Мами от Пловдив – търся летни курсове по танци

• 1 730
  • 13
  •   1
Отговори
Живея в Германия и лятото ще бъда в Пловдив за около два месеца – юли и август. За този период от време търся детски курсове по танци за деца на възраст 6 години (дъщеря ми ще навърши 6 през октомври).
Разбрах, че ансамбъл Тракия за народни танци организира летни курсове за деца. Групите са сформирани по възраст. За съжаление се оказва, че за групата 6-годишни няма нито едно записано дете досега и в такъв случай курсът ще отпадне. А дъщеря ми толкова се радваше.
Все още имам някаква надежда, че ще се запишат още деца, но паралелно искам да намеря и нещо друго, ако тази възможност отпадне.
Може ли някой да ми препоръча детски курсове по танци в Пловдив?

# 1
Народни танци ли?
Очакваш да научи нещо или просто да се забавлява?

# 2
Не е задължително да са народни танци. Но ще е хубаво да е нещо където се заучават хореографии - модерни танци например или подобно. Тук тя ходи на балет, а ми се иска да е нещо по-различно от балета. Цялото мероприятие е посветено на удоволствието - нямаме никакви амбиции да става професионален танцьор от нея Wink Но тя обожава да танцува и пее и затова търся възможност да ѝ осъществя желанията.

# 3
имам нещо предвид, ще говоря с момичето дали ще има летни занимания - защото повечето школи излизат в почивка лятото и ще ти пиша лс

# 4
Мерси, ще чакам новини.

# 5
  • София / Пловдив
Школата по модерни танци към Общинския детски комплекс миналото лято работеше.
Все още обаче няма графици за юли, но трябва пак да са на линия.
Като разбера подробности и аз ще ти драсна.

# 6
След редица неуспешни опити успях да се свържа по телефона с Общинския детски комплекс и ми казаха, че през лятото не предлагат подобни курсове. Чак от октомври. Много жалко Sad
Но все пак мерси за идеята!
Продължавам да търся други възможности. Благодарна съм за всякаква информация!
Знае ли някой детска хорова група, която през лятото има репетиции?

# 7
След редица неуспешни опити успях да се свържа по телефона с Общинския детски комплекс и ми казаха, че през лятото не предлагат подобни курсове. Чак от октомври. Много жалко Sad
Но все пак мерси за идеята!
Продължавам да търся други възможности. Благодарна съм за всякаква информация!
Знае ли някой детска хорова група, която през лятото има репетиции?

Виж за това мога по-бързо да ти свърша работа
В моите детски центрове има вокална група под същото име Тон Бонбон, ръководител г-жа Ирена Кръстева
Репетициите са всеки четвъртък от 18:30 в Тон Бонбон 2, линк има в подписа ми
ако те интересува ще се чуем по тел и ще ти обясня

# 8
  • София / Пловдив
Каспър, Ирена е страхотна!
Не знаех, че имате и вокална група.

....

Ама говорят ей така тия хора...  Close Т.нар. директорки и други подобни даже не знаят какво се случва под носа им.... Миналата година и аз ги питах за юли - август, но ми обясняваха същото, а се оказа, че репетиции е имало...
От есента дъщеря ми танцува там, в края на месеца ще направят график за юли. Аз обаче ще пътувам и ще се върна около 10юли, ако не ти е късно, ще ти пусна инфото тогава.

Другият вариант е да ти пусна на ЛС телефона на госпожата, за да я питаш направо, още преди да си дойда аз от отпуска.

# 9
Да, нейната вокална група е при нас и се казва Тон Бонбон
Ти знаеш, че аз случайни хора не събирам  Embarassed

# 10
Каспър,

може би трябваше на лични да питам, но се надявам да нямаш нищо против и тук?
Въпросът ми е дали съществува възможността г-жа Ирена Кръстева да прослуша дъщеря ми? Нямам амбиции да се занимава дългосрочно с това, но пък искам да й дам възможността да пробва и сама да направи избора си?

Ох, не знам дали успях да обясня Blush

# 11
Каспър, звучи чудесно. Надявам се госпожата да няма нищо против дъщеря ми да пее при нея само за толкова кратко време. Прати ми моля те стационарен тел. номер и кога мога да ти звънна.

bim_bam, аз още по телефона имах чувството, че жената си няма ни най-малка представа какви курсове ще вървят през лятото...Много ще съм ти благодарна ако ми пратиш телефона на ръководителката на танцовата група! Така ще мога да ѝ звънна още следващата седмица и няма да се губи време.

# 12
Каспър,

може би трябваше на лични да питам, но се надявам да нямаш нищо против и тук?
Въпросът ми е дали съществува възможността г-жа Ирена Кръстева да прослуша дъщеря ми? Нямам амбиции да се занимава дългосрочно с това, но пък искам да й дам възможността да пробва и сама да направи избора си?

Ох, не знам дали успях да обясня Blush

да, няма проблем, ще я предупредя. пускам ти на лс моя и нейния телефон

# 13
Здравейте ! Искам да помоля ,ако някой има инф за летни курсове по народни танци за начинаещи в Пловдив ,да ми помогне да се свържа ! Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт