни- 5615  и 5616.
За еднакви- нямам си наидея.

# 177
  • София
Ами казвам го,защото при мъжете предпоследната цифра в ЕГН-то е винаги четна,а при жените-нечетна.

# 178
Така е, но след 2000 г. няма ли някаква промяна в ЕГН-тата, нещо подобно ми се върти.

# 179
  • София
Има само в месеца,напр.дете,родено на 16 февруари 2008 е с ЕГН 084216...
Всъщност Мари я не е уточнила кои цифри съвпадат,може и първите в ЕГН на детето с последните на бащата  Wink,което вече си е възможно  Simple Smile
Оспамихме май  Blush

Общи условия

Активация на акаунт