True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 106
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
Накакво обяснение за вълчовци тук

# 61
Уф, Ками, какъв Мулайт, само Ик гледах вчера, че и почнах да си препоричтам книгите, да запълвам времето до понеделник  Tired Брх, помня го тоя епизод, гадноват беше младежа, определено.

Джейсън е слънчице, бе, милото то!  Mr. Green А Тара и мен ме издразни, макар че в случая си скърби оправдано...

# 62
А Тара и мен ме издразни, макар че в случая си скърби оправдано...

Мда,Тара си скърби,а майка й се сваля с отчето  Crazy

# 63
  • гр.София-Красна поляна
А Тара и мен ме издразни, макар че в случая си скърби оправдано...

Мда,Тара си скърби,а майка й се сваля с отчето  Crazy
hahaha Да бе,тая палваница Лети Мей би,как го душкаше само кат се гушнаха. Joy

# 64
Ми и тя е човек, бе!  hahaha

Ох, сега се сетих за репликата на Арлийн, като й скочи Тара: "разбирам, че си се влюбила в сериен убиец, но кой тук не го е правил!" (свободен цитат) Joy

# 65
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha Ела,отче,изяж ме - мъррррррррр. Joy
Като хишна хиена за отчето залепена,
с любов заредена ши гу скъсам аз - мърррр.(туй Лети Мей не аз нали)

# 66

Ох, сега се сетих за репликата на Арлийн, като й скочи Тара: "разбирам, че си се влюбила в сериен убиец, но кой тук не го е правил!" (свободен цитат) Joy

hahaha

Да бе,то там си е нещо нормално..... Mr. Green

# 67
  • София
Очаквах да има много коментари за сериала ама засега са малки някви Simple Smile но все пак Трайкова е оцеляла щом пише...Зис също Simple Smile няма да Ви мисля значи. Пък за Джес...тя го превърна в вампир шофьора просто умираше и затва така. Така, че ще го видим сигурно скоро как се разхожда, явно първо пукват, смърдят и после стават вампири ? Но Джес как си го влачеше аз много се смях на тва Simple Smile
Лети Мей ми се струва, че сигурно е няква...може и да е вампче ама да е скрито вампче. Абе мръсница е знам аз ама не си го признава и се праи на "света вода ненапита", още малко ще каже, че е девствена.
Ама Тара искаше да се самоубие и Лафайетчо /не вярвах, че ще го направи/ как тръгна да разбива вратата, майка й толко ли не можа да се сети, че щерката е намислила нещо?

# 68
  • Срещу планината:)
 wavey минавам експресно
Бил е станал още по готин ,Зисе заслугата вярвам е изцяло твоя  Wink На мен ме изкефи сценат между него и Сам
Не знам дали на Суки и падна чененто при въпросният 6 часов  Ериков  маратон, ама на мен свят ми се зави   Laughing
Джес е голяма кривка,само как ще заухае в къщата ако не се погрижи навременно  Mr. Green

hahaha А и позваняването на Ерик до Пам е един път  smile3552

ПП забрави за анкетата на 100%  bowuu

# 69
Мне, Джес, тираджията сдаде багажа, затова замириса. Тя не го източи изцяло, просто го уби погрешка. Сега ми е чудно кога ще го разкара от къщата...

# 70
Хойт ще иде да я търси и ще го намери
100 % ще го зарови вместо нея Simple Smile и ще й докаже любовта си.  Twisted Evil

# 71
Абе тя хубаво го уби, но защо не дадоха как, не е могла да се спре ли, що ли? А тея върколаците са много гадни бе и Алан продължава яко с гейските шитни, от сега ми се свива като си представя, че и Алекс  го чака палава гей сценка ooooh! А Лети Мей е голям боклук, пияна не пияна все тая. Тая Тара и тя вече савсем ще изпуши, като се натресе и на вампира, горката просто. Много ме изненада бременноста на Арлийн, сега Тери като разбере яко ще се скове. Много се смях на Джейсън и двете мацки с пробитите  глави. Дано Джесито и Хойт да се съберат, много са ми сладки двамата( а и той с тази прическа на лошо момче Grinning )

# 72
Хойт ще иде да я търси и ще го намери
100 % ще го зарови вместо нея Simple Smile и ще й докаже любовта си.  Twisted Evil

Хехе, като нищо!

Ми, Сънчо, сигурно не е могла да спре, да, нали е нова вампирка, не се е донаучила, да не говорим, че Бил й забраняваше да пие от хора, та практиката й никаква я няма...

# 73
Да, те нали казаха, че не е научена на нищо и най-много ще усеща липсата на Билито Naughty

# 74
Тираджията е отписан вече. Едва ли ще стане вампир след като е пукнал преди да пие кръв. А вампирите не убиват жертвите докрай. За тях е все едно да се отровят, ако приемат кръв на покойник и по тази причина не източват до край "бидончето".
Не се сещам от предния сезон защо Ерик е изпратил да му доведат Бил. Само че са закъснели  Thinking И тая кралица с ква неприязан каза за Бил Нека гние тогава"  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт