за менюто в детската кухня?

• 7 610
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Кристал,, няма такова нещо, в тази тема смятах месечните ни разходи за храна, посочила съм и меюто ни (3 членно семейство сме). Когато беше бебе и по-малко излизаше, защото за обяд правех супа от останали месо и зеленчуци предни готвения. Със или без детето, пак горе долу толкова готвим, така че цената на детската кухня идва над посоченото.
Браво за менютата,повтаряеми са малко с повече картофи,но браво за бюджета и добрите сметки. Ако добавяте киноа,леща,кафяв ориз,просо, булгур,елда и т.н. зърнени култури по 2 -3 лева пакетчето бихте разнообразявали още повече зеленчуковите чстия или супите . Излиза още по евтина супата от киноа ,моркови и домати.!Успех!Страхотен разчет! Peace

# 46
Ами да, защото това е менюто ни за месеца на пресните картофи  Simple Smile заради тях изместихме лещата, която присъства всяка седмица, обожаваме я  Laughing
Зърнените съм ги смятала към общите, ни не ми се изреждаха всички, ядем си ги отделно обаче, като закуски Simple Smile

Вариантите са много, всеки може да си ги съобрази и с предпочитанията в семейството  Hug исках само да покажа, че разнообразието и цената не са аргумент ЗА ДК Peace

# 47
Ами да, защото това е менюто ни за месеца на пресните картофи  Simple Smile заради тях изместихме лещата, която присъства всяка седмица, обожаваме я  Laughing
Зърнените съм ги смятала към общите, ни не ми се изреждаха всички, ядем си ги отделно обаче, като закуски Simple Smile

Вариантите са много, всеки може да си ги съобрази и с предпочитанията в семейството  Hug исках само да покажа, че разнообразието и цената не са аргумент ЗА ДК Peace

Абсолютно съм съгласна, че разнообразието ,цените и вариациите на прясна храна са в пъти по-добрият вариант и за нас от ДК!

# 48
  • София
Имах повод за около седмица отново да опитам да предложа детска кухня след един неуспешен опит преди година и малко. Хубава, частна детска кухня. Същото е като първият път- буламачи с еднакво съдържание- ориз, картофи, брашно и тук таме месо, и разнообразни звучни имена. Сега има толкова пресни зеленчуци, че съм изумена от липсата им във въпросните буламачи. Не е ясно дали супата е супата или основното е супата, защото всичко е със сходна консистенция.
За какво разнообразие става въпрос не ми е ясно. Предполагам, че ако едно дете хапне салата и филия с масло ще се храни по- пълноценно. Rolling Eyes

ПП Може и да съм малко крайна, но съм разочарована. Не искам да обидя ползващите детска кухня. Hug

# 49
  • София
Просто си попаднала на кофти кухня.  Wink

# 50
  • София
Кажи коя не е кофти? Уж тази е най- не кофти. Confused

# 51
  • София
Кажи коя не е кофти? Уж тази е най- не кофти. Confused

Аз лично взимах храна от държавната детска кухня в нашия квартал и бях много доволна.
Но ако държиш на частна - от мои приятелки, които сега взимат чух, че са много доволни от Ян Бибиян и Кухнята на мама Люси.

# 52
  • София
Благодаря! Hug Да ми премине негативното настроение и ще опитам.  Wink

# 53
  • София
Бoяна, аз първо взимах от Мама Люси, а после (вече почти година) от Ян Бибиян. Първата категорично не ми хареса. И Ян Бибиян не са върха на сладоледа, но явно това е максимумът и възможностите на тъй наречените "детски кухни"  Wink

# 54
Ето и меюто на детска кухня "Младост" София:
http://kuhniamladost.wordpress.com

# 55
Аз от един ден съм на Хер Бебе и съм с добри впечатления. Да видим по-нататък. Аргументът ми е, че приготвям почти всеки ден следобедната закуска и вечерята, а искам да се занимавам с детето си повече време, не да го прекарвам на печката. Ако ДК не ме задоволява, разбира се ще си помисля как да се организирам.

Общи условия

Активация на акаунт