FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Ама то това бот ли е  Shocked
Аз мислех, че е само да си пращаме подаръци

# 92

тулбара му е бот, обира от стената каквото му наредиш

# 93

И аз помежду другото...

# 94
Извинявам се за нахалството.. Някой може ли да покаже снимка на фонтана от Сватбеното тържество? Изглежда ми хубав, но не знам колко е голям и какво представлява всъщност Simple Smile Благодаря предварително!!
Ето го
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=30576009&id=1581745286

Silvipl , Благодаря   bouquet

# 95

То и тулбара на Зинга тогава е Бот, защото с него взимаш нещата преди да ги публикуват .

# 96
Ама то това бот ли е  Shocked

То и тулбара на Зинга тогава е Бот, защото с него взимаш нещата преди да ги публикуват .
не е бот, не обира атоматично като другия, а ти да си пиеш бирата в другата стая или да излезеш на разходка, а глупаците да рефрешват стената

# 97
.... а с този линк се вижда кои твои съседи ползват ГЮ. Вероятно твоята приятелка така те е видяла.

Shocked Разкрих моите  Mr. Green Мале, малеее.. обаче до 1 са сериозни съседи, хващам си от тях неща редовно, не пускат празни колекции и т.н. Докато това се случва да си ползват бот, щом е по-удобно  Peace
•ºtreisyº•, разкрита си  Laughing, и аз съм в списъка, проверих от фалшива ферма, но аз не ползвам бот, всичко идва от този сайт, от който си пращаме подаръци  Peace

# 98
.... а с този линк се вижда кои твои съседи ползват ГЮ. Вероятно твоята приятелка така те е видяла.

Shocked Разкрих моите  Mr. Green Мале, малеее.. обаче до 1 са сериозни съседи, хващам си от тях неща редовно, не пускат празни колекции и т.н. Докато това се случва да си ползват бот, щом е по-удобно  Peace
•ºtreisyº•, разкрита си  Laughing, и аз съм в списъка, проверих от фалшива ферма, но аз не ползвам бот, всичко идва от този сайт, от който си пращаме подаръци  Peace

Ся ми кажи, че и аз съм там  Mr. Green Аз пак казвам - там са ми всички сериозни съседи, от които си хващам от стената често, така че...чак се учудих Laughing Ама и бот да е, в случая не ми пречи на мен лично.

# 99
там си  Grinning
сега за моя проблем, от известно време не мога да публикувам нищо на стената, що кончета и яйца отидоха зян  #Cussing out. Не ми се отваря прозореца за публикуване, по точно отвяря се една малка част от прозреца, на която нищо не пише, не знам как да се справя с проблема  Tired

# 100
И при мен така става.

# 101
Здравейте.
При мен се получава само при експлорера. Само там не мога да публикувам.
Аз има медно въпросче. Опитах се да инсталирам тулбара тази сутрин но не можах. Друг път ми дава свързване, а сега го няма. Може ли някой да помогне. Praynig  Hug

# 102
  • София
Ама то това бот ли е  Shocked

не е бот, не обира атоматично като другия, а ти да си пиеш бирата в другата стая или да излезеш на разходка, а глупаците да рефрешват стената

Е аз щото съм от глупаците - бях отворила профила на съседката /която предварително обяви, че ще пусне 52 колекции/,
отделно бях заета и не бях влизала във фермата от 5 дена - загоряла фермерка...,
рефрешвах стената на 20 секунди и при това имам навик
да си "лайквам" публикациите, които съм отваряла, за да не се бъркам, и май затова ме обявиха за бот ....
верно че съм бърза с клавиатурата, ама не колкото бот. И излиза, че който взима и си трае /не маркира с лайк/ не е с бот... така си мисля, не знам дали съм права, защото пак казвам, че никога не съм ползвала бот и не знам как да проверя със сигурност дали някой ползва бот, ....
Обаче за тази приятелка ми стана много мъчно, то поне
да ме беше попитала, даже нямаше де пипна нейна публикация, .....

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 10:42 от alpha_beta

# 103
Е какви приятелки сте, да се разсърдите за една ферма  Shocked Мен всички момичета добавени от тук са ми много скъпи съседи и не бих ги изтрила просто е така!  Rolling Eyes Ще ги питам най-малкото преди да действам радикално.

# 104
А, когато бот обира колекциите например, автоматично маркира с "лайк" ли?! newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт