FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 510

Oт:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=130186800348569&id= … 061996&ref=mf
Наистина работи. Бях видяла по-назад в темата подобно нещо, тук е обяснено по-добре, че даже и клипче има  Peace

# 511
Да почнат да дават кеш и да вземат да пуснат разширение 26х26, че ......... #2gunfire

100 000 експириънс искат за едно ниво а им се свиди 1 кеш !

Това последното изречение е интересно  newsm78
Намислили са нещо  newsm78
И защо пише че си 101, пък горе е 111

# 512
Голяма борба с това Silver Pony Simple Smile

http://www.facebook.com/album.php?aid=53149&id=1625490589#!/ … amp;id=1625490589

кажете ми как да ми се показва снимката като вашите !!

# 513

Как го взе? На мен дори и в Ipod-а не ми го показва. Само тигърчето и дървото ми показва.  newsm78

# 514
Цитат
Аз ли съм кьорава или хем си на 111 ниво, хем те поздравява, че си на 101  #Crazy

Първият път когато пуснаха нови нива се озовах на 90 и имах още доста експириънс отгоре. Сега като разбрах , че са пуснали до 999 нивата минах от 110 на 111 и ми извади съобщението, което съм публикувал. Има някаква надежда скоро да получа кеш, поне така разбирам последното изречение.

# 515
  • Шумен
Изчезнаха ми 10 туби с гориво Sad преди малко ми показваше с десет туби повече,а сега като влязох ги няма а не съм го изгорила днес не съм използвала гориво...много ме е яд #Cussing out

# 516
Я ми кажете, за пустия леопард - направих всичко, което трябва, само на финала, когато премествам сваления файл в папката Cache не ми изписва, че иска да се замени файла, и не ми се отваря във фермата, стои си заключено само за iPhone... Rolling Eyes

EDIT: Готово, оправих се.
Имам си леопард и рейнбоу ябълка. Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 19:37 от Жбрициела

# 517
Цитат
Аз ли съм кьорава или хем си на 111 ниво, хем те поздравява, че си на 101  #Crazy

Първият път когато пуснаха нови нива се озовах на 90 и имах още доста експириънс отгоре. Сега като разбрах , че са пуснали до 999 нивата минах от 110 на 111 и ми извади съобщението, което съм публикувал. Има някаква надежда скоро да получа кеш, поне така разбирам последното изречение.

Аз го разбирам по-скоро, че ще получиш нещо, не мисля, че е кеш
Heaton, това голямо пони или бебе-пони е  Rolling Eyes

# 518
Имате ли проблем с публикуването на стената?!?!?!???! Shocked Shocked Shocked
Странни неща се случват...

# 519
  • София
Имате ли проблем с публикуването на стената?!?!?!???! Shocked Shocked Shocked
Странни неща се случват...

Да! И не само във Фармвил, а и в другите игри на Зинга.

# 520
Ей така ми излиза, някак си в сиво. Confused

И като го кликна екранът някак си ми се разтегля, излиза ми от фермата и ми предлага да публикувам едно голямо нищо!
Притесних се, че хакнах нещо с тия зарибявки за iPhone... Laughing

# 521
# 522
  • UK
Хей, хора. Аз си правя блога, и понеже почнах от 15ти юни, долу горе като изкарваха островните неща, има ли някой от вас, който да има от тях във фермата си, някакъв кът или нещо такова, и да няма нищо против да постна някоя снимка? Ако става, пратете някой линк, моля. Simple Smile

# 523
Аз нямам  Laughing
Единствените ми кътове са дървета и животни  Laughing

# 524
Хей, хора. Аз си правя блога, и понеже почнах от 15ти юни, долу горе като изкарваха островните неща, има ли някой от вас, който да има от тях във фермата си, някакъв кът или нещо такова, и да няма нищо против да постна някоя снимка? Ако става, пратете някой линк, моля. Simple Smile

аз имам хубави снимки от подредената ми ферма, но в момента е само нива
ако искаш ще ти ги дам

Общи условия

Активация на акаунт