МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 437
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Да кажа и аз по въпросите на Даниелка:
1.На мен ми отиват по 10тина на ден
2.Най сме доволни от Памперс Ню Бейби
3.Шишета имам 2 от по 125 мл,но зависи дали ще кърмиш или не
4.Пластмасови на Авент
5.Мажем се със олиото на Саносан
Леко до-бременяване и леко раждане ти желая  Hug

# 316
Много Благодаря   bouquet !
п.с.Леле значи бая памперси си вървят  Rolling Eyes ,а аз си мислех 4-5  Mr. Green !

# 317
  • София / Сливен
Даниелка здравей, и от мен„
и аз ползвам памперс премиум много съм доволна
имам 5 шишенца ползвам 2 от тях повечето
пласмасово на нук 150мл.и стъклено за водичка.
мажех го в началото с преварен зехтин имаше обривче което мина
сега имам козметика на А-дерма медецинска и на Нивея една бяла също съм доволна от нея измиващ гел и лосион за след баня.

# 318
Даниелка и при мен е така по 7-10 памперса на ден ,ползваме Памперс Премиум кеър бяла опаковка,шишенца имам няколко но почти не ползвам ,защото водичка давам ако сме на разходка и е много топло.Иначе са ми на Авент пластмасови ,имам 2 те бяха в комплекта с помпата.Ами дано сме били полезни и леко добременяване ,като се сетя че и ние бяхме бременни преди 2 месеца
 Crazy

# 319
И аз да кажа:
1, 10-12 на ден
2. Памперс ню бейби и Либеро
3,4. едно шише на томи типи антиколик и 1 на нук за чайче
5. Най-обикновенно БОЧКО кремче за подсичане когато трябва и олио  за селд баня, имам нахткерцен интензивен крем ако излезне някоя пъпчица или се надраска.

# 320
Момичета,да ви питам нещо - след прегледа за след раждане (оф как го обясних само  Crazy ) получихте ли кървене или не и какво включваше прегледа  newsm78

# 321
Много полезни ми бяхате,благодаря   bouquet .ако нещо пак затормози голямата ми глава,ще се отбия  Hug  с още някое въпросче  Heart Eyes!
Да нацелувате бебоците  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
п.с.Славче  Hug !

# 322
еха момичета ние с Аник, дудунски и ивон си спретнахме една разходка в южния, прибрахме се и заваля добре, че не ни хваа дъжда

благодарим за хубавите комплименти за малчо

силве ще съм ти много благодарна , толкова хубави калинки си"хванала"  Hug

милкинис
аз не съм с голям опит, но знам че за увеличаване може да се използва изцеждането, но може да си докараш хиперлактация
той само ще си регулира детето

и аз имах същия проблем, и след това ми дойде след 3-4 дни, сега пия бирена мая до 10 табл, на ден може да пиеш - увеличава лактацията и може да се пие и калмацин ( калции, магнезии и цинк
храни -овесени ядки, сурови ядки, зелен фасул, доматен сок, лук, може да прочетеш за храните и най-важното ВОДА, а не Боза  Laughing
надявам се и при вас нещата да се нормализират

а да и за стимулиране на лактация, най-добре да слагаш бебо колкото се може по често на гърда ако трябва да всеки час Simple Smile

алекс88 не съм получавала кървене, правиха ми вагинален преглед

# 323
# 324
# 325
Да, много хубава разходка си направихме, мене дъжда ме хвана пред блока докато разтоварвах количката и натоварвах бебокаи багажа ама не ни намокри фатално

И аз качих една снимчица на едномесечното ми патенце че се сетих че още не съм http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19314252

Грахка, малкото грахче е много сладко

Аз пъпчиците ги намазах със судокрем и веднага изчезнаха и повече не са ни се появявали, ама ако пак се появят верочтно няма да третирам с нищо защото вече съм сигурна че бяха от жегата

# 326
  • Под кленовите дървета
lux  ти как пиеш калмацина - преди или след кърмене, по една таблетка дневно ли? newsm78Аз не смея още със синтетични витамини, но факт, че откакто включих месо и сирене в менюто, малкия спи по-спокойно и прави по-големи паузи.
Малини, дълго време се чудих какво му става на Ники и защо е толкова нервен и реве през час и изглежда недохранен, и накрая се примирих и включих в менюто си и месо на тефлонов тиган+риба два пъти седмично, ама не от консерва. Може протеините ми да са били малко, знам ли, по това време и зъб явно се е развалил, та ми го извадиха. Може и заради скрита инфекция така да се е дърпал, не знам доколко развален зъб може да повлияе на кърмата, ама все пак си е инфекция в организма.

# 327
  • гр. София
Привет майчета! Влизам набързо с едно въпросче към мамите със секцио- откога трябва да се слага колан- има най- различни мнения в нета, та вас да попитам Simple Smile бягам , че имам включване  Laughing

# 328
  • Русе
За Димитърчо и Михаилчо! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Марая идея си нямам! newsm78

# 329
lux, много благодаря за отговора. Ще се постарая да наваксам с каквото мога. И аз си мислих, че той сам ще си регулира нещата, и реших че щом до 40-я ден не сме имали проблеми с кърменето, нещата вече са се регулирали горе долу, но уви ... не знам защо така се получи, но от 2 дена насам го усещам как суче и продължава да търси, а в същото време от гърдите почти нищо не мога да изцедя след него ... Sad.
Готова съм да пробвам всичко, само да успеем да се кърмим възможно най-дълго време.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт