FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
iskam i az takova det obira samo.. bixte li mi kazali kak da si go napravq i na moita ferma pls  Praynig  newsm17 newsm17 newsm17

# 496
iskam i az takova det obira samo.. bixte li mi kazali kak da si go napravq i na moita ferma pls  Praynig  newsm17 newsm17 newsm17

А ти взе ли си от Любчо кода?

Шегувам се бе  Mr. Green е от тука става http://www.facebook.com/home.php#!/GamersUniteFans

# 497
Тогава трябва да изтрият и всички, които ползват Фармвил туулбара- той действа на същия принцип, само че трябва да цъкаш многократно на бутона бонус или както там беше.

Той си е на Зинга  Wink
Убедихте ме да го инсталирам този GU  Laughing

# 498
  • London

А ти взе ли си от Любчо кода?

Шегувам се бе  Mr. Green е от тука става http://www.facebook.com/home.php#!/GamersUniteFans

А неее , не е Любчо, а Пенчо ... онзи дето ... Пенчо бре чети! Mr. Green

# 499
И като го инсталирам какво следва?

# 500
Тогава трябва да изтрият и всички, които ползват Фармвил туулбара- той действа на същия принцип, само че трябва да цъкаш многократно на бутона бонус или както там беше.

Той си е на Зинга  Wink
Убедихте ме да го инсталирам този GU  Laughing

Това е стара дъвка преди два месеца го написах, явно трудно се убеждавате  Laughing Laughing Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491945.msg14949049#msg14949049

# 501
  • Варна
Да ви питам доста често ми се появява това  Adobe Flash plugin has crashed. Трябва да зареждам по 2-3 пъти, докато вляза във фермата или острова, някой знае ли какво мога да направя? С Мозила 3.6 съм.

# 502
  • София
Най-после успяяяяяяяяяях!!! Жбрициела, много, много ти благодаря за усилията и търпението!  lovekiss smile3501  Hands Clap Ако има сбирка на фермерите и се видим имаш  cook cheers Popcorn Благодаря още веднъж!

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 12:28 от millenna75

# 503
  • London
Да ви питам доста често ми се появява това  Adobe Flash plugin has crashed. Трябва да зареждам по 2-3 пъти, докато вляза във фермата или острова, някой знае ли какво мога да направя? С Мозила 3.6 съм.

И аз имах същия проблем.Оправих го ей така, да живеят Фриковете!!!!

Цитат
millenna75
Вмъкни Цитат
 Ако има сбирка на фермерите и се видим имаш  cook cheers Popcorn Благодаря още веднъж!

Аха да-да чакай , аз колко пъти кукуригах за среща и ... нищо.Но пък не ни ли е време?

# 504

И при мен е така, но установих че е от компютъра.

# 505
Сменяйте браузъра  Laughing
Яко, от мозила са писали за фермата  Laughing

# 506
Да почнат да дават кеш и да вземат да пуснат разширение 26х26, че ......... #2gunfire

100 000 експириънс искат за едно ниво а им се свиди 1 кеш !

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 14:54 от Lele Male

# 507
Аз чукнах 70 и съм доволна от себе си. Laughing

# 508
Здравейте фермерки Simple Smile От няколко дена на стената нямам нищо побликувано от съседите ми. Проверих да не съм блокирала приложението - не съм. Дали някой може да ми каже на какво се дължи това. Предварително благодаря Simple Smile   bouquet /лалета от фермата/ Simple Smile

# 509
  • Пловдив
100 000 експириънс искат за едно ниво а им се свиди 1 кеш !

Аз ли съм кьорава или хем си на 111 ниво, хем те поздравява, че си на 101  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт