FarmVille 27-та тема

• 35 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • sofia
Здравейте мами.
имам един въпрос . произвеждам всекакви коне вече, мноог от вас са ми съседи и раздавам на всички. Но само розови не мога ако некои знае как нека каже . Имам 5-6 малки розови.

# 571
От кутията ми се падна гъската  Laughing
Аз отивам да правя още акаунти, дойде ми музата за кодове  Joy
ДА ЖИВЕЕ ПРОКСИТО  hahaha

# 572
Как да се сдобием с новия черно-бял леопард за жълти стотинки:....  http://static-facebook.farmville.com/v2737/gameSettings.xml.gz
....
Малко закъснях, ама да попитам... този линк защо не работи?
Изпуснах и последния влак, или има нещо ново?  Confused

това не е линк, а е показано как изглежда търсения файл от кеша на игрите
...а така ли трябва да изглежда?  Thinking
Crazy

# 573
Става все още номера с тигърчето и ябълката,но за жалост при мен става на фалшивите ми ферми Cry Но ме успокоява това ,че сега в тези ферми сея Sweet Yams,струва 10 ,дава 3 ХР  Grinning и като жънеш дава 125 точки!Много е изгодно!Но само за Айфона е !Много ме е яд че не ми зарежда основната ферма та да си взема сладкото бяло тигърче,но какво да се прави ,късмет!

# 574
Здравейте мами.
имам един въпрос . произвеждам всекакви коне вече, мноог от вас са ми съседи и раздавам на всички. Но само розови не мога ако некои знае как нека каже . Имам 5-6 малки розови.

Не можеш, защото нямаш голямо розово пони, а те все още не порасват.

# 575
# 576
До утре ли бяха Тосканските неща, че ми писна от тях?

Защото някъде четох, че после няма да може да се заменят  Rolling Eyes или пък е било че няма да може да се пращат като подаръци  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 577
Става все още номера с тигърчето и ябълката,но за жалост при мен става на фалшивите ми ферми Cry Но ме успокоява това ,че сега в тези ферми сея Sweet Yams,струва 10 ,дава 3 ХР  Grinning и като жънеш дава 125 точки!Много е изгодно!Но само за Айфона е !Много ме е яд че не ми зарежда основната ферма та да си взема сладкото бяло тигърче,но какво да се прави ,късмет!

Въпросния посев го няма отдавна, как го садиш не знам newsm78 newsm78 newsm78
ZL-76, няма да могат да се пращат като подаръци  Wink

# 578
  • UK
Как щях да се прецакам... Направих си нов акаунт (е, аз отдавна го бях направила, но все тая), направих 35 парички и тръгвам да си купувам кутии. Изпратих си едната и щях да купя другата, вместо да си я изпратя. Толкова труд на вятъра. Simple Smile

# 579
Здравейте! Тази сутрин се порових и се натъкнах на тези неща - Пише че ще ги пускат във фермата!

И още нещо - видяхте ли този пръстена от 250 кеш? Ето ви снимка какво става като го купиш - дава да си избираш камък

# 580
Ах това малкото прасе колко е гадно  Laughing А това на втората картинка съм го виждала из някоолко ферми вече.

# 581
Винаги съм се чудел как ги намират тея нереализираните работи  newsm78
Малкото прасе ясно, те го бяха казали в podcast-a, но другите неща  newsm78

# 582
От второто (външен бар) ми се паднаха две. Плюс външна кухня, амфитеатър и гъска. Докато се добера до заветната сова. Ама се добрах де  Mr. Green
Белия леопард го сънувам вече, ама пусто и с трети комп пробвах-същото. Мога да го купя за всичките си фалшиви акаунти, дъговата ябълка-също. Но при мен просто не се зарежда фермата и това е. Явно Зинга ме блокират нещо  Confused Пробвах и през съпорта да се оправям, но в крайна сметка опираме до триене на кеша и се връщаме в първоначалното състояние. Скърбя  Cry Само вие ще ме разберете  Joy

# 583
Пробва ли със всички налични браузъри - IE, Firefox, Chrome, Opera, Safari...  Mr. Green

# 584
Момичета токущо видях че играъта ми пратила много строителни материали,но неразбрах каква постройка трябва да си купя за да ги използвам CryГлееееееееееееедах в маркета нищо не видях.Моля ви помогнете Praynig

Общи условия

Активация на акаунт