FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Защото нямаш нужното ниво.

# 406
  • E-CLM & CH-VD
Освен цаката с тигъра се натъкнах и на това: http://gamersunite.coolchaser.com/topics/16958-farmville-snow-leopard-cache-hack

Така обаче успях да си купя само Rainbow Apple Tree. Като взема някое от другите неща... "Your game state is out of sync with the server...". Някой друг да тества как е Simple Smile Ако не, и само Rainbow-а пак е добре Simple Smile

И при мен е така, взимам конете и след малко out of sync  Twisted Evil, или не са го доизработили, или от зинга са се усетили.

# 407
При мен нещо не се получава.. когато пействам файла с вече променено име, не ме пита дали искам да го риплейс-на. Напрво си го копирам. След това рефршвам фермата и ми стои заключено дървото...

# 408
  • E-CLM & CH-VD
При мен нещо не се получава.. когато пействам файла с вече променено име, не ме пита дали искам да го риплейс-на. Напрво си го копирам. След това рефршвам фермата и ми стои заключено дървото...

Значи името му не съвпада с никой друг файл. Thinking А изчистен ли е кеша преди това? Файла не е текстов, нали? Някой интервал или буквичка в новото име?  newsm78 Друго не ми хрумва.

Малката Госпожица Мърморана, аз също бих участвала, със снимки и коментари под постове  Mr. Green

# 409
Оправих се Simple Smile Понеже съм си направила в опциите да не ми показва разширенията на файловете , примерно abv.txt - за текстов файл, направила съм го да ми пише само abv .
Промених това в опциите. След това копирах номера в името сваления файл (както си е по описание) без да слагам накрая някакво разширение и стана  Peace Но и при мен излиза надписа аут ъф синк .... Явно наистина са се усетили.

# 410
  • София
Глупости, отдавна не се бях кефила така на кутии.
Да, кухнята и на мен ми се падна, не е лоша, пана ми се и някакъв бар май,
но амфитеатърът с патетата е перфектен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе за снимките -
десен бутон на снимката, където е в Интернет - свойства, копираш й адреса, кликваш тука в полето горе на втория ред първата иконка с една снимка, появява ти се [img][/img.]  - без точката, че няма как иначе да ти го напиша, и пействаш адреса на снимката между двете скоби, твоята снимкатрябва да изглежда така:

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs142.snc4/36464_133568193327509_100000229888508_267935_6329500_n.jpg[/img.]

(без точката на второто img, иначе ако я махна ще се покаже самата снимка. Sunglasses)
Голяма блондинка съм! Не успях да го направяяяяяяяяяя!  cry smile3511 newsm77Кажи ми моля те, дали снимката трябва да не е във ФБ и, ако не трябва да е там, къде да я преместя.  newsm17

# 411
Има 999 нива  Shocked Shocked Shocked Shocked
Кеш се получава само до 100
Има нови посеви, нови подаръци, нови животни и (разбира се) - барака за строене  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 06:50 от marto12345

# 412
Хей, фермери. Имам нужда от малко специфична помощ, реших да се обърна към вас, защото си мисля, че няма да имате нищо против да ми помогнете. Сесийно време е, знаете, и на мен за едната лекция ми искат да направя блог, ама да е разработен, с много влизания, постове, коментари и тн. Трябва ми само за да си взема изпита, нямам време да поддържам такова нещо всеки ден... Та си мислех, ако случайно реша да направя нещо като Фармвил блог, дали няма да се навиете да ми помогнете. Може би освен някакво инфо за играта, което ще сложа, нови неща и тн, да пуснем няколко снимки на нашите си ферми, да покоментираме малко снимките и тн... Просто да симулирам някаква дейност, да си взема изпита, и ще съм ви благодарна много.

Аз ще помогна с каквото мога   bouquet
Аз също Peace

# 413
  • София
Има 999 нива  Shocked Shocked Shocked Shocked
Кеш се получава само до 100

Е за чий тогава са ни тия 999 нива  ooooh! doh ?!

# 414
Не знам, ще видим

# 415
Освен цаката с тигъра се натъкнах и на това: http://gamersunite.coolchaser.com/topics/16958-farmville-snow-leopard-cache-hack

Така обаче успях да си купя само Rainbow Apple Tree. Като взема някое от другите неща... "Your game state is out of sync with the server...". Някой друг да тества как е Simple Smile Ако не, и само Rainbow-а пак е добре Simple Smile

А по-назад някъде прочетох, че при някой, файла като се свали, е в текстов формат. При това положение отваряте оригиналния от кеш папката с Notepad и заменяте в него написаното от сваления Wink

И при мен става така,успявам само да си взема Rainbow Apple Treе, а като си купя сребърното пони и ми дава рефреш. Пробвах и да го изпратя но не става.

# 416
  • Бургас
Аз през iphone мога да изпратя само бяла ябълка. Който иска ЦЪК

# 417
Аз през iphone мога да изпратя само бяла ябълка. Който иска ЦЪК

Пратих ти покана

# 418
  • Бургас
Ох, много се извинявам, че ви подведох. Сега говорих с една приятелка и каза, че не е получила ябълката. Явно е само за iphone. bash

# 419
Е нищо, ти ако искаш пак ме приеми  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт