МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро

Аз да ви се оплача, дупенцето на малкото ми патенце е топлова разранено че направо ми се реве като го видя. Задради  Въпросния цирей и дезинфекцията с йод, кожичката му е обгорена и непрекъснато сълзи линфата и аз идея си няма как ще се оправи като непрекъснаот е затворен в памперс а и все пак е дупенце, бузките все са допряни. Много ми е криво, в петък ми е ревал 40мин ама ужасно и аз с него защото знам че много го болеше а вчера 2 часа рева, нищо не го успокои нито люляне нито гушкане нито нищо #Crazy

Не знам дали има някаква връзка с горното, но 2 вечери вече ми заспива в 23 и се буди чак в 6.30 Mr. Green Hug

Момичета, аз нощното хранене съм му го спряла още от 3-тата седмица, но ние сме на АМ и знам че в такива случаи наистина е по-добре да не ядат иначе на кърма нека си цокат. Колкото до количетвото, което трябва да се яде от АМ, на всяка кутия храна пише различно, колкото таблици съм намерила из нета и те все различни, но в крайна сметка моя доктор ми е казал да не яде повече от 1/5-та от теглото си за денонощие, като количеството не трябва да надвишаваи 1литър и понеже от няколко дни го виждам че яде и след 1 час пак търси да яде луднах та почнах да не му увеличавам милилитрите защото не ги изяжда пък пак гладен а гъстотата на консистенцията и имаме ефект!!!

Вчера на импровизираната погача беше много забавно, видях си се с приятелките много ми беше добре заредих се с енергия, може би затова успях да издържа двучасовия рев следобяда без да си докарам емоционален срив

Пожелавам на всички хубав ден без болежки, аз отивам да видя дали са се събудили мъжовете

# 601
  • Русе
Добро утро! Hug
Ани ,браво на теб.Много ме кефиш,колко добре си организирана. Peace Разбирам ,че ти е тъжно за Габи от сега,мен ми е тъжно за 2 дена ,като го вземат. Crazy Но пък така ще имаш един период с повече почивка. Peace
И аз така ,като не хапвам някопй път и като пропусна и течностите ,става едно висене на цица.Поне течности трябва да се пият,като имаме много задачки и няма време да се седне да се хапне.
Мен пък днес ми връщат Бойко,защото майка ще ходи на туризъм Crazy и ще видим тук дето бомба е паднала ,как ще се оправям. newsm78
Аз снощи не издържах,Дидо и приятел който му помага цял ден се измориха много седнахме към 18ч и вечеряхме.Тръгна си момчето,но на мъжът ми един приятел му се обади да се видят за малко.Аз бях преспала Кардам и като облякох работните дрехи,като фурия напълних почти всичкият боклук от съборената стена в чували,ама като ме заболя кръстчето спрях. Crazy Днес се надявам по бързо да го изнесат този боклук да се измете хубаво и да се работи вече "по чиста работа" Mr. Green.

# 602
  • Sofia
Мимак, ама ти да не си докараш някой дефицит на кърмата от преумора Sad Аз наливам течности яко, обаче изнервена ли съм, Криста е същата  Crazy Ама как ще ходи на туризъм майка ти - я да стои да помага!!!  Naughty Mr. Green Габче покашля, варя пак босилек (с небет-шекер) и все за теб се присещам с твоите иалчи и отвари  Hug Босилекът запича обаче  Naughty
dudusnki, сваляй пампата и цял ден в къщи по голо дупе - ако ще да оака и опишка всичко, трябва да диша това дупе  Hug Леле, миличкото Мише, сигурно го боли  Cry Давай снимки от питката  Hug

# 603
Добро утро и от мен Hug

Мимаче, Hug ти си опасна, браво на теб! Peace

Дудунски, много неприятно, дано бързо му мине на мъничето Praynig Hug

Аз днес имам супер програма - сега в 10ч. нахранвам мъника и я завеждаме при баба й, а ние с баща й отиваме на шопинг терапия Wink После в 13ч. минаваме през майка да я нараня пак и - на гръцки ресторант Mr. Green Майка ще я нахрани с шишето само към 16ч., ще занеса манджа от фризера Peace

По повод сайта със звуците - аз съм си свалила и на компа, и на флашка, и на телефона - да има Mr. Green Но вчера у баща ми като споделих за този начин за успокояване, така бях изгледана от жена му и от баба ми, чееее.... И двете с ужасен поглед: "Ама песнички не й ли пеете?" #Crazy Обясних, че при нас песничките са в моментите, когато й се общува, а за приспиване или успокояване изобщо не действат Peace Виж, като я гушнем и танцуваме на някоя песен, може и да се унесе, ама... не е много сигурно Laughing

Хайде, спорен и лек ден, влизам в банята Hug Heart Eyes

# 604
Добро утро и от нас!

След мастита ми , сега се запуших, цяла нощ спя със зелки ooooh! и сегааа млечница smile3514

Змейчеее, ще ходя за дактарин ,к олко време да се мажем?

# 605
Ха доро утро и от мен!

Ани Берин има същия режим като Криста,но през деня абсурд да заспи(освен ако не сме навън).какво ще го правя това дете,хаймана от малка Mr. Green

sivanovaa лелле милата Hug

# 606
Привет  Party

Най-накрая наваксах с четенето и спигнах и до писане  Mr. Green
Ние сме добре-ЦветИна расте с минути Simple Smile, баткото беснее и почти нямам време да се обърна Simple Smile Свалих корема най-накрая и от 85кг вече съм 68кг   Party! С 2 деца си е пълна лудница ей  Joy...всеки дърпа към него  Laughing
И Ние сме от лакомите и за сега ядем по 120мл кърма или НАН на ядене през 3 часа, но усещам че не стига вече. По принцип спи от 00-1 часа до 6-7часа сутринта, а днес се събуди в 4 за още  Shocked Вие на колко хранения сте и през колко часа? Аз мисля да мина на хранене през 4 часа и по 150мл -има ли други на 4 часа?
Айдееееее ревем....че пак сме гладни
  bouquet

# 607
Ето ни и нас вече на месец!
Кога се изтърколи цяло месече не съм усетила Simple Smile
Много бързо растем, като една гъбка.
След като правя редовно масажа против колики не е плакала, само от време на време се напъва и пръцва.  Praynig дано да е все така, че се измъчи нашето Цветенце.
Пожелавам ви весел и усмихнат ден момичета   bouquet

# 608
Здравейте момичета, как сте в това отвратително време? Днес явно няма да има разходка за нас. Cry

dudunski
мила искаш ли да ти напиша една рецепта на кремче за дупето на малкия бебешор, имам я от чичо ми (лекар е) рецептата е много стара(баба ми каза че и на майка ми дупето е мазано с този крем Laughing) прави се в аптеките, само от масла е и няма да навреди. Рая имаше нещо като екзема на дупето , цели два месеца не се махна а какво ли не купих за мазане, включително и при двама дерматолози бяхме. Но продължаваше да се разранява и да сълзи , че и кръвчица пускаше по едно време. Три дни мазане на всяка смяна на памперса и все едно не е имало нищо. И ми струваше 6,90 лв. а дадох около 100 и кусур за кремове против подсичане, имам 9 броя Grinning

sivanovaa и ние имахме млечница в началото, мазах два дни и изчезна. Питах педито колко да мажа и тя ми каза 10 - 12 дни, което ми се видя много, и спрях да я мажа. Точно след 5 дни се появи пак, и тогава ми обясниха че затова трябва да се маже повечко време, за да може да се излекува, а не само да изчезне побеляването. След двуседмично мазане вече почти 2 месеца не се е появявала.
Но нека Змейчето да каже за по сигурно че аз много не съм компетентна, само споделям.

Малко снимки и от нас: http://may2010.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta.492346.19390722

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 12:41 от Rorii

# 609
  • Пловдив
Добро утро и от нас!

След мастита ми , сега се запуших, цяла нощ спя със зелки ooooh! и сегааа млечница smile3514

Змейчеее, ще ходя за дактарин ,к олко време да се мажем?

Силвенце, ако знаеш как те разбирам  Confused Hug
Пиеш ли лецитин, за запушването много помага. Зелките са много добре, че ги слагаш, аз ги изстудявах предварително за още по-силен ефект.
На мен ми предписаха и допълнително Вит С и Калций разтворими.
Лекар ли ти го изписа Дактарина - не е ли по-добре Фунгостатин, който предписаха и на Таничка? Тоя Дакторин доколкото знам е доста неприятен  Confused Но не знам колко време трябва да се маже - може би поне 5 дни /вероятно зависи и от тежестта на млечницата - нека лекар каже за най-сигурно, за да не стане после ре-инфекция   bouquet
Аз също съм почти сигурна, че имам млечница - при Бела не виждам симптоми - но не смея сама да почна лечение - ще видя педито какво ще каже

# 610
Силве,ужас!Ти от проблем на проблем....  ooooh! Дано е оправяш колкто се може по-скоро  Hug
Мимак,дано приключитепо-скоро с ремонта  Praynig
Аник,ти наистина си супер организирана.Много ти се кефя  Peace Аз всенемога да сколасам...ама то ние с малакта спим до 12 часа и то докато се обърна и пак станало време за сън  Wink
Дудунски, дано Мишочето се оправя по-бързо.Ще чакаме снимки от погачата.
Вивид,приятноизкарване днес с мъжо ви пожелавам  Hug
Крисчана,линкчето със снимки нещо не ми се отваря  newsm78
Ние се храним сега с Ади и излизаме на разходка,докато времето е още хубаво.Лек ден на всички майчета и бебчета  Hug

# 611
Рори, ти с какво маза?

Змейче, този летицин, пречи ли на кърменето как се пие? Имам онази въпросна бяла точка за която всички говорят. Това сигла да се бодя ми се струва откачено.Бебчо в устата няма афти,(много леки налепчета по езичето ) за сега аз ще се мажа с него.

# 612
Здравейте и от мен.. Hug
НИе щяхме тая седмица да пътуваме за Смолян при баткото нооо нещата се отложиха за следващата седмица.  WinkВсъщност от самото раждане на малката в дясно на коремчето й има едно бледо-синкаво петно което казаха че е нещо като хематом и щяло да изчезне до към 2-рия месец.Но аз се притеснох понеже все още си го има ноо е малко по-бледо. ConfusedИ сега във вторник сме на хематолог да го види дали е безобидно.Уф малко ми е криво и се надявам наистина да изчезне. ConfusedКогато я водих на ортопед той беше категоричен че ще изчезне и се е получило в резултат на притискане в утробата от нейна твърда повърхност и моя.А то си беше така...в 7-мия месец ме притискаше под гърдите близо месец и ми беше супер дискомфортно..Надявам се да е това.Но до вторник ще се побъркам.... ooooh!Стискайте палци.
Дудунски мила дано и вие скоро се оправите. PeaceНаистина по-голямото висене голички е доста ефикасно.И аз оставям така малката .. Hug
Силве и вие мила се измъчихте с тая млечница.На нас Дактарина ни го бяха изписали за баткото за авти и доста ни помогна. Peace
Змейче и на теб миличка бързо оправяне ви желая.Много ти се струпа.. Hug
А това с изварата пробвахте ли го на мен това ми помагаше като бях със запушени канали с баткото.Освен това за мастита изключително ми помогна при критичен момент Антифлегмина.Това е за мастит на кравите и ми го изписа Хомеопат.Взима се от ветеринарни аптеки.Наистина помогна много. Peace
Змейче не знам ти знаеш ли за него...??
Уф изчезвам че малката вече реве...

# 613
Силве с Дактарин мазах.

# 614
СилвеHug милата, дано бързо мине. Аз с Дактарин мазах малчо точно 2 дни - още на първото мазане се изчисти устичката (цялото му небце и езиче беше бяло) и оттогава не се е появявало пак.
Змейче, дано и вие се оправяте бързо, че много ти се струпа.

Аз да се оплача - имахме 2 дни гости - роднини на мъжа ми и ми развалиха дисциплината на детето от дундуркане и носене на ръце. Днес дупе да ми е яко, нищо няма да може да се свърши  Crazy
Ние утре сме на консултация и се надявам жълтеницата безвъзвратно да си е заминала  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт