МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Марая на мен моята лекарка ,като ми свали конците и я питах,кога мога да слагам и тя ми каза ,че веднага да започвам няма да съм чакала да увисна и топгава.Та купих си аз колан-гащи дето ги водят ,но да съм го слагала 15-тина пъти в тия жеги е ад да ти кажа честно.
Грахче Дудунси много сладки бебчета ,което ме подсеща че и аз не съм сложила снимка от навършването на месец.

# 331
Марая, след 20 дена сложих колана /ама носих 2 дни че едвам сядах  Mr. Green с него/ но питах и може още от тогава
Вчера правихме погачата, минахме през църква и многото гости се изсипаха у майка ми, първата пардита - баби и лели така ме изнервиха и така ми се припуши ама устоях  ooooh!  #2gunfire едната ми баба чак вика ръцете й посинели от студ - викам да то е минус 20 ужас направо
Но с втората партида гости - мои приятелки си беше супер
А тази сутрин ставам да приготвям манджата на Йоанка и тя плаче и я слагам на спалнята до мъж ми и му викам успокоявай я докато дойда с яденето - а той замалко да я прегази въобще не разбрал че е там, а тя реве та се къса  Joy как да не я забележи човек

# 332
най-после да се включа и аз. много ни мъчи стомахчето днес та изкарахме деня на ръце.
Марая аз съм със секцио и доколкото знам се изчаква един месец да се посмъкнат и наместят органите.
пробвах със сешоара да и топля коремчето и сме на път да се получи, само я набюдавам дали ще се събуди. Иначе като го включих почти веднага се отпусна и заспа. Ох, дано да поспи че направо се изтормози с тези колики.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 18:22 от slyn4eva

# 333
Момичета,пуснете ми линк за тези колани моля.Аз си взех ето този
http://cgi.ebay.co.uk/EXTRA-FIRM-CONTROL-POSTNATAL-BODY-SHAPING- … 201d1bdf1fe7e558d
 т.е е клин,но за седмица ми омаля и сега за нищо не става,исками се да е колан който се пристяга като намалява корема

Аз изгладих  Whistling  .Качих и снимка т.е картичка,която сътворихме с пипи за деня на бащата вчера,на която тати искрено се радва с часове
http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19315254.big

А тази картичка  направихме преди месец,със снимки когато беше само на 4 дни и изпратихме на близки и познати
http://may2010.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta.492346.19315523.big

Сега ми се иска да и направим една професионална фотосесия преди да се приберем за Бг и да зарадваме бабите и дядовците с голяма снимка в рамка.

# 334
http://www.sainsburys.co.uk/groceries/index.jsp?bmUID=1277134449105

има на много изгодна цена памперси, аз ще поръчам памперс актив фит 3-ка 60 бр и 4-ка 48 бр за 12 лири

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 21:26 от lux

# 335
Севде, снимките на Джулиан, които момичетата са споменали в темата, са във Фейсбук, но не са в моя профил, а са "tag"-нати от фотографката на нейната страница. Мисля, че все пак можеш да ги видиш в моя профил. Вече нямам търпение да си взема диска, не знам защо толкова се бави, но каза, че все още не е готов.

Някоя от вас ползва ли Colief? В инструкциите пише преди кърмене да се дават 4 капки, разтворени в 15 мл мляко, с лъжичка. Аз обаче не мога да му давам в лъжичка, и помпам 15 мл в шише, давам му млякото така, и после кърмя. Притеснявам се обаче, че по този начин всеки път преди да го сложа на гърда, му давам шише. Възможно ли е да му хареса повече шишето и в един момент да ми откаже гърда? Засега няма такива признаци, но ако сме с колики още два месеца, направо не ми се мисли...

# 336
  • Русе
Добро утро! Hug
Честито ни лято! Hug
Севде, Heart Eyes много сладка Каролинка!
lux, то хубаво ,ама аз съм скарана с поръчването Crazy
херцог,чакаме снимките с нетърпение! Hug
Мен баба и внуче успяха да ме извадят от релсите сутринта!Хем ми е голяма помощ вмомента,хем на моменти изобщо не искам да е вкъщи майка ми. Годините променят хората, стават доста неадекватни. ooooh! Все едно съм с 3 деца вкъщи. Mr. Green Поне бебо е страхотен и дано все така да е!Ангелче на мама! Hug Чудя се дали следващият път ,като замине Дидо да не се пробвам сама да се оправям. newsm78 Мога поне да пробвам и ако не става ,майка ми да дойде отново. newsm78 Ще видим! Rolling Eyes Хубавото е ,че утре Дидо се връща! Heart Eyes

# 337
Добро утро и от нас Hug

Мимак, много добре те разбирам - хем без тях не може (майките), хем на моменти са страшно досадни ooooh! Абе, да са живи и здрави и нашите нерви да са здрави също Laughing Аз сега чакам моята да излезе отпуск, че да й оставям бебка за някой друг час следобед, когато е най-крива Embarassed Laughing

Херцогче, аз ползвах Колийф, но точно това с 15-те мл. изцедени не го спазвах, цедях няколко капки в лъжичката с капките и така ги давах, но... нямаше ефект, не знам дали е заради начина на даване, но не вярвам... newsm78 А иначе първия път се опитах да дам 15 мл. с лъжичка - ела да видиш Crazy

Някой снощи ако е минавал през Павлово и е чул кански писъци и дране - ние сме били Mr. Green Направо откачи след банята, едва успях да й дам капките преди да млъкне на гърдата ми Crazy И с мъжа ми се скарахме, изобщооо...

# 338
добро утро!

това детенце ме подлудява - цяла нощ се буди на един час мрънка, хапне за около 5-6 минути и заспи. в 5.30 се събуди окончателно и почна едно велико напъване, което се увенча с успех чак в 8.30  Crazy киселяви се, реве и незнам докога ще издържа. сега съм го сложила в кошницата за кола и го клатя, но и там не му харесва на магарето  Twisted Evil и сушоара не помага  #Crazy

# 339
Добро утро  Simple Smile
Напук на всички прогнози времето при нас е страхотно за разходка и смятам да пообиколим с бебка малко.
За коликите давах досега Инфакол, но ми се стори че спряха да и действат и от снощи минахме на саб симплекс. Мога да кажа че спахме чудесно тази нощ  Grinning
Доки каза да сменяме от време на време препаратите против колики и май действа.
Хайде хубав и спокоен ден от мен! Пожелавам ви много усмивки и слънце !

# 340
Привет.
Луксче, мен ме интересува поръчката която ще пуснеш. Снощи ти писах в скайп. Сега и на лични ще пусна "запитване"  Heart Eyes
Мацки , като ви слушам за това как плачат и се прививат децата ви.... толкова ми се иска бързо да отшуми и да не се мъчат миличките. Крис има колики, плачка, но не така както вие описвате. Значи поне в това отношение е по- спокоен. Коментирахте и трудното заспиване и варианти за приспиване. При мен най надежден е люшкането напред назад в количката, като изключим цокането на цицето  Joy Заспива и в шезлонга, отново подрусван, но в леглото не иска и това е.
Сетих се да питам за тази вода която коментирате за окликите. От BOOTSли я купувате или я има и в БГ?

# 341
Добро утро.. Hug
Искам днес да почерпя по случай навършване на 2 месеца на малката ми сладурана Ивайла..

Честита месечинка на всички които днес празнуват с нас.
Мимак и аз много се ядосвах на майка ми понеже хем помагат хем усещаш че като че ли им идва в повече и разбира се е нормално. Simple SmileВсе пак тяхното време да гледат бебоци е минало и сега сякаш се чувстват малко изморени за това. WhistlingНо въпреки всичко са ни майчета и ние страшно много си ги обичаме. Crazy Heart Eyes
Много са сладки всички бебчета да са ни живи и здрави.
Ние също мрънкаме доста през деня ,но вечер поне спи като заклана.Кърмим се през около 3-4 часа през ноща и така се наспивам.
Аз в събота заминавам за моя роден град Смолян където ми е баткото и смятам да да останем на хладно поне 2 месеца.Надявам се да успявам да се включвам от там поне за мъничко.. Tired.Няма нет но ще наваксвам някак.
Айде хубав ден.

# 342
от толкова недоспиване и нерви забравих, че днес моя ревльо Андрейко навършва 1 месец  Laughing

по едно  cheers за всички майки от нас  Laughing

# 343
Добро утро на всички майчета. Аз влизам колкото да се отчета и да кача няколко снимки на малката.

http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19324851

Днес ще ходим на лекар и на гости у баба  Hug Приятен ден на всички желая!!!

# 344
  • Sofia
Да са ни живи и здрави днешните месечковци   bouquet
Snej_, специални целувки за малката Василенка, пу-пу каква е хубавичка и оформенка  Heart Eyes

На мен нещо днес не ми стига времето  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт