МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 396
  • 736
  •   2
Отговори
# 465
вивере, голяма кукла Heart Eyes

Ани, Криси ти е толкова спокойна и так аси спинка, явно напоследък от времто всички бебоци са така.

Змейче, дано всичко вече е ОК, представям си какво е било с Кали, Бела, цедене... ooooh! и аз направих мастит но благодаря на Изи че помогна.

# 466
Здравейте и от нас!
Ето малко снимки: http://galun4ik.snimka.bg/baby/bebe-dani.505746

Надявам се да четем само за хубави новини и здрави бебчета bouquet
Дени е добре - спи и яде. От 19 часа нататък обаче е постоянно отгоре ми. Напоследък явно преяжда - като се насуче почва да се дразни, че продължава да пуска мляко и става адски нервен - дърпа и суче и започва да плаче, след което връща... Биба не иска да дъвче. Някой в нашата схема има ли?

# 467
някой ден ще ми гръмне хубавия сушоар  Laughing сега качих снимка на дребния в любимото ми състояние: http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19351589  Grinning

дали днес ще грейне малко слънчице за да изкарам бебо? и вятър духа много гадно... а бе изобщо случили сме на време  Joy

в неделя ни е погачата и се надявам поне тогава да е по-хубаво времето, защото пушачките ще настинат на терасата  Laughing къде ще ги събера толкова народ незнам  newsm78 в трапезарията ще сложа още една маса и около 14 човека ще се съберат надявам се, а останалите в хола, на терасата... кой къде намери  Laughing

# 468
  • Розовата долина
Привет,мацки!!
Как са бебоците в този мрачен ден?Ние вече втори ден май няма да излизаме,че вън много духа и е доста студено.Мисля след малко за я завия и да поспи на терасата,поне малко въздух да подиша.Иначе от сутринта е доста спокойна,пу-пу да не я урочасам.Тя и вчера беше така,че вечерта като ревна към 19 та чак до 11 откара,ама после пък като заспа чак до сутринта в 7.Дано все да е така Praynig
Malini ,и ние като вас ползваме гърдата за приспивателно.Чудех се дали е добре да я оставям,ама какво да правя иначе плаче,а и като е дивак и не иска бибата.Е,как ли не опитвам да я напъхам,понякога се излъгва и я засуква,но след 2-3 минути е вън от устата.Явно и това ми дете ням да суче биба.
А напоследък ми прави друг номер,изсуче предното мляко,което тече лесно,посуче още малко и се започва едно дърпане,скимтене,засуче и след малко пак пусне.Не мога да разбера дали от колики го прави,дали вече се е насукала,може пък и както Гали е писала да се дразни,че пуска.Знам ли и аз? newsm78Надявам се да премине и това в скоро време!!
Вчера пък цял ден не беше акала и вечерта като не осра едно хубаво,ама цялата от гърдите до петите,каката беше втрещена #Crazy това малко човече колко ако е изакало,пък аз бях доволна,че му е олекнало на детенце!! Laughing
Змейче,дано всичко лошо остане само спомен и да се наслаждавате на двете ви кукли!!
Ани,дано днешният ден бъде като всички останали без вчера и да слушка малката буболечка!!

Ох,аз ще трябва да изляза за малко навън,че ще изкукам цял ден в къщи,не съм свикнала така.Дано пък стане време за раходки!!

# 469
Привет момичета!

Искам да Ви попитам или ли такава закономерност коликите да се увеличат след първия месец. От снощи бебчо е с доста силни колики, чак не може да спи горкичкия. Може ли да давам "Инфакол" на всяко хранене?
Личната ми каза, че от него можел да се запече. Някоя мама имала ли е такъв страничен ефект?

Благодаря Ви.
Прегръдки от нас с Димитърчо. Hug

# 470
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета  Hug
Аз не успявам много да следя кърмаческите въпроси - ако изтърва някой не е нарочно  Embarassed Пишете ми и на ЛС, ако е нещо спешно  Hug

Имам питане към мамите, които НЕ дават залъгалка и към нашите верни съветнички - оставяте ли дечките да ви ползват като такива, ако не са си задоволили сукателните нужди? Защото има случаи, в които Габи се приспива така, посуче, посуче, почти без да преглъща, унесе се и заспи.

Малини, аз лично не й давам да ме ползва за залъгалка по обясними причини - тогава почва да ми гризе зърната... Rolling Eyes Слушам я докога преглъща и суче активно, помагам с компресия да изсуче и задното и като спре - махам от устата  Peace

Снощи и нашата мома беше хипер мега крива... Направо ни подлуди от 18 до 23,30 само рев, дране и ядене  Shocked

Грахка, да - Инфаколът има запичащ ефект  Rolling Eyes

# 471
Змейче, ужасно е това което сте преживяли, дано всичко вече е наред при вас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Madelix,честито за изпита Hug

Ани, дано вече да нямаш такива дни и много целувки на  дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 472
  • гр. София
Привет и от нас!
грахка аз давам инфакол преди всяко ядене, не съм забелязала такъв страничен ефект като запичане , напротив - памперсите яко ги пълниме с горчица  Joy
Аз да се оплача, май от превръзките получих някаква алергия- ужас #Cussing out, като екзема е и много сърби  #Crazy

# 473
Добър ден и от нас,Грахка и аз давах от английския Инфакол на всяко хранене и нямаше запичащ ефект при бебко ,обаче явно си е индивидуално за всяко бебче ,както на някои бебета помага на други не.

# 474
  • Пловдив
И сега малко в лилаво . Сутринта малко след като нахраних бебо усетих че ме наболява зърното на лявата гърда, поглеждам и виждам че е цялото бяло. Поглеждам и на дясната , там не ме болеше , но и то беше бяло само че на половина. Като 'казвам' бяло имам в предвид по скоро жълто ,като притиснато  месо останало без кръв. Сега са ми добре зърната, но това ми се случв за трети -четвърти път вече  newsm78

Танче, ако имаш пронизваща болка постоянна в зърното и е постоянно бяло или обезцветено, може би е добре да те види лекар за евентуална млечница.  Peace Peace Но щом е било временно обезцветяване е възможно да е просто от силното сукане на малкия мъж  Hug

# 475
Змейче, и аз съм от отбора на тези с кривите бебета от снощи. От 3 до 5 се приспивахме. Ужас направо. Излъгах го да суче легнали в леглото, та поне малко яде без да се дере.

Грахче, Инфакол може да се дава на всяко ядене, но и аз чух че има запичащ ефект. Аз давам предимно следобяд когато Павко има колики.

# 476
грахка, сега ме наведе на мисълта, че може от инфакола да сме в такова непрестанно напъване и да ака толкова рядко  newsm78

# 477
  • София
Искам да Ви попитам или ли такава закономерност коликите да се увеличат след първия месец.

Грахче, смята се, че пикът на коликите е около 40 ден след раждането. Да чукна на дърво и Ники като Марти не е имал силни колики, но колкото имаше бяха в периода 30-40 ден... Давала съм само от тази Gripe Water (поръчах си я от ebay).

# 478
Здравейте , момичета ! Виждам , че повечето  се оплаквате от колики , дано скоро да отшумят. Бях чувала ,че преди 40 ден са много силни и се убедих лично в това. Седмицата преди да направи 40 беше ад, точно както и вие го опсвате , така че искрено ви съчувствам.
Аз пак да питам и моля някой да ми отговори КАК ДА КАЧА СНИМКИ В АЛБУМА    Благодаря  bouquet
П.С. Изпреварили са ме с отговора  Laughing

Относно акото на бебчо , как е при вас . При нас е жълто ,но пък много водничсто , чак днес докат ого преобувах като все едно на пяна излизаше, толкова рядко. Това дали е нормално newsm78

# 479
Аз съвсем набързо, че днес време за нищо нямам
Първо връщам се от преглед при генеколога и съм малко разочарована. Исках да ми даде направление за мамолог,но той не сметна за нужно. Питах го как да се пазим от забременяване, атой директно спирала. Толкова ме е страх... исках някакви хапчета да изпише ако не сега то поне след като спра да кърмя да ги вземам. Аз да питам дали не трябваше и цитонамаска да ми пусне  newsm78
Ани, съчувствам ти за кисело Кристи. А и като си е кротичка по принцип сега ти е било повече от тегаво.
Змейче  Hug
Танче, аз да ти кажа ( основно заради теб пускам този пост) и моите зърна ставаха така, предимно едното, това с "болната гърда". Нямам никакво обяснение. Крис няма млечница, забелязвам го по всяко време и е съпътсвано доста често с бодежи в зоната на зърното. Дано да не е сериозно нещо и да отмине. Ако намеря инфо по "случая" ще ти пиша на лични. Моля те ако и ти научиш нещо драсни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт