True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 19 335
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Не ги знам, Мечо си мълчи, само се подхилква, десантчика пък само мълчи, много я бива...

Ето и цялото резюме на 10-та книга: http://true-blood.forumh.net/forum-f18/topic-t90.htm#387

Граучи, ако направиш друго резюме, пиши ми на лични да ти дам мейл/скайп, където да ми го пратиш   bouquet

# 331
Не ги знам, Мечо си мълчи, само се подхилква, десантчика пък само мълчи, много я бива...

Ето и цялото резюме на 10-та книга: http://true-blood.forumh.net/forum-f18/topic-t90.htm#387

Граучи, ако направиш друго резюме, пиши ми на лични да ти дам мейл/скайп, където да ми го пратиш   bouquet

Разбрах! Ще се постарая.

# 332
Някой ако като мен търси Академия за вампири онлайн на БГ да пише имам я сканирана  Hug

Първите 2 книги от Академията ги има качени във fanagoria Peace

# 333
У вярно, че беше в друга книга ама сега видях въпросния откъс Simple Smile И олее майко какво ми трябваше да го чета на работа   341uu  341uu  341uu Никога повече такава грешка никога  Naughty

Някой ако като мен търси Академия за вампири онлайн на БГ да пише имам я сканирана  Hug

Не така грубо с главата - ще ти трябва!  newsm62 Ще трябва да побързам с подробните резюмета, че ти си важен потребител във форума......кой ще се закача с чуждите мъже smile3521

# 334
У вярно, че беше в друга книга ама сега видях въпросния откъс Simple Smile И олее майко какво ми трябваше да го чета на работа   341uu  341uu  341uu Никога повече такава грешка никога  Naughty

Някой ако като мен търси Академия за вампири онлайн на БГ да пише имам я сканирана  Hug

Не така грубо с главата - ще ти трябва!  newsm62 Ще трябва да побързам с подробните резюмета, че ти си важен потребител във форума......кой ще се закача с чуждите мъже smile3521

А, ние хич не се натискаме някой да се закача с мъжете, ама хич  Mr. Green

ПП А, тъкмо се чудех къде е мадам Цецилия  Laughing

# 335
Ох,Цеци,идвай тука,че имаш да даваш обяснения...... Whistling

# 336
Добро утро!  Hug

Хм тъй значи, изловиха ни, а  Crossing Arms  Тц, тц, с брата Роб един мач на Англия не можем да изгледаме на спокойствие  Mr. Green  Whistling 

Кате, след малко ще ти кажа за нагона си  Mr. Green малко снимки на Джо ще пусна  Mr. Green

# 337
Добро утро!  Hug

Хм тъй значи, изловиха ни, а  Crossing Arms  Тц, тц, с брата Роб един мач на Англия не можем да изгледаме на спокойствие  Mr. Green  Whistling 

Кате, след малко ще ти кажа за нагона си  Mr. Green малко снимки на Джо ще пусна  Mr. Green

А?!  Shocked Ей ся ви избих! Аз да не би да ви преча да гледате мач на спокойствие, а? Или съм ви на лош късмет, м? Наказани сте и двамата! Crossing Arms

# 338
  • Срещу планината:)
Добро утро!  Hug

smile3514 що ме не взехте и мене,да си викам на воля на стадиона

# 339

Първите 2 книги от Академията ги има качени във fanagoria Peace

Да де аз от там свалям Simple Smile
И за ИК книгите и за Академията Simple Smile

# 340
Абе като споменахте мачовете,какво направиха моите бразилци?

# 341
  • Срещу планината:)

2 на 1 с корейчетата

# 342
Добро утро!  Hug

smile3514 що ме не взехте и мене,да си викам на воля на стадиона

Какъв стадион, бе, лейти, бе! А и ти обикаляше зоопаркове да спасяваш гарги  Laughing

# 343

Добро утро!  Hug

Хм тъй значи, изловиха ни, а  Crossing Arms Тц, тц, с брата Роб един мач на Англия не можем да изгледаме на спокойствие  Mr. Green  Whistling 

А?!  Shocked Ей ся ви избих! Аз да не би да ви преча да гледате мач на спокойствие, а? Или съм ви на лош късмет, м? Наказани сте и двамата! Crossing Arms

Ми карък си, душа, кво да те правим  Mr. Green Наказвай, наказвай  Mr. Green 

2 снимки на Джо от събитие от онзи ден: (много му тичка червеничкото  Wink)

# 344

2 на 1 с корейчетата

Мерси! Hug Абе с малко са ги били,ама все е победа....... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт