Машина за хляб-33 част

• 95 510
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,отдавна не съм се записвала със снимки,но ви следя и не изтървам нищо.

Джема,страхотни хлебчета,а за козунаците да не говорим,чак тук ухаят.

Аз да ви покажа едни АРОМАТНИ БАГЕТКИ на Котка:
,,
а тези дни правих и "ВЕНСКИЕ" ХЛЕБЧЕТА на Карина,много мекички и вкусни,страхотни за хамбургери;
,

# 646
http://www.azola.bg/domo-xbm1038__43779

тази машина продълговат хляб ли прави или по-топчест?

# 647
  • Бургас
По-топчест Peace

# 648

Това си жива Аляска Crazy. Що така я нарекоха Домо Thinking? Контейнерът е вертикален.

# 649
благодаря

# 650

Това си жива Аляска Crazy. Що така я нарекоха Домо Thinking? Контейнерът е вертикален.

Това наистина си е "жива" Аляска  newsm78 Също като моята.

# 651
 smile3521 Хлебопекарна Домо е Аляска. Казва се Домо, защото се правят по поръчка на магазини Кауфланд. И там се продават. Машината е евтина и добре изпича горната коричка.

# 652
Не беше ли по поръчка на Техномаркет  newsm78 newsm78 newsm78 ,там ги гледах .А Кауфландската марка е Супериор ,моята е такава.

# 653
Може и да греша - не споря. Но от Кауфланд съм си купила и фритюрник Домо за 39.99лв на промоция преди време. Та тогава от продавачката разбрах за тази марка. На Домо дават 3 години гаранция.

# 654
  • До хладилника, който обичам
Онзи ден гледах машинката Домо от снимката - вертикален контейнер с една бъркалка. Вместо нея взехме на баща ми Нео BM-301 за същите пари - базов модел, хоризонтален контейнер, две бъркалки. Няма отложен старт и памет за програма, но иначе е окей. Опитваме се сега да я разучим, според мен (от опита ми със загубената ми ТСМ-ска машина) пече доста силно и спирам програмата преди да е дошъл краят й, иначе вадя овъглени страни на хляба Crazy

# 655
Аз да ви се похваля, от моята Аляска съм все по-доволна. Изпича много добре включително и отгоре коричката. Хляба става много пухкав, благодарение на комбинации различни технологии описани тук. Явно до сега не в машината е бил проблема ами в "задклавиатурното" устройство./т.е. АЗ/  hahaha
Само контейнерчето трябва да й сменя, че се е изтрило покритието на две места

# 656
Супериора е с 2 бъркалки,отложен старт,предварително затоплЯне.Гаранцията му е 3 години,ако се повреди ти я заменят с нова или ако няма в наличност ти връщат парите,капацитетът и е до 1250 гр.

# 657
  • Варна
Domo видях в Карфур. В Кауфланд поне във Варна към момента няма хлебопекарни. Колко е редовната цена на пекарните в Кауфланд - питам за тяхната марка?
Така и никой не ми отговори дали в БГ мога да намеря Северин и на каква цена   Rolling Eyes.

# 658
  • София

Така и никой не ми отговори дали в БГ мога да намеря Северин и на каква цена   Rolling Eyes.
www.densi.bg
Тука има северин, цените са между 100 и 200лв в зависимост от модела.
Само че имa мaгазин май само в София.

# 659
В Кауфланд поне във Варна към момента няма хлебопекарни. Колко е редовната цена на пекарните в Кауфланд - питам за тяхната марка?

99,90 .

Общи условия

Активация на акаунт