Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! – 7

• 216 699
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
я поясни, че не разбрах, пак до къде ще стигнеш с операция? newsm78
Размотава се и се трови с лекарства, ама пак ще се стигне до операция. Peace

# 586
Бижу ти слага ли втори път инжекциите?

# 587

я поясни, че не разбрах, пак до къде ще стигнеш с операция? newsm78

до кривата круша, и обратно  Joy

# 588
Слагам в момента.

# 589
Слагам в момента.

И как се чувстваш? Аз утре ще слагам 3-тата инжекция, а тези дни болката се засили и лежа по цял ден, с надеждата да отшуми.

# 590
  • Казанлък

И как се чувстваш? Аз утре ще слагам 3-тата инжекция, а тези дни болката се засили и лежа по цял ден, с надеждата да отшуми.

И аз имах леко влошаване след 3-та инжекция,но сега съм по-добре  Peace

Praynig Wink

# 591
  • Казанлък

Не, не е същото. Бодежите са точно отдолу, откъм стъпалото и е само в петите. Няма опъване, няма продължение по крака. Все едно съм стъпила на нещо, което наранява петата ми. И това продължава 3-4 минути след ставане. После отминава и все едно нищо не е било. Rolling Eyes

Доста време имах бодежи и болки точно в петите. Дори ми правиха снимки и на двата крака. Имаше някякви изменения в ставите,но нищо свързано точно с петите. Болката понякога беше доста силна,все едно стъпвам на нещо,което ме наранява.
Единственото,което ортопеда ми посъветва тогава е да забравя за чехли, да нося само сандали и обувки,нещо,което да придържа винаги петата, и да са с широк ток от3 до 5 см.
Сега все още имам тези оплаквания,но са малко по-слаби.
Да,доста време използвах кремове с различни билки за болки в ставите и краката,които помагаха за момента и на петите.

# 592
Слагам в момента.
Ми добре. Аз и при първите десет нямах проблеми. Веднага се почувствах по-добре. Проблем от нищото се появи месец, след като приключих. Страх ме е да се похваля...

# 593
Здравейте   bouquet
Ето ,че се реших да се впиша и аз тук  Blush
Аз съм с двустрана дискова херния от 6 години. След 1вита физиотерапия почти 4ри години нямах проблеми.
Но тъй като работата ми е да съм все на крака и ходя много , вече съм в чуденка какви обувки да нося. Sad Sad Sad
Така се е активирала ДХ ,че от два дни едвам стъпвам ,имам страшна болка в дясната пета ,а когато стъпвам на пръсти ми опъва и пак боли петата  Confused
Случайно някой от тук пишещите да е поръчвал от тези обувки.
А също имам и болки в тазовата област ,страшно опъване ,че отива и по крака надолу ,но навярно всеки от вас е запознат с това.

# 594
Здравейте   bouquet

Случайно някой от тук пишещите да е поръчвал от тези обувки.
Здравей! Hug
Какво е предназначението на тази подметка? Виждам, че доста реномирани марки напоследък предлагат това ходило. Аз съм много зле с обувките... Имам ужасно много обувки и нямам нито едни удобни за продължително ходене. С всички обувки ми е трудно... Tired

# 595
Не зная точно какво е предназначението на тези подметки ,но с моя лайшки ум и неудобството от други обувки ,се надявам ,че такъв модел подметка ще е решението на проблема ми.

Бижy , а тук в Бг има ли такива модели.  Blush

# 596
боса по асфалта Wink
И аз на мога да си угодя на обувки.Хубаво ми е с високи,ама ми измаляват краката.Ниските мък ми набиват петите.

# 597
На мен ми казаха,че трябва поне 5 см. да има токче. И наистина, когато ходя с ниски започва да ми опъва по крака и ме заболява.

# 598
На мен ми казаха в никакъв случай равна подметка да не нося, че в нашия случай трябвало стабилно токче от 3 до 5 сантиметра. Аз никога не съм можела да ходя на ниско- започва да ме боли веднага.

# 599
И аз не мога на равна подметка.

Бижy , а тук в Бг има ли такива модели.  Blush
Да, има вече. Основно в марковите спортни магазини.

Общи условия

Активация на акаунт