True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 19 262
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
М, дааа твойка кифла се превръща в звезда Марийка, верно уцели десетуна от тотото.
Между другото къде се изгуби Танчето Седемдесетова бе, нали е почетен член на клуба.

# 151
М, дааа твойка кифла се превръща в звезда Марийка, верно уцели десетуна от тотото.
Между другото къде се изгуби Танчето Седемдесетова бе, нали е почетен член на клуба.

Бе и аз се чудя за Танчето...  Rolling Eyes

# 152
Аз си поспах следобед и се завръщам.

Танчето ни заряза нещо. Ако не се появи с подобаващо обяснение в писмен вид,май ще трябва да я сменим в следващата тема. Crossing Arms Очаквам кандидатурите на желаещите гугутки...... Whistling

Пуци,приятно озлобена,а? Laughing И аз съм така. Да знаеш,че онзи Сатурнова дупка има нещо общо с това наше състояние,не е само жегата  Wink

Зисе,имаш ли нещо общо с изчезването на Танчето? Whistling

# 153
И да има няма да си каже тя Whistling
Ох ще се пръсна от жеги, направо ми се щеда съм вапмпир сега, да се положа у фризера или хладната земя Crazy

# 154
  • София
Какво се оплаквате от жеги - аз съм в най-южния край на БГ без климатик ooooh!. Вчера беше 44 градуса Mr. Green

# 155
Какво се оплаквате от жеги - аз съм в най-южния край на БГ без климатик ooooh!. Вчера беше 44 градуса Mr. Green
Охх, настръхнах направо  Crazy Аз на 25 градуса и бера душа, а сега направо ще откача Crazy

# 156
Аз си поспах следобед и се завръщам.

Танчето ни заряза нещо. Ако не се появи с подобаващо обяснение в писмен вид,май ще трябва да я сменим в следващата тема. Crossing Arms Очаквам кандидатурите на желаещите гугутки...... Whistling

Пуци,приятно озлобена,а? Laughing И аз съм така. Да знаеш,че онзи Сатурнова дупка има нещо общо с това наше състояние,не е само жегата  Wink

Зисе,имаш ли нещо общо с изчезването на Танчето? Whistling

A, без съмнение има много общо, ама от това не ми става по-хладно  Laughing

Не ща и да чувам за 44 градуса... Sick

# 157
Да ви се похваля Simple Smile Два чифта обувки нови Simple Smile И 26 градуса с климатик в стаята. Причернява явно или започва биря или всички вампири и върколаци на които обрахме зеленчука идват насам за МЪСТ  newsm43

# 158
Да ви се похваля Simple Smile Два чифта обувки нови Simple Smile И 26 градуса с климатик в стаята. Причернява явно или започва биря или всички вампири и върколаци на които обрахме зеленчука идват насам за МЪСТ  newsm43

hahaha hahaha hahaha Да мъстят, да мъстят!

# 159
Пуци нали знаеш призрак терорист на какво е способен  Whistling
По - добре да не ме пипат, че като такава ще съм още по неудържима Simple Smile hahaha

# 160
Пуци нали знаеш призрак терорист на какво е способен  Whistling
По - добре да не ме пипат, че като такава ще съм още по неудържима Simple Smile hahaha

Joy Аха, гледала ли си Ахмед, мъртвия терорист? Като две капки вода сте направо.

Ше пукна от смях и жега, аз ви казвам!

# 161
Оф, приерня най - накрая дано изпука яката дъжд да разхлади.
На Калоянчето му сложиха ваксина и сега е нетърпимо ревящ и сънлив, направо ще полудея Tired

# 162
Захладня, дааа! Посъживих се аз.

Оф, приерня най - накрая дано изпука яката дъжд да разхлади.
На Калоянчето му сложиха ваксина и сега е нетърпимо ревящ и сънлив, направо ще полудея Tired

Hug

# 163
Пуцка  bouquet
Слава богу захладня.
Вижте тази снимка на Лафайет
http://www.imdb.com/media/rm1722782720/nm1734700
Забележете колана hahaha
Не мога да я кача тук,трябва да видя как става Thinking
Катеее, поздрав за теб
http://www.imdb.com/media/rm3691151872/tt0844441

# 164
  • София
Черпя по една биричка Simple Smile а повода е, че съм взела изпита по Математика с 6-цааа/а не съм математичка/ в яко настроение съм ...бичкам виии....

Общи условия

Активация на акаунт