http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19365577

На какво ли може да се дължи?
Аз по тоз повод днес и на мамолог исках да отида но беше на семинар и нищо не свърших. Таничка, аз нямам наблядение върху това дали студа ми влияе. Ще го имам в предвид . А за лактацията... имам си я и това е. Дали някога ще мога да се похваля като вас че нямам нужда от цедене.Фризера ми е пълен, и двамата дечковци пият солидни количества кърма... абе луда работа.
Дано скоро се оправи и не се повтаря. Хайде времето да се оправя, че да се понабъбрим на една разходка.

С двете деца и тези гърди за капак
Не знам как още запазвааш духа си
Като спра да кърмя, ако продължаваш така, ще ти давам и Криста да храниш - ще си станат братче и сестриче с Крис
Докато чета за млечница на гърдата, Тани4ка е написала - не разбрах дали може бебето да няма, а майката да има 
Ей, да сбъркаш дните на детето

ако не беше споменала за млечницата изобщо нямаше да се сетя 
В някои случаи прекаленото наливане с течности и лактогонен чай може да даде обратен резултат. Сега е времето да се наслаждаваш на кърменето 

От сутринта едва сега Али успя да задреме. Голям екшън, пък и цяла нощ поскръцва, ту се напъва, ту пъшка, ту проплаква. Аз вече се надявах да удължи нощния сън, а то... май го съкращава.