Аз да ви се оплача, дупенцето на малкото ми патенце е топлова разранено че направо ми се реве като го видя. Задради Въпросния цирей и дезинфекцията с йод, кожичката му е обгорена и непрекъснато сълзи линфата и аз идея си няма как ще се оправи като непрекъснаот е затворен в памперс а и все пак е дупенце, бузките все са допряни. Много ми е криво, в петък ми е ревал 40мин ама ужасно и аз с него защото знам че много го болеше а вчера 2 часа рева, нищо не го успокои нито люляне нито гушкане нито нищо

Не знам дали има някаква връзка с горното, но 2 вечери вече ми заспива в 23 и се буди чак в 6.30

Момичета, аз нощното хранене съм му го спряла още от 3-тата седмица, но ние сме на АМ и знам че в такива случаи наистина е по-добре да не ядат иначе на кърма нека си цокат. Колкото до количетвото, което трябва да се яде от АМ, на всяка кутия храна пише различно, колкото таблици съм намерила из нета и те все различни, но в крайна сметка моя доктор ми е казал да не яде повече от 1/5-та от теглото си за денонощие, като количеството не трябва да надвишаваи 1литър и понеже от няколко дни го виждам че яде и след 1 час пак търси да яде луднах та почнах да не му увеличавам милилитрите защото не ги изяжда пък пак гладен а гъстотата на консистенцията и имаме ефект!!!
Вчера на импровизираната погача беше много забавно, видях си се с приятелките много ми беше добре заредих се с енергия, може би затова успях да издържа двучасовия рев следобяда без да си докарам емоционален срив
Пожелавам на всички хубав ден без болежки, аз отивам да видя дали са се събудили мъжовете
Разбирам ,че ти е тъжно за Габи от сега,мен ми е тъжно за 2 дена ,като го вземат.
Но пък така ще имаш един период с повече почивка. 
Аз наливам течности яко, обаче изнервена ли съм, Криста е същата
Давай снимки от питката
После в 13ч. минаваме през майка да я нараня пак и - на гръцки ресторант
и сегааа млечница

, баткото беснее и почти нямам време да се обърна
...всеки дърпа към него