Юлски бебета-Тема 34

• 26 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 585

Обгориха ми полипа буквално за 1 секунда. Само дето се бях ошашкала и снощи до 1 часа четох какво ли не. Сега се надявам да няма рецидиви занапред. Цитонамазката ми е ок, затова докторът прецени, че не е необхидимо да се прави цитология, съответно премахване с упойка, да се изследва и т.н., а и е съвсем малък, затова се съгласих.

Сиси после на 3 месец нова Цито, надявам се си знаеш. А аз винаги настоявам и за колпоскопия за по-сигурно. Забравила съм да ти кажа, че изобщо не боли.  Hug

# 586
Последно питам за утре ще се ходи или не? Никой нищо не казва.
@ми или някой който й има телефона ако може да ми го прати, че уж го бях записала, а се оказа, че не съм. Ще идваш ли няма ли?

# 587
Здравейте,

Драга, аз мислих, мислих и реших, че ще се въздържа от разходка утре. Sad Обявих си три дни карантина да не вземем да заразим някое друго бебе и после да ми тежи на съвестта. Ако знаете колко ми е самотно така. Не смея да звънна на никой да излезем, навън гледам да сме далече от децата, а таткото ни е командировка. Вече и аз взех като Калина да "лялякам".

В тази връзка най-новите ни "думички" са - ляляляля, мимимими, биби.

Отивам да приспивам звяра.

# 588
  • Варна
Благодара, момичета, за поздравите!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз искам да честитя първия РД и на Криско на Криси79, тя се появи преди няколко месеца и изчезна...ехооо, Криси, ела си във Варна Hug

Ние сме си само двамата с Мони вече трети ден и ми е леко тъпичко честно казано, ама таткото ни пътува насам и вече съм малко по-добре Blush Ще празнуваме в събота, дано да не вали..много...

Лека вечер на всички!   bouquet

# 589
  • София
Хоп- троп! Ние днес нямахме ток и затова сега малка почерпка за именния ден на най- малкото ми момче.

Ваняес, да ти е  здраво и усмихнато момченцето!  bouquet
Драга, да поздравите Мама Диди и мъжа й, че и той днес е именник. Лек път! Hug

Отивам да припадна, че посрещнах Джулай морнинг по принуда. Mr. Green

# 590
Честит да ти е малкият бръмбар, Миле!   bouquet  Аз уж вчера видях на календара, че днес празнува Дамян и се сетих за теб, ама като няма Дамяновци около мен днес изключих да те поздравя. Поне хванах последния влак - 10 мин. преди новия ден  Simple Smile Да му удариш една голяяяяма цАлувка от мен и една кака Лили, а от Мишо ... скрий му някоя играчка, все едно той я е забърсал  Mr. Green

# 591
  • Кърджали
Минавам за малко, преди да се метна в леглото.Очаквам Кати сутринта да е от най - ранобудните, че заспа рано рано.Ма така е, като цял ден не искаше да спи като нормално бебе.
Иначе днес Кати направи една крачица. То не знам дали може да я броя за крачка, ама успя да си премести крачето преди да тупне на земята.Накара ме да се усмихна, и то добре, че имах ужасен ден. След това отчете и беля, като по нелеп начин успя да счупи една киния пълна с царевица и грах.Та останах без зеленчуци за ориза, дето готвих, и със заниманието да събирам милиони парченца дребни стъкълца по земята.
Честит празник на именниците!
Честит рожден ден на празнуващите днес дребосъци!

# 592
Мила, аз за разлика от Сафо изпуснах денят за малко, но да ти е жив и здрав именника Hug.
Джил, жалко, дано Инето да не се разболее и излишно да си се притеснила.
Момичета стискайте палци утре да не вали и скромната ни група да отиде и да се върне безпроблемно до Самоков Praynig.

# 593
Мила, макар и посред нощите и толкова късно да ти е жив и здрав бръмбърока! Hug
Поздравявам и всички имащи повод за това днес, които пропуснах!

Момичета стискайте палци утре да не вали и скромната ни група да отиде и да се върне безпроблемно до Самоков Praynig.[/color]
Ако видите това, преди да тръгнете за Самоков, моля ви, поздравете Мама Диди от мен и нацелувайте Катето и Петя. Аз нали си загубих телефона и съм с нов телефон и нова карта, та сега нямам нито един номер в картата и не мога дори един SMS утре да им пусна, така че разчитам на вас. Wink
Оля, все пропускам, честито първо зъбче на сладката принцеса. Heart Eyes Бели и здравички да са.

# 594
  • София
Ехоо...
Аз само да кажа, че колкото и да ми се иска, също няма да мога да дойда  Cry Нещо такъв карък ме подгони последния месец, че вече думи нямам...вчера даже успяха и да ме оберат за капак, поне днес ми върнаха документите и картите, всички са с изтекъл срок, може би за това  Joy На всичко отгоре утре следобед ще съм кръстница на приятелката ми, която трябваше да кръщава Малчо в събота, но кръщелното и е изчезнало, а от Рилския манастир твърдят, че не е кръстена, та утре наново  ooooh! - и това ако не е светотатство..абе тотална обърквация настана.
Джилка, да се оправяш бързо, че ми е домъчняло за вас

На всички  Hug

# 595
Честит Рожден Ден на:
Калоян на Jaana
Боряна на Pollina
Катя на Мама Диди
Полина на sarnichkata
Валентина на elinka
Александър на Сладък Бонбон

# 596
Добро утро,

Да сервирам едно кафе, че още ми е трудно да отлепя. Това раннобудните хора са ми непонятно нещо. Crazy

Драга, Миме - ако не съм ви изпуснала. Предайте много целувки на Мама Диди и от нас с Инето (която ми вдигна една миниатюрна темература снощи и съвсем ме отказа). Кажете й, че ще отскочим до Бургас за извинение. Laughing
Александра, събуди ли те рано Кати? Crazy
Мила, специални поздрави за най-малкия младеж в семейството за именния ден. Забравила съм - той ли се роди пръв или Зара?
Сиси, пропуснах снощи, че Звярчо беше нервен. Радвам се, че процедурата е минала леко. Целувки на Влади.
Ваня, на малка патеричка - да ти е жив и здрав рожденника.
Фелисити, ти направи си си изразходвала каръщината за 100 години напред. Викам стига толкова. Хихихи, кръстница, а?! Сега ще трябва духовно да започнеш да я напъстваш приятелката...  Laughing

Тези дни си мислех колко е хубаво Инето да спи по два пъти на ден. И то взе, че ми изпълни желанието детето. Само дето се събужда в 7. Laughing

Ооо, и честит рожден ден на днешните рожденници! По-специално на Катето!

# 597
Изостанах нещо с честитките на порасналите мъничета  и сега бързам да наваксам. Peace

bigdance2Честити рожденни дни за 1 юли на Мария на hellene, Симеон ,на Vanyaes, Антоний на mama Barba,  Петя на evdi !!!   bigdance2  -    

newsm59 Честити рожденни дни днес на Калоян на Jaana, Боряна на Pollina, Катя  на мама Диди, Полина на sarnichkata, Валентина на elinka, Александър на Сладък Бонбон!!!  newsm59

# 598
  • Кърджали
Честит рожден ден на малките рожденици днес! И специално честит рожден ден на Катя на Мама Диди! Весело и щастливо детство.
Джил, рано ли, късно ли, в 6:30 като по часовник. Тия дни става по това време, а тъкмо изпитвах някакво тихо щастие, че беше почнала да спи до 8. Снощи се събуди веднъж, но по чудо прие шишето с вода, пийна малко и си заспа.Цяла нощ се въртеше, ама не се събуди повече. А тия дни съм все на тръни, защото очаквам велико среднощно будене, всеки момент ще и избият два зъба наведнъж.
А брат ми вчера малко ми изпили нервите.Бях си поръчала по него басейнче, беше се съгласил.И сега пък заяви, че няма да купува, щото не му се носело багаж от Германия.Та ми обърка всички планове... А аз в момента няма как да и купя, че финансово ни се омотаха всички сметки. А времето е толкова хубаво от вчера...

# 599
 newsm59 Честити рожден ден на Калоян на Jaana, Боряна на Pollina, Катя  на мама Диди, Полина на sarnichkata, Валентина на elinka, Александър на Сладък Бонбон!!!

[/img]  

Общи условия

Активация на акаунт