FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Може ли някой да ми каже защо ми дава това съобщение ......Мерси предварително..  bouquet

# 556
Е не става и нестава при мен номера с леопардчето и ябълката! 100 пъти четох инструкциите,спазвам ги точно и нестава  Cry
става, но трябва да копнеш твоя номер и тогава преименуваш сваления, нали сесещате че автора е дал своя номер  Laughingчак тогава се копира фаила които е разширение file както и другите в кеша на мозила. Въпроса с незареждането - рестрарт на мозилата и се оправя Peace

След 100 пъти проби се получи нещо много странно!Номера стана,но ......... се отварят само фалшивите ми ферми!Там си купих ябълката,посях нещо дето струва 10 а дава 3ХР Grinning , за тигърчета немам парички,утре него!НО.........много странно,не се зарежда основната ми ферма #Cussing out , а фалшивите 3 да,е те това ако си има обяснение..........рефрешвах мозилата,рефрешвах и компа,все тая!Имате ли идея защо е така!В основната ми ферма съм на 51 ниво,а във фалшивите съм на 19,23 и 26!Дали е затова!Или щото основната ми ферма е претрупана със много нещо и затова не я зарежда!

Здравейте! Имам въпросче - Може ли да пуснеш снимки на това ябълковото дърво от фалшивите ти ферми ? Благодаря предварително!
Абе аз тръгнах да опитвам ама ме притеснява да няма някой вирус в тия работи Grinning И аз съм един индианец Grinning

# 557
Аз мога да ти дам снимка от сървъра на Зинга ако искаш  Simple Smile

# 558
Аз мога да ти дам снимка от сървъра на Зинга ако искаш  Simple Smile

OK!  Simple Smile

# 559
http://www.farmviller.com/images/4/4b/RainbowAppleTree.png
Не е точно от сървъра на зинга, но нищо  Laughing

# 560
Е не става и нестава при мен номера с леопардчето и ябълката! 100 пъти четох инструкциите,спазвам ги точно и нестава  Cry
става, но трябва да копнеш твоя номер и тогава преименуваш сваления, нали сесещате че автора е дал своя номер  Laughingчак тогава се копира фаила които е разширение file както и другите в кеша на мозила. Въпроса с незареждането - рестрарт на мозилата и се оправя Peace

След 100 пъти проби се получи нещо много странно!Номера стана,но ......... се отварят само фалшивите ми ферми!Там си купих ябълката,посях нещо дето струва 10 а дава 3ХР Grinning , за тигърчета немам парички,утре него!НО.........много странно,не се зарежда основната ми ферма #Cussing out , а фалшивите 3 да,е те това ако си има обяснение..........рефрешвах мозилата,рефрешвах и компа,все тая!Имате ли идея защо е така!В основната ми ферма съм на 51 ниво,а във фалшивите съм на 19,23 и 26!Дали е затова!Или щото основната ми ферма е претрупана със много нещо и затова не я зарежда!

И при мен е така. Интересното е, че през акаунта на мъжо проблеми няма и му купих снежното леопардче. При мен след рестарт на мозилата си е същото (не зарежда фермата), а след триене на кеша или общ рестарт отново се връщам на ниво заключен леопард.  Confused

# 561
Леле, 15страници сте изписали от последното ми влизане, с тая сесия забравих за всякакви ферми...
Сега обаче ви изчетох  Crazy И влезнах в чуденка - направих всичко необходимо за да взема леопардчето,
при което всичко стана по описания от Лилянчо начин (  bouquet),
но сега, когато влязох във фермата си, то все още стои заключено, както и дървото.
Защо се получава така, някакви идеи?

# 562
Изтри ли кеша преди да започнеш? (инструменти-изчистване на историята)?

Моята леопардова епопея продължава-метнах се на лаптопа и повторих действията. Резултатът е същият-влизам в чужди акаунти, а в своя не. Просто не дозарежда фермата.

Реших, че ще го надхитря, рестартирах компа и направих всичко, което беше нужно, но от един фалшиф акаунт. Резултатът - в съответния акаунт всичко е точно и се отваря, моят не дозарежда фермата.
Май ще се предам  Cry

# 563
Изтри ли кеша преди да започнеш? (инструменти-изчистване на историята)?

Моята леопардова епопея продължава-метнах се на лаптопа и повторих действията. Резултатът е същият-влизам в чужди акаунти, а в своя не. Просто не дозарежда фермата.

Реших, че ще го надхитря, рестартирах компа и направих всичко, което беше нужно, но от един фалшиф акаунт. Резултатът - в съответния акаунт всичко е точно и се отваря, моят не дозарежда фермата.
Май ще се предам  Cry

В краен случай преинсталирай уиндоуса  Crazy А изчисти кеша, нали?

# 564
Да ви се оплача!!!  След като изчетох писанията тук, реших и аз да пробвам тул бара на GU. Инсталирах го, пуснах го, работи около 5 мин. (беше 1,
30 през ноща) и реших да вляза във фермата да видя какво се е насъбрало, че в този час нямаше смисъл да чакам повече.
Влизам аз и - Първо - гледам липсват ми разни неща, както на Калитко й изчезна кладенеца със жабите (незнам дали има връзка), после - вадя едни коне от конюшнята - и те изчезват!!!!! Слагам ги на земята и просто там стои празно, но като посочиш с мишката и свети в червено, точно както ако има нещо!!! Рефрешнах - викам си  - ще се появят , но не, няма ги. Най-накрая си викам  - добре де , това ще го мисля какво е, я да видя какво е събрал тулбара,ама гифт бокса не ще да се отвори. Бях с мозила и там го инсталирах. Реших да се опитам да си отворя фермата през експлорера - и тогава вече ме изненада наистина неприятно! не ми отваря изобщо фейса, а ме прехвърля автоматично на този сайт - http://www.turn.com/corp/index.jsp

Е някой знае ли какво се случва??????  съвпадение със инсталирането на тулбара на ГУ или какво???

Моля пишете ако знаете нещо!!!

.....

Тази сутрин проверих, всико е ОК! И фермата се отваря и предметите и конете да се появили... Снощи деинсталирах тоя тул бар и изчистих кеша. Сега мисля да не го ползвам повече, дори и да не е било от него, ама егати съвпадението!

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 08:57 от viara_ara

# 565
  • Пловдив
Просто въпросните неща не са ти изчезнали, а не ти ги е заредило като изображения, понеже фермата вече доста бавно взе да бачка. Няма нищо общо с тоя туулбар.

# 566
Как да се сдобием с новия черно-бял леопард за жълти стотинки:....  http://static-facebook.farmville.com/v2737/gameSettings.xml.gz
....
Малко закъснях, ама да попитам... този линк защо не работи?
Изпуснах и последния влак, или има нещо ново?  Confused

# 567
Как да се сдобием с новия черно-бял леопард за жълти стотинки:....  http://static-facebook.farmville.com/v2737/gameSettings.xml.gz
....

това не е линк, а е показано как изглежда търсения файл от кеша на игрите

# 568
....

Аз не съм пробвала лично,но снощи един съсед ми каза, че вече не работи тая врътка за леопардчето...

# 569
....

...а така ли трябва да изглежда?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт