Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 47

• 48 731
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Дайте да променим реда на фенките  Joy  първите 9 да минем по отзад  Joy Joy Joy че тая верно ще ни опушка  Laughing

Отцепници тука да няма!-
наказваме с Нургюлена премяна!
Който от челните места бяга,
на стрина роклята с чепиците ще слага!

# 91
Чудесна си EVICH .Аз още съм нова и боса по работа с компа но ще се постарая.Понякога ми е жал за Бурчин.Ми тя си няма дори самостоятелно мислене.Но тъй като искам денят Ви да е прекрасен довечера по-късно ще напиша какво каза синът ми за тази история.Нали и той е Овен и то от най-изявените.  bouquet

# 92
Това е много строго наказание и много обидно.

# 93
Това е много строго наказание и много обидно.

Нали е наказание-няма да е леко! Joy Joy Joy

За по-малко провинилите се ще има компромис-на Бурка тоалетчето от Дубай,.с коланчето от детска космонавтка! hahaha hahaha hahaha

# 94
Дайте да променим реда на фенките  Joy  първите 9 да минем по отзад  Joy Joy Joy че тая верно ще ни опушка  Laughing

Отцепници тука да няма!-
наказваме с Нургюлена премяна!
Който от челните места бяга,
на стрина роклята с чепиците ще слага!

Много моля да ме впишете под № 1--няма да ми тича диколтето на рокличката  Laughing

# 95
Лин-ка,веднага да си изпраща мерките при дизайнера на Нургюл!После да сложи снимка тук!
Ще я кръстиме "Мелек"-нали ще е във светещо бяло Joy Joy Joy

Сигурна съм,че ще се откаже да сменя мястото си! Joy

# 96
И мен ме пишете в първата редица.Щом е за каузата - жертвам се веднага. #Crazy

# 97
И мен ме пишете в първата редица.Щом е за каузата - жертвам се веднага. #Crazy

По-добре куршум от Бурка,
вместо рокля на Нургюлка!

hahaha hahaha hahaha

# 98
"В последно време люлките са много обсъждани!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Аха, обсъждането се сведе до твърдението, че във всеки филм почти имало люлка. Ми може и да има, ама въпросът е доколко уместно се използва. Щото люлката е богата на символни значения. Основно е символ на вятъра, оплождащ почвата и донасящ дъжда, обединява жената и дървото, което е символ на живота и вторично люлеенето е любовен символ, използван в сватбените обреди. Така че в "Аси" люлката си е заредена с много послания и си е на мястото. Особено като се има предвид онова завъртане и развъртане на люлката в кантекста и на реката, която тече на обратно и песента за гордостта. Абе, всичко е дълбоко премислено. В "ЛиН" се гигельосват  на люлката, кухо и елементарно като внушение. smile3507

newsm10 newsm10 newsm10

Много ми хареса и допадна мнението ти!
Както винаги Катя е с много добри анализи!

smile3501 smile3501 smile3501

# 99
Нургюлета се е зазъбила като кон на тая люлка!

'Айде мола,мола,да не сме на животинския пазар-да гледаме зъбите на добичетата!

# 100

Сега по бавно прочетох какво пее Борис Дали в песента.Ами тя цялата си е направо за Мурат.Както и в момента му е още актуална пияната снимка ,Нивница да направи клип,ама с превода на песента и да я качва по турскити форуми  newsm78

# 101
Лин много си права...дано Наивница поеме щафетата...от сърце я моля...и Мурат също

Евич...голяма си сладурка...а от Бурка ич ми недреме...да я ева...тя не знае,че ние сме в матрицата...силата е с нас

# 102
Абе Мурат и да ме моли и да не ме моли , аз вече съм му сърдита! Crossing Arms Виж щом пък вие искате няма проблем , само че първо ще пусна едно друго клипче от снощи!

# 103
Красота!

Чия ли шия лебедова краси?

# 104
                                                                                                 До Наивница
                                                                                                 от БГ-МАМА

МОЛЯ,

Направи клип,в който да използваш песента -Много съм пиян,
  от мъка,от любов по Туба.Не съм веч ни жив,ни умрял,зомбирал съм се.
   Да се свършва тоз брак ненужен   ooooh!  

С уважение :
                                                                                            Murat Yıldırım

Общи условия

Активация на акаунт