Юлски бебета-Тема 34

• 26 547
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Развеселих ви значи с "антенката", в голям познавач и специалист се превърнах още първия месец като почнах ЕБХ, продължава да се държи по същия начин и да дава верни сигнали, само пораснала ми се вижда.. ама нека.. Simple Smile
Миме, когато вече много му се пишка "антенката" е най-набъбнала и отпусната (нещо като калмар Simple Smile), когато ще ака се вкочанява (да не използвам надървява Simple Smile), но като пръчица, става тънка, дълга и сбръчкана.. Simple Smile има и друго сбръчкване - но тогава е мъничка, сплескала се в основата, когато му е студено, прибира си я явно. Simple Smile
Омръзна ми да се изненадват в градинките, че е по-гащи, да ме питат на колко е и пр. като кажа за ЕБХ никой досега не е чувал. Същото е и с кърменето.. напоследък не се случва да го кърмя на вън, но все става на въпрос и следва реакцията..

Диди, оздравявайте!
Джил, представям си вълненията покрай малката Мина! Бързо да свикват един с друг вкъщи! Може и от жегата да плачка..
Сафо, честита в прическа! bowuu И аз нямам търпение вече, но си нарекохме, че ще махнем косичката след кръщенето, може и същия ден по-късно, че много му е топличко.
@ми, много сладко!! Hug Все по пари да му върви!
EliG, и аз виждам бебета и деца с чорапи, че и с потници под тениски, направо ги съжалявам. Ех, престраши се да шофираш.. Една приятелка така като теб все се дърпаше и казваше, че  шофирането не е за нея, но се принуди като пораснаха децата и се наложи да започне да ги кара тук там по извънучилищни занимания, спортове и пр.
Оля, Ели, Прашинкова, много ще се радвам да дойдете на среща, че май само с вас не сме се видели още..
Та къде и кога ще е срещата?

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 21:41 от Сиси ♥♥

# 31
  • София
Здравейте момичета!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО НА ПЕТЯ НИКОЛОВА! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ВЕСЕЛ ЮНАК!
Честити месечинки на порастналите бебоци.
Сиси и аз бих искала да се видим с всички вас. Ще следя къде се организирате и при първа възможност ще се включим.
Ние в горещините спим по боди и тънка пеленка, но може да се брои, че е без нея, защото непрекъснато е отвита.

# 32
  • София
Хоп- троп! Поредно включване на живо от страната на пъпките. Mr. Green Днес бръмбарко официално се изрина с варицелски пъпчоци. Като гледам бръмбарка ще е утре. Crossing Arms  По този повод смятам да се явя на среща сама или с малкия батко. Party  Не мога само в четвъртък след 13.30ч.

Петя Никова, ЧРД на порасналото момченце, да расте здраво и усмихнато!

Сафо, дай една снимка да му се порадваме и ние на Мишето. Heart Eyes
Мама Диди, бързо да се оправяте. Praynig Ние ще цъфнам на морето не по- рано от неделя поради днешните пъпки. Надявам се, че ще имам мобилен нет, а ако нямам преди това ще ти поискам тел. Много ще се радвам да се видим и с Тан. Аз ходя често до Бургас да пазарувам, така че имаме и право на избор за мястото. Hug
ЕлиГ, ха дано този път да ви видим. Hug

# 33
  • Велико Търново
Честит рожден ден на Гого! Да расте здраво и умно дете!

Нели, малката е станала голяма хубавица, много слaдко си я снимала с дупето нагоре Wink

Рал, добре да си изкарате в Париж, това 22 градуса звучи... ммм.. студено чак Simple Smile

@mi, страхотна случка, ще е весело и след години като я разказвате Simple Smile Детето явно има усет за парите, и я финансов министър, а директор на световната банка ще е...

Сияна спи по боди или по тениска, винаги отгъната, лошото е че само ми виси по циците по цяла нощ. Абе има ли други луди като мен дето кърмят по десетина пъти на ден?

Сиси, Влади ще намери след 15 години какво си писала за антенката и ще ти се сърди.. Шегувам се, разбира се.. Много сладко го обесняваш Simple Smile

milasara, да ви минава бързо и безболезнено  Hug

# 34
  • Кърджали

Туй е моята девойка, че не съм я показвала от доста време.
Иначе нищо ново.Умряхме от жега в апартамента, то направо да се чуди човек навън ли е по - прохладно, вътре ли.Към 18 часа излезнахме, прибрахме се към 21, изкъпах дребосъчка и заспа.Аз се моткам из интернета и така...

# 35
Аз съм навитак за срещи във Военната и в Борисовата Peace.Аз също се класирам много трудно рано сутрин, но ще направя всичко възможно, вече почти две седмици се мъча да я будя по- рано, за да започне да заспива вечер по- рано. За сега ефекта е само при мен, онези два часа, които си имах за реанимация по нощите вече ги няма, защото заспивам на дивана, събуждам се към 3 часа схваната и се местя в леглото Laughing. Диването продължава да проявява завидна енергия колкото по- късно става, явно ще е нощна птица, имайки предвид денем как заспива.
Ели, а ние с моята приятелка видяхме бебета със зимните чували, увити и с няколко блузи, разбира се едната (може и другите, нямаше как да видим) с дълъг ръкав, сигурно ни се чудеха, но ние се заковавахме всеки път с опулени очи.
Еми, браво на Санди, все така да си намира.
Джил, да те успокоя, те ВИП стаите са си същите като тези, в които е била, само в банята е разликата. За плакането и аз си мисля като Сафо, че може да не й стига все още кърмата, поне при Андреа се оказа, че е гладна Laughing.
Сафо, честита прическа на малкият младеж.
Мама Диди, има детски, не си ги видяла, харесах си две торти, тази е една от тях, видя ми се подходяща, имайки предвид как не искаше да излиза това бебе Joy: http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=664&s=f. Този херпис не съм го чувала, бързо да минава Hug.
Сиси, хахахахаха, умрях да се хиля с тези описания.
Днес направих с кумата една голяма обиколка, взех я от тях и преслушахме няколко ресторантчета, та май скоро ще си избера местенце за сватбата. Умряхме от жега, Андреа беше вир вода от пот, накрая минах през моята приятелка, че ми беше взела от една баба малко зеленчуци. Уж да отидем до близката аптека да си вземе нещо и ни запраска един порой, постояхме вътре, спря, тръгнахме и както си вървяхме към блока им ни запраска нов порой и градушка. Няма да ви казвам как тичат две хипопотамчета в дъжда, бутайки колички, пищейки, хилейки се, а по главите им се сипе дъжд и бобови топченца, накрая бяхме четири бройки мокри кокошки, добре, че се заоблихме подобно след раждането, та ми даде дрехи, добре, че и децата ни са един размер, та и дрехи за Андреа ми даде. Накрая се прибрах в 20:30, като парцал, готвих, сервирах, отсервирах, оправях бебе след баня ( поне не я къпах), храних бебе и още сто неща, за капак получих въпрос какво толкова съм правила, че да съм уморена #Cussing out. Успях да се изкъпя чак в 00 часа. Така наоплаквах се, лека нощ от мен Laughing.
Кажете какво стана за срещата?

# 36
  • USA
Добро утро, момичета!
Честит първи рожден ден на Гого, да е жив и здрав!

Днес и аз имам повод да почерпя, правим 6 години от сватбата.

Юлско бебе, страхотна торта си избрала, а и наистина много подходяща Simple Smile.
Сиси, и мен много ме разсмя с това нагледно описание Laughing.
Рал, честито ви християнче!
Оля, напълно здрави сме, само моя глас е все още променен, благодаря, че питаш Hug. Инкс наистина не се е включвала скоро, дано да са добре.
Сафо, честита нова прическа на Мишо, ама и ти хич не ни го показваш!
@ми, Санди явно ще е късметлия, дано!
Ели, като прочетох, че не караш, а имаш книжка се успокоих, че не съм сама. Аз даже и кола нямам, а тук е необходимост. Много съм страхлива Blush. Даже и да се возя при кой да е ме е страх, ужас. И на мен ми е странно да видя дете с късо ръкавче, а пък с чорапи newsm78.
Джилиан, много сте хубави, а и снимките са страхотни! На Стейси коликите се появиха някъде към 7-8 ден, но дано при бебчето на сестра ти да е просто от жега.
Александра, много ти е хубава девойката! Много ме кефи да чета как надписваш снимките Simple Smile.
Нели, много е сладка Дария. На предпоследната снимка гащеризончето да не е купено от тук?
Кукумявче, ужас, горкия ти мъж, кой знае колко му е кофти.
Тани, дано вече всичко да е наред!
Емили, ние се прибираме към 8:00-8:30, тогава започва да мрънка.
За климатика- тук навсякъде е с климатици, даже е студено. Вкъщи не ме притеснява Стейси да е в стаята , където работи. В нейната сме без и температурите достигат до 31-32 градуса. Все се замислям за портативен, но само в жегите се сещам и като отминат ми мине желанието да купувам .
За спането- с презрамки, но никога не я завивам.
На Стейси, между горните й зъбчета има доста разстояние, дали ще й останат така Thinking? Никой в семейството не е така.
Сиси, Миме-то, е как ви се стискат дечицата? Аз много искам да махна памперса, но тя пишка всеки път различно, понякога даже и след 10 мин. Оставям я по голо дупе и я изпишквам често, някъде на 20-30 мин. , но пак я изтървам. Иначе намалихме памперсите, все повече ЕБХ или на гърнето я слагам, но искам да ходи голичка или само по леки гащички, че милата в тази жега кой знае как й е.

# 37
Добро утро!

maimun77, честита годишнина!

# 38
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА НИ ГОЛЯМА ПРАШИНКА – КАТИ!!! Hug
Пожелавам здраве, късмет, щастливо детство с безброй усмивки! Да се превърне в една прекрасна госпожица за радост и гордост на мама и тати!! Цветен прашец, честит празник!   bouquet Весело изкарване на този специален ден! Hug

# 39
  • Варна
Честит Рожден Ден на Катето Hug  bouquet

Каев спи с потник а снощи даже спа по памперс,много горещо бееее

# 40
Честит рожден ден на Катето! Да бъде жива, здрава и много щастлива!

# 41
  • София
Здравейте момичета!
Оооо момичета много, много благодаря, толкова мило ми стана като ви прочетох поздравите, още преди да съм ви почерпила за случая, всякаш изведнъж осъзнах, че си имам вече едно порастнало момиче, а всъщност влизам само да ви почерпя, защото днес се очертава малко напрегнат ден откъм тържества. С едни момичета които раждахме заедно се разбрахме да се видим сутринта да се почерпим и да съберем астралните близначета да се поопознаят, а вечерта ще го отбележим с бабата и дядовците на ресторант.
Пожелавам приятен ден на всички!

Редактирам се, за да честитя годишнината на Маймун. Много любов и семейно щастие ти желая! Маймун и ние имаме разстояние между горните предни зъбки и аз се чудя дали така ще й остане защото и при нас никой няма такова разстояние. Ще ми е интересно да прочета мнения.

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 09:28 от cveten prashec

# 42
Честити празник на Прашинкова! Да е много здрава, щастлива и усмихната! Да е късметлийка и да радва мама и тати!

# 43
Прашец, честит първи рожден ден на Прашинката! Да ти е жива и здрава!
Маймунче, весел празник и на вас! Много, много обич ви желая!

# 44
Влизам специално да поздравя малката ни голяма Прашинка, да порасне снажна и висока колкото мама, да расте обградена с любов и щастие, късмета да й е в едната ръка, в другата здравето. Цветен прашец, да я намачкаш от мен Hug.
Маймунче, още много по 6 години щастлив брак и много любов Hug.

Общи условия

Активация на акаунт