Машина за хляб-33 част

• 96 593
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
luna65,аз съм с ROHNSON R-295,купена е от МЕТРО преди 4 месеца,засега съм доволна /пу-пу-пу да не и е уроки/,с хоризонтален контейнер,две бъркалки,три степени на препичане,отложен старт,вместимост-750-1250кг.,а и цената  е приемлива Naughty.На мен също ми харесва този Филипс,но ми е скъпичък,все пак ти си реши Grinning.

# 91
  • Варна
Момичета, моля за малко помощ!!! Снощи се сдобих с такава машинка, направих първия хляб-стана добре, но перката остана в него и трябваши да го пазрежа за да я извадя-така ли е при всички или трябва в даден момент да се извади  Embarassed Embarassed Embarassed И една молба - дайте някоя рецепта за обикновен всекидневен хляб в чаши и лъжички, понеже не ми е пристигнала везната още  Smile

Рецепти видях, че са ти дали. Хляба с айран е много сполучлива рецепта и аз в началото само него правех  Peace.
За бъркалката, аз нямам кука за махане. Когато съм у дома докато пече машината махам бъркалката след последното премесване. Не следя кога точно се случва, дори и да мине време пак я махам. Идеята е да не е започнала да пече. Пооформям после малко тестото и си става супер хлебче. Гледам да съм максимално бърза и да не мачкам много тестото  Peace.

Успешно хлебоправене!

# 92
Точно за този Филипс става дума. Дано се включи някой, който го ползва.
А мисля за евтина, защото изглежда бързо се развалят. Или може би тези марки, които ни ги продават уж за качествени, всъщност са доста лоши и цената им трябва да е двойно по-ниска. Визирам Мулинекс - вече два уреда хвърлям, а те не са от ниския ценови клас.
Винаги съм казвала че мулинекс не е марка, нека да не ми се сърдят притежателите на тези хлебопекарни, аз извадих луд късмет с тази машина купих я преди почти 4 години и още работи (подарих я на майка преди 2-3 месеца), но всичко живо тук се оплаква от мулинекс.
Ако разбираш руски виж в техните форуми, има доста добри мнения за филипс, аз по принцип я тача тая марка, много от уредите ми в къщи е на тази фирма, а ютия друга вообще не признавам.

# 93
За бъркалката, аз нямам кука за махане. Когато съм у дома докато пече машината махам бъркалката след последното премесване. Не следя кога точно се случва, дори и да мине време пак я махам. Идеята е да не е започнала да пече. Пооформям после малко тестото и си става супер хлебче. Гледам да съм максимално бърза и да не мачкам много тестото  Peace.
Успешно хлебоправене!
който няма кука лесно може да си направи от неръждаема тел или неръждаем
електрод за заваряване (да бъде тънък).  хващайте мъжете да помагат

# 94
здравейте Simple Smile
незнам дали тук е темата , но искам да попитам на какво да наблегна като си търся машина за хляб ?
Благодаря предварително  bouquet

# 95
здравейте Simple Smile
незнам дали тук е темата , но искам да попитам на какво да наблегна като си търся машина за хляб ?
Благодаря предварително  bouquet

Зависи колко е голямо семейството ти, ние сме трима но не съжалявам че се спрях на по-голяма машина до 1.200кг хляб прави, с две бъркалки.И така..Имам 12 програми, но те стандартно повечето ги имат.Има машини които програми можеш да си програмираш сама и т.н ако те интересува още нещо питай , ще ти се отговори.

Аз моята машина я бях прибрала, но я извадих.Два месеца диетувах и почивах, вече съм на линия Mr. Green

# 96
  • София
Аз май окончателно се спирам на Филипс - лъскавото и скъпото винаги ми е било слабост  Laughing
 Дано някой, който я използва все пак да сподели впечатления. В противен случай ще взема Ронсън - отговаря на критериите ми за форма и големина на хляба.

# 97
  • Варна
От скромния си опит (търсих модел 2 часа ) видях добри мнения и за тефал, но и тя не е евтинка. Аз вече пека 4-ти хляб, баща ми ни дойде на гости и изяде половин без нищо, каза, че от години не е ял по-хубав хляб. Аз го правя по 1 рецепта от нета - 1 чаша вода, 3 чаши брашно, 1ч.л. захар, 1ч.л. сол, 1ч.л. суха мая и 2 с.л. олио. Обаче май излиза към 600 гр. поне на око така го определям  Grinning Сега ще заредя хляба с айрян да видим дали ще го скупосам.  Simple Smile А тази коричкааааа колко е вкусна, май ще надебелея от този хлебец....

# 98
Аз май окончателно се спирам на Филипс - лъскавото и скъпото винаги ми е било слабост  Laughing
 Дано някой, който я използва все пак да сподели впечатления. В противен случай ще взема Ронсън - отговаря на критериите ми за форма и големина на хляба.
http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPat … rtBy=1&page=2
кой от двата модела ?
може да се запознаеш с ръководството за употреба  предварително.

# 99
Сега ще заредя хляба с айрян да видим дали ще го скупосам.  Simple Smile А тази коричкааааа колко е вкусна, май ще надебелея от този хлебец....
не е ли малко късничко за правене на хляб ???
или искаш да си го хапваш необезпокоявана от никой  newsm78

# 100
  Еничка, така става с хляба да...след някой месец ще минеш през диетичния форум и всичко ще е наред. Laughing Стана ли хляба с айрян?

# 101
  • Варна
Добро утро хлебари и хлебарки  Grinning снощи не успях да направя хляба с айрян, понеже моят мил съпруг си хапнал последното кисело мляко  Grinning  Grinning  Grinning За 2-3 дни ще намаля темпото, че на 01.07 и 02.07 имам поправки  Sad (освен мама и домакиня съм и студентка) ... Да ми стискате палци , а поосле се заемам сериозно с хлебоправене  Simple Smile

# 102
  • София
http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPat … rtBy=1&page=2
кой от двата модела ?
може да се запознаеш с ръководството за употреба  предварително.

Харесвам HD 9040, в големите магазини е 299лв. А от къде може да прочета инструкциите предварително?

# 103
Харесвам HD 9040, в големите магазини е 299лв. А от къде може да прочета инструкциите предварително?
тук - http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … roducts_id=144816
изтегли си ръководството за експлоатация

# 104
  • София
Много ти благодаря Бонго   bouquet

Хвърлих едно око - Филипс си е Филипс Simple Smile
Помислили са за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт