МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
slancho_83 и при Али изпражненията са доста водни, но правих посявка и излезе - нормална чревна флора, така че сигурно е нормално.
Змейче, големи неприятности, дано всичко остане зад гърба и занапред само хубави неща. Hug
Грахи, и при Али Инфакола  нямаше запичащ ефект. Явно Митачето ще ти покаже най-добре  Heart Eyes
dudunski, наистина във всяка лаборатория правят носен секрет. Аз правих посявка /нали ви писах, че по едно време доста психясах на тема посявки/ и не излеза никаква бактерия. Ние не успяхме да се справим със сополите нито с физиологичен разтвор или спрей, нито някакви капки, които ни правиха в аптека и цапаха жълто. Накрая с няколко дни капене по 3 пъти капки Тобрекс - свършихме работа. Дано и вие скоро ги преборите  Peace
Ивон, Маделикс, направо ви се възхищавам - кога ви остава време и за учене и за изпити и за деца.  newsm10 Страшни сте!!!

Ние днес пак сме вкъщи. Термометъра за измерване на стайната температура стои непрекъснато отвън на перваза на прозореца и само се надявам да загрее за разходка, но не  Cry Да не говорим и за този вятър  #Cussing out побърквам се вътре.
Аз съм се захванала с подготовка за погачка за тази неделя, че ние правим след като е минал 40ия ден. Само въртим маси, броя столове, голям екшън. Така ми се искаше времето да е хубаво и децата и мъжете да са отвън на беседката, но май няма да имам този късмет Confused

# 481
Ние преди малко се върнахме от църквата, дядо поп чете Чистата молитва, а тя спа като пънче през цялото време  Joy hahaha

Питах я за лепенки против комари,не знаела за такива.В този ред на мисли,някоя от вас ако е ползвала такива моля да ми каже от къде ги е купила.
Аз си купих вчера от аптеката, на Milmil са, на кутийката дори е нарисувано къде се лепят на количката. Има и такива лепенки, които са за след ухапване, така че обясни какви ти трябват на продавача  Peace Аптекарката ми каза, че трябва на всеки 20-30мин. да се разтърква лепенката, за да има ефект, още не сме ги пробвали обаче  Rolling Eyes

Грахка, и аз давах английски Инфакол и нямахме проблеми с акането, индивидуално е явно за всяко детенце  Rolling Eyes

Днес купих БиоГайа, дано да има ефект от тях  Praynig

П.П. Аааа забравих да ви се оплача - имам две поръчки от Мадъркеър, направени на 4 и на 19 юни, и чак сега ми писаха, че са ги изпратили, като на всичкото отгоре и в двете поръчки имах памперси, които ги нямат сега в наличност и ще ми ги изпратят кой знае кога  #Cussing out В първата поръчка памперсите бяха 2-5кг, във втората са 3-6
кг, а докато ги получа сигурно вече ще сме на следващия размер  #2gunfire

# 482
Привет!
Времето тук е толкоооова есенно Confused Брех, кога свърши това лято?!?

И аз вчера се отчетох с преглед при гинеколога, казаха ми, че съм "като нова", матката се е прибрала напълно, шева е зарастнал и е почти незабележим, нямало нещо си в яйчниците, което означавало, че скоро и цикъла няма да се появи - демек мога да се върна напълно към нормален начин на живот. За контрацепцията ми каза че на тоя етап препоръчва презервативи (или гел и презервативи), хапчета чак след кърмене, а за спирала трябвало да се изчака малко поради някаква си причина  Thinking Както Ани беше казала - ще го караме като младежи с презервативи  Laughing
Облаче, мен ме вика за цитонамазка след 3 месеца чак, сигурно трябва да мине известно време.

И наш Кристиан от няколко дни е скаран с гърдите и на едно нормално кърмене имаме три, на които дърпа по 3 пъти, пищи минута и пак продължава. При нас колики няма, така, че го отдавам на някоя от кризите. Въпреки, че кърмата ми се увеличи, още не можем без добавка. Цедя след всяко ядене, поне кърма да добавям, а не АМ, ама то не стига....

desex, аз от Сейнсбърито мислех памперси да купувам, ама като се замислих, че докато дойдат и може вече да сме за следващия размер и се отказах. Дано твойте дойдат бързо. Днес ще гледам поне Аптамила да поръчам, че да дойде преди да сме свършили тая опаковка.

# 483
Змейче  Hug Вчера се сетих за теб и се чудех къде се губиш. Милата, много си се измъчила, дано повече да нямате проблеми с кърменето  Hug

За акото - на Белла също е доста течно, жълто на цвят  Peace Инфакол и аз давам и нямаме проблеми със запек или нещо такова. Според мен различните капки за колики влияят на всяко бебе по различен начин  Peace

Облаче, аз също съм се спряла на спиралата. Четох много неща из нета и си извадих заключение, че всичко, което съдържа някакви хормони рано или късно се изявява по някакъв начин в организма. А и аз съм малко разсеяна и хапчетата най-вероятно ще забравям да ги вземам  Crazy А спиралата я слагаш и в следващите 5 години няма какво да се тревожиш. Отделно много момичета казват, че цикъла им е станал много кратък и необилен, което е супер  Grinning Абе, мацки, какви са тея хапчета в БГ - тук всички противозачатъчни стават за кърмачки  newsm78

Някой беше писал за намалението на обувките на Clarks. Според мен това са едни от най-качествените обувки за деца. Кари има няколко чифта и не са мръднали за разлика от всякакви други, които обелва за нула време. Днес взех на Белла за прохождане един чифт - на половин цена са  Peace

# 484
момичета явно снощи доста бебета са били кисели- ние час и половина се приспивахме, това ми се случи за първи път досега си го слагах на леглото изпявах една песничка, малко цокане на бибата и заспиваше,
снощи то не беше тръшкане, свиване, реване, към 1.30 заспа

за контрацептивите- за сега и ние сме на презервативи и пазене - но аз имам един + имам цикъл и горе долу мога да си следя овулациите  Thinking предполагам
и аз съм на цитонамазка след първия цикъл или след 2-3 месеца ми казаха - така че скоро трябва да запиша час при гинеколожката  Tired

аз тези дни нещо се побърках с тези поръчки, навсякъде намаления - вече чакам поръчки от кларкс,саунсбъри,  теско, асда, и мадъркейр престои да пусна  #Crazy
 Praynig и аз поръчах памперси 3, 4, 5 номер - дано докато дойдат 3-ката да не сме вече за 4-ка  ooooh!  / но декември една приятелка ще ражда живот и здраве, така че има на кой да давам  Crazy

и аз на бебо поръчах 2 чифта на кларкс за прохождане , поръчах 4 и 4 1/2 номер дано му станат тогава  Whistling

# 485
Здравейте и от мен Simple Smile  Hug
Аз един ден не съм писала и сега не мога да ви изчета  Thinking

Да ви споделя как успявам да укротя пристъпите на колики днес. Като се разплаче и отивам да си играя с нея. подрусквам я в креватчето, потръсквам я и и говоря весело. Даже не си отваря очите ами направо заспива  Shocked Толкова случайно стана, а бях пробвала какво ли не и накрая имам чувството че колкото по-успокоително и говоря, толкова по-ожесточено започва да плаче  newsm78. Странна работа, но поне е забавно, на всеки плач подрускване, пощипкване на дупе и бузки и целуване по коремчето и заспива отново.

Хубав и весел ден ви желая   bouquet

а и още нещо аз нямам карта и не мога да поръчвам от чужбина но съм решила да и купя ей такива буйки http://www.abubu.bg/prod.php?id=657

# 486
Здравейте и от нас, аз на бързичко да се разпиша, и да използвам бебо докато спи да изгладя и да сготвя евентуално.  Rolling Eyes Ние продължаваме да ходим до Пирогов да го гледат на ехограф как се развиват нещата от както са му махнали катетъра, а сега от понеделник щели да ни приемат да му правят изследвания някакви, да преценяват кога и каква да е операцията. Все още се опитвам да се настроя психически, за постъпването ни там  Sad . Надявам се само да не ни държат много време, а да ни пуснат възможно най-скоро.

Едно лилаво въпросче отново: кърмата ми от неделя насам значително намалява. Пия чай за кърмачки, ям супи, пия повече течности, цедя се след всяко сукане и какво ли не, обаче като че ли ефект върху кърмата няма Sad. За сега сутрит имам за 2-3 хранения, а после дохранвам със замразена кърма, но вече и тя е на привършване. Има ли някакъв начин да успея да увелича млякото си и да продължим да се храним само с кърма, или положението е безвъзвратно и ще трябва да минаваме на АМ?!  Confused

# 487
  • Русе
Привет! Hug
Нямам време за четене,прегледах отгоре!
Дудунски ,Мели ,силве и всички болни и с болнички дечица да се оправяте бързо. Hug Не смея да давам препоръки с билки за бебета,а и не знам.Освен за хремата шепа морска сол в ваничката по време на къпане,но после задължително се изплаква с сладка вода. Peace Сополките е хубаво освен да се пръска и да се изтеглят с аспиратор! Peace За кашлица ,отвара от лайка,ама аз лично не бих дала на моето бебе.Ми това.
Гледам вчера бая нервни бебчовци е имало,ние днес сме малко така не плаче,но не му се спи и не му се стои легнал иска в ръце,а моят мъж снощи се прибра ,предиобед почнахме ремонта ,а аз така изобщо не мога да се включа.
Благодаря за сайтчето с шумовете за сън,сега така го преспах.Отивам да поизчистя кочината,че Бойко ,като се върне от градина ще разнесе в другите стаи. Утре ще разбиваме стена ,не ми се мисли за мизерията.ама да свършва веднъж да не го мислим.Чао за сега.
Змейче,ама ти нищо не ми писа по скайп.Ужас!Кви неприатности само.Аз кво се оплаквам . Embarassed Радвам се ,че все пак е минало. Hug

# 488
  • Sofia
Мимак, ти пък в какво приключение се вкара сега с ремонт  ooooh!

Криста днес е по-спокойна  Praynig Хапва си, поспива, пръцка повечеко, но е ОК  Praynig За жалост не успях да напасна спането на двамата - сега Габи спи, а тя дремуца до мен и от време на време мрънка, та и давам да ми подържи пръста - така се успокоява  Laughing Да, обаче аз не  можах и минута да дремна  Crazy Една съседка също ми каза, че може да е от времето  Thinking Към 11 ги водих до Кауфланд да пазаруваме (голямо разнообразие), а след това се разходихме по нашите баири, че времето беше доста приятно  Peace

Милкинис, стискам палци престоят в Пирогов да е супер кратък и повече да не стъпвате в болница  Praynig Hug
Облаче, а ти успя да се вместиш в полагащия ни се от ЗК преглед ли  newsm78 Той не е ли до 40 дни  Thinking Аз не смятам да слагам спирала или да пия хапчета - ще се пазим няккак си по друг начин  Embarassed Ако времето е хубаво в събота, може и ние да мръднем до Зоо-то  Peace

Установих, че изобилствам от дрешки за сегашното време и то всичките по мярка  Joy Ходят на синия цвят на очите И  Mr. Green

П.С. Славчето много липсва, а и онзи ден И звънях 4-5 пъти за Южния парк и все не успявах да се свържа с телефона И  Thinking

# 489
Облаче, и на мен ми казаха за цитонамазка, след 3-4 месец.

·•● milkinis ●•·˙
,стискам палци всичко да се оправи бързо  Praynig

При нас бебчо спа през нощта, направи пауза от 5 часа, но сега само мрънка, и спинка по половин час.

# 490
Привет!

милкинис  Praynig дано всичко приключи бързо и по най-добрия начин за малчо Hug

Ние сме с конюктивит  bowuu,изписаха ни капки.И аз се зараих от нея и сега и двете сме като зомби в очите ooooh! Twisted Evil.Преди един час ядох една шоколадова торта и май направих голяма грешка-малката сега не ще да спи Rolling Eyes

# 491
Здравейте..
Милкинис стискам палци мила да минава всичко по-бързичко и да остане зад гърба ви.. Praynig Peace
Спирито от къде го лепнахте тоя конюктивит? newsm78
За цитономазката на мен ми взеха след 40-тия ден когато бях на преглед.Всичко е наред.А за спиралите(понеже с това съм решила да се предпазваме) ми казаха след като дойде цикъла се слага. Peace
НИе днес бяхме на консултация..доволна съм качила е 1кг и е пораснала с 4см.Т.е вече сме 4.600 и 56см.Биха ни и ваксините и двете на веднъж.Порева си милото ми мишле а аз също след нея да ревна без малко. SadТолкова не искам да й ги бият тия смотани ваксини ама...айде това е друга тема.. #Cussing out
Оф аз бях до тук.Ревна .. Whistling

# 492
  • Пловдив
Едно лилаво въпросче отново: кърмата ми от неделя насам значително намалява. Пия чай за кърмачки, ям супи, пия повече течности, цедя се след всяко сукане и какво ли не, обаче като че ли ефект върху кърмата няма Sad. За сега сутрит имам за 2-3 хранения, а после дохранвам със замразена кърма, но вече и тя е на привършване. Има ли някакъв начин да успея да увелича млякото си и да продължим да се храним само с кърма, или положението е безвъзвратно и ще трябва да минаваме на АМ?!  Confused

Стискам палци бързо и безболезнено да се решат проблемите на малчо  Praynig Praynig Praynig
Кажи ми по колко хранения имате дневно и по какво съдиш, че няма кърма. Как са мръсните памперси?
Ако те притеснява това, че гърдите са меки - нещо напълно нормално е - то ако през целия период на кърмене се препълват и стават на буци, ще е доста неприятно и досадно  Laughing
Разбира се, че можеш да увеличиш кърмата - често хранене е най-ефикасното  Peace
Можеш да приемаш витамини, които съдържат желязо и/или бирена мая - те много добре влияят на лактацията. Почивката и спокойствието също са много важни  Hug

Сестра ми изведе Бела за час  Laughing Увихме количката с дъждобрана, че и тук духа, да видим как ще се представи  Laughing
Ох, и аз трябва да ида на АГ, ама трябва и да си осигуря гледач за Бела да видим как ще стане - то трябва да е другата седмица...

# 493
Змейче, добре че се е разминало и едното и другото
А като си помисля, че хората казват малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми  Mr. Green акъла ми не побира какво ни чака
Утре сме на последен масаж от курса за оправяне на вратлето и аз съм много доволна още от 4-5 масаж има подобрение и вече не си върти главата само на ляво  Peace
Свикнах я две седмици всяка сутрин масаж да видим после дали няма да си го търси  Laughing

# 494
Милкинис ,дано престоят в болницата да е възмоно най - кратък и скоро операцията да е зад гърба Ви. Аз съм водила малкия при шефа на детска хирургия Д- р Огнян Бранков . Изключителен човек е - потърси го , ако нещо  те притеснява . Успех от сърце !

Общи условия

Активация на акаунт