FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Gamers Unite , това за пращането на подаръци от там незаконно ли е?  newsm78 И какъв е тоя бот, за който говорите?

# 481
Gamers Unite , това за пращането на подаръци от там незаконно ли е?  newsm78 И какъв е тоя бот, за който говорите?

И другите линкове, и тези от Gamers United са "незаконни"  Mr. Green Обаче става на въпрос за един тулбар точно на GU, който аз инсталирах днес от чисто любопитство и го оставих за 30-40 минути - събира неща, които ти му зададеш, т.е. може да зададеш само златни яйца без бели и т.н. В момента, в който някой пусне нещо от листата ти то го взима. Включително цъка за разширенията, даже може да му зададеш да харесва взетите неща... Това е в общи линии.

За мен не е много честно, ама явно наистина доста се ползва...все по-рядко хващам неща на по 10-тина секунди и вярвам на тези които са ги пуснали, че не са раздадени (нямаше да ги пуснат, ако го бяха направили  Peace)

# 482
  • Пловдив
Аз през iphone мога да изпратя само бяла ябълка. Който иска ЦЪК
Пратих ти покана    bouquet

# 483
  • София
Открих броя на съхранени предмети след последното разширение! За малката барака - максимума е 14, за червения обор - 18, а за азиатския склад - 30. Това означава, че ще си поспестя място, ако изтрия големите червени складове и си построя няколко от азиатските.

Новият склад не беше ли лимитиран до 1 брой  newsm78 ?

# 484
Явно не  Laughing
Складове, лимитирани до 1 брой досега не е имало, нали  Rolling Eyes

# 485
  • София
Явно не  Laughing

Явно да обаче!
Или само при мен излиза така:

# 486
  • Пловдив
То с всички неща за строене беше лимитирано по 1 бр., но докато строиш. Т.е. като постоиш ще ти отключи да почнеш строеж на втора. Заключено е само докато имаш една в процес на строеж. Незнам дали правилно го обясних  Thinking

# 487
Явно не  Laughing

Явно да обаче!
Или само при мен излиза така:

Имам съседи, които почнаха за 2ри път да го строят
Другата седмица най-вероятно ще има Mafia Wars Mystery Box

# 488
  • E-CLM & CH-VD
Аз не го използвам, не съм го активирала, игнорирам всякакви опити да ме закарат там, не изпращам подаръци и тн, за ботове изобщо не говорим. Именно заради това почти нищо не мога да хвана от стената, всичко е изчерпано на първата секунда, яйца и тн, всичко се взима за секунда.

Aбсолютно същото и при мен  Twisted Evil, а като направя проверка кой ползва ГЮ, 95% са българските ми контакти.  Whistling

# 489
  • София
То с всички неща за строене беше лимитирано по 1 бр., но докато строиш. Т.е. като постоиш ще ти отключи да почнеш строеж на втора. Заключено е само докато имаш една в процес на строеж. Незнам дали правилно го обясних  Thinking

Много добре си го обяснила. Благодаря  Hug!
Значи ще изчакам!

# 490
Складовете не са лимитирани като брой, но колкото и складове да имате, 200 капацитет е максимум.

# 491
По-леко с Gamers Unite, защото това за триенето на акаунти може и да се окаже истина
Тогава трябва да изтрият и всички, които ползват Фармвил туулбара- той действа на същия принцип, само че трябва да цъкаш многократно на бутона бонус или както там беше. Повечето ми съседи ползват ГЮ, тъй че при мен и той не е гаранция, че ще взема нещо от стената. ГЮ снаг бара се задейства 2-3 секунди след като е пусната публикацията, тъй че си има време за събиране от стената.

# 492
Сега установих, че е доста удобен като седна на стената да го пусна и събира каквото е останало, без да цъкам едно по едно - много практично  Mr. Green но не бих го оставила да работи нон-стоп да обира всичко, не ми е честно спрямо другите  Naughty Но май ще го ползвам като сядам за малко да обере каквото има, за да не губя излишно време в цъкане  Peace

# 493
Не мисля, че от зинга или от фейсбук могат да разберат, че ползваш такъв туулбар. Той дефакто не е чийт. Имам предвид, че вмесно ти да цъкаш - цъка то. Ако някоя публикация е свършила вече, няма как да го вземе дори тази програма или там каквото е. Тоест няма разлика дали ти ще стоиш пред компа и ще цъкаш на публикации , или ще оставиш пусната програмката да обира вместо теб. Аз така ги разбирам нещата, въпреки , че не съм го инсталирала това, мисля, че тя по никакъв начин не ме ощетява.

# 494
И аз си го инсталирах тази вечер, ми то било много хубаво, бре!
За пръв път хващам някакви хубави неща от стената. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт