Змейче, големи неприятности, дано всичко остане зад гърба и занапред само хубави неща.

Грахи, и при Али Инфакола нямаше запичащ ефект. Явно Митачето ще ти покаже най-добре

dudunski, наистина във всяка лаборатория правят носен секрет. Аз правих посявка /нали ви писах, че по едно време доста психясах на тема посявки/ и не излеза никаква бактерия. Ние не успяхме да се справим със сополите нито с физиологичен разтвор или спрей, нито някакви капки, които ни правиха в аптека и цапаха жълто. Накрая с няколко дни капене по 3 пъти капки Тобрекс - свършихме работа. Дано и вие скоро ги преборите

Ивон, Маделикс, направо ви се възхищавам - кога ви остава време и за учене и за изпити и за деца.
Страшни сте!!!Ние днес пак сме вкъщи. Термометъра за измерване на стайната температура стои непрекъснато отвън на перваза на прозореца и само се надявам да загрее за разходка, но не
Да не говорим и за този вятър
побърквам се вътре. Аз съм се захванала с подготовка за погачка за тази неделя, че ние правим след като е минал 40ия ден. Само въртим маси, броя столове, голям екшън. Така ми се искаше времето да е хубаво и децата и мъжете да са отвън на беседката, но май няма да имам този късмет

Както Ани беше казала - ще го караме като младежи с презервативи
А спиралата я слагаш и в следващите 5 години няма какво да се тревожиш. Отделно много момичета казват, че цикъла им е станал много кратък и необилен, което е супер
Абе, мацки, какви са тея хапчета в БГ - тук всички противозачатъчни стават за кърмачки 

/ но декември една приятелка ще ражда живот и здраве, така че има на кой да давам 

. Надявам се само да не ни държат много време, а да ни пуснат възможно най-скоро.
,изписаха ни капки.И аз се зараих от нея и сега и двете сме като зомби в очите