Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 661
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
ЛЯГАМ СИ АЗ,ОСТАВЯМ ВИ НА РАЗМИСЛЕТЕ ВИ -УТРЕ ЩЕ ПРОЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЛЕКА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР

# 121
Изгледах отново 11 част и сега видях, че когато Тюркян вижда Джамил се обръща и поглежда към вратата, значи засега той нищо не е видял.
Защо обаче имаше такова учудено изражение недоумявам ?????

# 122
Не знам за вас, но аз се накефих на безсилието на Мелда - отвратителна женица готова да съсипе живота на всички, защото през цялото време не Еда съсипваше семейството си а тя/Мелда/.

# 123
Според мен Джамил разбира, ако се прочете е резюмето на серията.

# 124
Имаше един разговор между Харун и Мелда, когато той си обличаше костюма- тя влезе и го пита какво ще направи- любимата му се жени, а той й каза, че са скъсали с Еда- затова беше оная гадничка усмивчица на Мелда в края на сцената.

Но все пак Харун реши нещо друго в заведението, когато бяха с Едже и затова тръгна към мавзолея.

# 125
  • Варна
Интересно какво си казаха Мелда и Харун.Дали отново й заяви, че ще се разведе с нея, без значение дали има сватба или не.
Не чух такова нещо, но тя си говореше сама като счупи огледалото- видя Харун, че говори с Ниса и той като тръгна- какво сега пак хукна подир сестра ми Rage- и тоя Толга  #Cussing out излъгал очакванията й като се отказал от сватбата- сега какво ще стане със живота й!

# 126
Г-жо Броненосец благодаря много вие сте светлината в тунела, както и Данидорина - БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet  bouquet

# 127
Не знам за вас, но аз се накефих на безсилието на Мелда - отвратителна женица готова да съсипе живота на всички, защото през цялото време не Еда съсипваше семейството си а тя/Мелда/.
Така е тя подтикна майка си и в серията по Нова да следи Еда, после да я обвинява за състоянието й.

# 128
ТОЛГА НАИСТИНА ИЗЛЕЗЕ ПИЧ-ТАКА ПРАВИ ЧОВЕК КОЙТО НАИСТИНА ОБИЧА
ТОЙ МОЖЕ ДА СТРАДА НО ЛЮБИМАТА ДА Е ЩАСТЛИВА.
Мелда трябва да взема пример от него,не само да яха метлата

# 129
Благодаря за чудесната ви компания.Лека нощ от мен.

# 130
Имаше един разговор между Харун и Мелда, когато той си обличаше костюма- тя влезе и го пита какво ще направи- любимата му се жени, а той й каза, че са скъсали с Еда- затова беше оная гадничка усмивчица на Мелда в края на сцената.

Но все пак Харун реши нещо друго в заведението, когато бяха с Едже и затова тръгна към мавзолея.
ЕДЖЕ МУ ВКАРА МАЛКО УМ В ГЛАВАТА КАТО МУ КАЗВАШЕ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛЮБОВТА И ДА ОСТАВИ ЛЮБИМАТА ДА СИ ОТИДЕ ИНАЧЕ ТОЙ НЕЩО СЕ БЕШЕ ПРИМИРИЛ И ПРЕДАЛ smile3512

# 131
Дани, благодаря за отговора и всички останали пояснения.

# 132
Тя гадничката усмивчица май ще е последната й .

# 133
Тя гадничката усмивчица май ще е последната й .

Оххххх ще съм на седмото небе ако я тикнат и в затвора

# 134
Все пак не разбрахме основанията на Толга да се откаже. Нали сам поведе Еда към церемонията???
Обича я прекалено много и не може да я кара да страда- отказва се от любовта си!
Пак ли ?

Общи условия

Активация на акаунт