True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 106
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета!
Само да кажа, че вторият епизод е по-ненормален и от първият...много кръв, много нещо Mr. Green....С две думи - страхотен!
А през уикенда прочетох и десетата книга от поредицата bowuu.
това засега...

Абсолютно! не знам как ше оцелеем цели 12! hahaha

А, Танчик, да не забравя - в новата тема да оправиш името на Грант, не е Бауер, а е Баулър.  Wink
Това в опит да те поразсея от отрицателните емоции  Hug

# 691
Anna Paquin във Self Magazine
Jim Parrack и Deborah Ann Woll / Хойт и Джесика/ на фестивала Cine Playhouse West - снимчици Simple Smile
Sam Trammell in ‘Project Save Our Surf’ - снимчици и статия на испански май Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 11:44 от WomanitKa

# 692
А, Танчик, да не забравя - в новата тема да оправиш името на Грант, не е Бауер, а е Баулър.  Wink
Това в опит да те поразсея от отрицателните емоции  Hug

Да,ще го оправя.Трябва да ми дадеш и линк,към резюметата на Граучи Peace

# 693
# 694
Здравейте!

Страхотна серия! Току що я изгледах и реших, че още днес ще напиша резюме на книга 3. Доставя ми огромно удоволствие да сравнявам фирма и книгите. За мен и Шарлейн и сценаристите са много добри!

Нямам време, но ще се напъна, защото щом за мен е удоволствие и за заклети фенове за вас ще е удоворствие да намирате прилики и разлики.

В книгата Джесика не съществува, но иначе е голяма сладурана - с резачката беше строхотна! Не и дойде на ум на го зарови, но да го нареже.......

Обещавам резюме на книга 3 до довечера, ще го изпратя да го качат.

# 695
Граучи, тук съм, да знаеш, и без това съм на работа до 8.  Mr. Green

# 696
Отивам да обядвам и се връщам да правя новата тема. Peace

# 697
И аз го започнах.ще го догледам след малко,после и със субс.
Брех тез вълци...брей тоз крал...
А Ерик милия как се е разчувставал...искам още страшен Ерик,този носталгичния не ме кефи.

# 698
Изгледахте ли го, изгледахте ли гооо? Гледам накачулили сте се на балкона  Mr. Green

Е, що бе Ками, този вид Ерик е много... изненадващ.  Laughing

# 699
  • Срещу планината:)

В книгата Джесика не съществува, но иначе е голяма сладурана - с резачката беше строхотна! Не и дойде на ум на го зарови, но да го нареже.......

hahaha верно ли така ще направи

# 700

#Shocked Нееее, стоп, стоп  smile3544

След 10 минути ми спира тока  #Puppy dog #Puppy dog

# 701
  • Резерват "Северозапад"
Не ми се вярва, той май все пак се превръща...но не съм много сигурна newsm78

# 702

hahaha верно ли така ще направи

Оп, имали сме били спойлер!

Не, Дю, няма така да направи  Mr. Green

Ма, Кате, ти не го ли изгледа, бе, мило?

# 703
Командорша моля кажете си номера за спешна медицинска помощ преди да видите това

# 704
  • Срещу планината:)
Командорша моля кажете си номера за спешна медицинска помощ преди да видите това

Joy Joy Joy Ох-Пъш - Тръш ме размаза

Общи условия

Активация на акаунт