FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А, когато бот обира колекциите например, автоматично маркира с "лайк" ли?! newsm78 newsm78 newsm78
Така предполагам аз, но нямам опит и не знам, затова пуснах тук питане ако някой ползващ ботове
бъде любезен да сподели!

# 106
  • София
Мен всички момичета добавени от тук са ми много скъпи съседи и не бих ги изтрила просто е така!

И аз така  Peace ! Всички толкова са ми помагали, че въобще не ме интересува кой как си играе играта - с бот или не.
Цъкнах и аз на линка, и резултатът изобщо не ме изненада; дори хората в списъка да са си инсталирали тулбара на ГЮ, много важно!
Нали са коректни съседи и по никакъв начин не пречат на моята игра.

# 107
А, когато бот обира колекциите например, автоматично маркира с "лайк" ли?! newsm78 newsm78 newsm78

Има такава опция, може и да не натиска лайк.

Аз не използвам ботове, сложих го преди 3 дни като го обсъждахте да видя за какво иде реч и го разгледах подробно. Като му видях опциите и  сравних как съседка ми харесва всяка публикация, дори 50 точки от благодарността за наторена нива и при пусната колекция веднага натиснато лайк, на секундата! ами аз мисля, че първо натискаме колекцията, че тогава йес, че после вече можем да натиснем харесва ми. Е как няма да се осъмня. Ама не съм тръгнала по форумите да разправям кой какво правил и защо. Аз съм съседката ти,alpha_beta. След публикацията, че ти е мъчно и че съм ти приятелка ми стана съвестно и ти пратих покана отново. Имаш ли представа колко хора съм изтрила за съмнения за бот? сигурно общо 200. От тях сигурно 190 не използват бот, но никой не мрънкал по форумите.

редакция: последната чистка от 100 човека не беше заради ботове, вече обясних

# 108

Аз не използвам ботове, сложих го преди 3 дни като го обсъждахте да видя за какво иде реч и го разгледах подробно. Като му видях опциите и  сравних как съседка ми харесва всяка публикация, дори 50 точки от благодарността за наторена нива и при пусната колекция веднага натиснато лайк, на секундата! ами аз мисля, че първо натискаме колекцията, че тогава йес, че после вече можем да натиснем харесва ми. Е как няма да се осъмня. Ама не съм тръгнала по форумите да разправям кой какво правил и защо. Аз съм съседката ти,alpha_beta. След публикацията, че ти е мъчно и че съм ти приятелка ми стана съвестно и ти пратих покана отново. Имаш ли представа колко хора съм изтрила за съмнения за бот? сигурно общо 200. От тях сигурно 190 не използват бот, но никой не мрънкал по форумите.

И мен ли за това си ме изтрила  Rolling Eyes , аз да си призная чак сега от вас разбрах какво е бот  Embarassed

# 109
Слава, не, направих редакция на последния постинг.

# 110
  • София

Аха, ясно. Извинете ме, че се възприема за мрънкане моето писане тук, просто изразих чувства, породени в мен,
защото наистина много те харесвам Лилянчо, ти си много точна и коректна в играта и защото и аз се смятам за такава,
се учудих на твоята реакция.

# 111
Слава, не, направих редакция на последния постинг.

Шегувам се бе ти още тогава написа  Hug

# 112
Мен всички момичета добавени от тук са ми много скъпи съседи и не бих ги изтрила просто е така!

И аз така  Peace ! Всички толкова са ми помагали, че въобще не ме интересува кой как си играе играта - с бот или не.
Цъкнах и аз на линка, и резултатът изобщо не ме изненада; дори хората в списъка да са си инсталирали тулбара на ГЮ, много важно!
Нали са коректни съседи и по никакъв начин не пречат на моята игра.

Съгласен съм  Simple Smile
При мен 1/4 от всичките ми 200 приятели го имат пуснат GU, но за нищо на света не бих ги махнал

# 113
  • London
Ха значи само аз не съм разбрала и не съм ползвала този сайт и скрипта им за играта. Embarassed
И що му викате бот, това е жив скрипт, това е отворен код на браузъра.
Бота е онова дето влиза в сървъра на играта и тори до несвяст или копае, сади или прави други маймунджулъци.
И на мен не ми пука кой какво ползва, не мога да изтъркам човек дето даже и две приказки виртуално съм разменила.Защо да ги трия, преди изтрих една нахалница дето ми се беше вмъкнала в профила и беше се предлагала за приятел на хора от които ме
 хвана срам да ме питат , защо тази особа така прави.

Аз пък имам 1500 приятела и ако някой иска с бот или без бот,
 да ми стане приятел аз съм на линия. Мейла ми е anastasia6339@abv.bg

Хубав ден и отивам да копая, че ми останаха само 10-12 табелки да взема.

# 114
  • Paradisе City
Някой се оплака, и аз да кажа- тази сутрин имам проблем с туулбара, съответно той не се инсталира => няма 10 парички Sad

# 115
Някой се оплака, и аз да кажа- тази сутрин имам проблем с туулбара, съответно той не се инсталира => няма 10 парички Sad

Днес тулбара въобще не работи, на всичко ми казва че вече съм го взела .

Имам молба моля всички които са ми приятели във фермата да ми изпратят материали за конюшната, че я продадох   bouquet
И да се похваля имам си Black Stallion foal и всъщност за това бързам за кончшнята ,я сега ще се мъча да изкарам голям и после да раждам малки  Mr. Green

# 116
  • sofia
да ми стане приятел аз съм на линия. Мейла ми е anastasia6339@abv.bg

Хубав ден и отивам да копая, че ми останаха само 10-12 табелки да взема.
predlojih ti prtqesltwo blagodarq sega i sysedstwo.

# 117

Днес тулбара въобще не работи, на всичко ми казва че вече съм го взела .

Имам молба моля всички които са ми приятели във фермата да ми изпратят материали за конюшната, че я продадох   bouquet
И да се похваля имам си Black Stallion foal и всъщност за това бързам за кончшнята ,я сега ще се мъча да изкарам голям и после да раждам малки  Mr. Green

еха, това наистина за хвалене, завидях мааалко Simple Smile

# 118
  • София

Вчера го инсталирах и работеше ...

# 119
Здравейте.
При мен се получава само при експлорера. Само там не мога да публикувам.
Аз има медно въпросче. Опитах се да инсталирам тулбара тази сутрин но не можах. Друг път ми дава свързване, а сега го няма. Може ли някой да помогне. Praynig  Hug

аз с експлорера въобще не мога да влизам във фермата, ползвам Мозила, сега пробвах и с Хрома, не става и не става. Вече като обирам се моля нищо да не се пада, че си умирам от яд ако се роди някое сладко конче и не мога да го споделя  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт