МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте  Hug

Дудунски, дано бързо му мине на мъничкия сладурко Praynig Hug

Силве,  Sad бързо оправяне и на теб, дано нямаш повече такива проблеми, че е много гадно  Hug

Дактарина по колко пъти на ден го мажете и как?

# 616
  • Sofia
Силве, хайде сега и ти  Cry
mira_sm, дано е родилно петънце и да изчезне с времето  Peace
Alex-че, спинкате до 12, но вечер, когато вие правите салатата, ние сме по леглата вече  Mr. Green Аз винаги съм била с този режим - сутрин си свършвам нещата за целия ден  Peace
Rorii, ама Рая е голяма кипра  Heart Eyes
Пухкавелка, ама и при теб е зор с двете деца  Crazy Браво за килограмите - скоро ще си във формата от 2009  Peace

Ние изпратихме Габи с баба му и дядо му - те дойдоха рано сутринта и на обяд тръгнаха, за да поспи той в колата. Раздялата не беше много драматична, но си личи, че му е малко кривичко на детето. То и на нас  Cry Пък цяла седмица ще е такова смотано времето, какво щях да го правя в къщи - той сами вижда, че с мен и Криста не е много забавно. А и аз само го овиквам за нещо - пипа я с мръсни ръце, решава да вика или свири точно, когато тя се унася, абе... знаете за какво говоря  Rolling Eyes
Днес май никъде няма да мръднем заради дъжда  #Cussing out

# 617
desex,  аз мазах след всяко хранене, на клечка за уши се слага и с нея върху засегнатите места Peace
Ани, много тъжно така SadАма то времето ще мине бързо  Peace

# 618
desex дактарина го мажех след всяко хранене само през деня, омазвах си показалеца и и го бутам в устата, много и харесваше вкуса (сладникав е, опитах го) и се облизваше, направо и идваше като десерт след манджата Laughing

aniK благодаря  ти, наистина ми е голяма кипра. Но повече е на тати лиглата Mr. Green
 Не се притеснявай за детенце, при баба и дядо ще му е по добре, вместо тук в това отвратително мрачно време.

# 619
Рории,дай го тоя крем насам за всеки случай,щом е толкова добър  Hug
Рая мнооого сладка пу пу  Heart Eyes

# 620
Ациди борици - 4,5 гр.
Бусмути субнитрици - 9,0 гр.
Олио хилианти - 20,0 гр.
Вазелин - 70,0 гр.

Това е , незнам дали точно така се изписват наименованията , че ми го диктуваха по телефона. В
 аптеката го разчетоха и нищо не казаха. 

# 621
# 622
Здравейте мамчета, честити бебоци на всички ви!
Извинявайте че така нахълтвам в темата ви, но исках да ви предложа останал ми Инфлувак от Англия.  Ако някой желае може да ми пиши на лични. Хубав ден и приятно гледане на малките сладури.

# 623
Момичета как диагностицираха млечницакъвата? Може ли само едната гърда да е заразена? Уф , дали и моя проблем не е такъв? Не се траят тези бодежи! Сега ми се стори бяло езичето на Крис... ще лудна ако се окаже че и стова ще трябва да се боря Sick
Ани, мила, споко за Габче. При баба ще си е екстра детето, знаеш. На теб ще ти е мъчно нон стоп, няма как. И аз съм на твоето дередже. Ти остави, но нали майка ми ми го доведе в петък тъй като тя трябваше да се качи на вилата да поразчисти преди да се грабнем всички натам, и го води с ужасен обрив. Оказа се че е нахапан от някаква гад . Сега в спешното казали на Иво , че са от бълхи  #Crazy Къде в майка ми бълхи, толкова чисти жената ooooh! Незнам сега да го пускам ли отново при нея или не. Ако си остане при мен обаче ще лудна. А и как да и обясня, че разбираш ли имаш бълхи в къщата си и детето няма да идва. Ще ме изсели  #Crazy
Уф оплаках се
Дудунски, мила, толкова ми е тъжничко за дупето на Мишлето  Cry Какво да те посъветвам не знам освен и това което Ани казва, дръж го максимално дълго без пелени завивай го отгоре с нещо да не настине и така... Късмет и търпение
Силве, докато бременееше все нещо ставаше, сега пак проблемчета те гонят. За теб почивка няма. Мастит, запушени канали сега и млечница... май и аз след теб вървя . И да ти кажа, лецитина си го пия и кърмя. Змейка ми беше казала че и по 5 на ден мога да пия ( това само ако се налага) Сега сутрин и вечер по едно хапченце пия, ако не забравя.

# 624
  • Пловдив
Рори, ти с какво маза?

Змейче, този летицин, пречи ли на кърменето как се пие? Имам онази въпросна бяла точка за която всички говорят. Това сигла да се бодя ми се струва откачено.Бебчо в устата няма афти,(много леки налепчета по езичето ) за сега аз ще се мажа с него.

Силве, лецитинът е хранителна добавка и няма проблеми да се пие при кърмене, дава много добри резултати за превенция на запушвания  Peace При тежки състояния могат да се пият 3 по 2 от 1200 мг, като отшумят симптомите постепенно се намаляват  Peace
Хубаво е да се ограничат наситените мазнини в менюто и да се изключат транс мазнини, ако се поемат от майката - те също причиняват запушвания  Peace

Мира, знам ги тези мазилца - има още едно ветеринарно, но при мен случаят беше малко по-различен - при мен се получи мастит вследствие на инфекция, влязла през зърното Rolling Eyes
Аз ходя на физиотерапия и тя има супер резултати - особено за отпушване на каналите е невероятно - текат като река гърдите  Laughing
Облъчват ме с едни лампи и уреди 3 вида - като на 2 от уредите винаги заспивам  Crazy

Бела днес е в ужасно настроение - само рев - чак одеве успя да заспи от сутринта... не мога да преброя колко пъти яде - направо ми изпи мозъка  Cry

Облаче, и на мен ми е интересно как се диагностицира млечницата  Rolling Eyes
Езичето е нормално да е бяло, въпросът е да няма други бели точки из устата - но при Бела няма -аз само при мен имам симптоми...

За бълхите - дори при много чисти домове може да има, а може и да са акари - пъпките от бълхи и акари много си приличат - мен редовно ме хапят такива твари, ако идем някъде...

# 625
 Cry  май няма да можем да се кърмим нормално с моя Атила - нещо от вчера насам пак усещам намаляне на кърмата писна ми вече - храня се стабилно, пия лактогенен чай, давам му когато иска, колкото иска, пия бирена мая, калмацин и пак намаля тая пуста кърма

днес на два пъти му направихме  Антамил, да му дадем след като е цокал, но той не пожела, усещам че не се храни добре, но и не иска да яде Антамил, какво да го правя не знам- съвсем се ошашавих  Sad

много ми е тъпо днес заради тая ситуация
 Габи ще е добре при баба, малко да смени обстановката детето

Ани
, Габриел ще е добре пр баба, и ти ще си по-спокойна с Криста

силве
миличка дано всичко се оправи по-бързо и спокойно да се гледката с малкияМиро

дудунски
сигурно го боли дупенцето, проветрявайте колкото може повече

аз да споделя моя Атила гледа мача с баща си сега, легнал на шезлонга и освирква някой, но все още не сме разбрали дали е от Англия или Германия  Joy

стискайте палци всичко да се оправи и тая пуска кърма да се регулира, че не ми се иска да му давам АМ  Rolling Eyes

# 626
  • София
Моля за съвет! Моята госпожица днес не е акала. Последно тази работа я свърши снощи. Какво да направя? Много се притеснявам. Дали може да има нещо общо с факта, че днес средно е сукала по около 6-7 минути? А и като суче към края почва да се сърди, търси още да суче, опъва гърдата, пуска я и плаче. Да не би да не ми е достатъчно кърмата? Като дам другата гърда прави същото, а от нея би трябвало да има кърма. Пробвах да изцедя имам, но защо така се държи?

# 627
Злати, сякаш днес ми описваш държанието на Крис. И той е така. Чакам да се изака, но уви само пръцка. Ще ги видим как ще се държат вечерта  Praynig

# 628
Силве,милата какво не ти се случи!  Дано се оправяш по бързо и вече всичко да е наред Hug

Мимак,ти се видя в приключение с този ремонт и две деца ,дано приключите по-скоро с ремонта  Hug
Аник,мила Габи ще се чувства добре при баба и дядо ,поне ще  има повече забави, обаче на теб няма как да не ти е тъжно Sad

Дудунски, дано бебчо се оправя по-бързо.Ще чакаме снимки от погачата. Heart Eyes

Пухкавелка, ние сме на 4-ри часов режим вече папка ме по 130 мил.,и да ти кажа честно  усещам че бебчо така се чувства по добре Hug

Златна, мила не се притесняваи , Борисчо ака на 2 или 3 дни и лекарката каза да не се притеснявам при някой деца си е така.

# 629
Не се притеснявайте за акитата и моята беше така и накрая изсипа като самосвал  Shocked а един и помогнахме и с термометър върши моментална работа .. но 1 ден въобще не е притеснително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт