Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 685
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Имаше един разговор между Харун и Мелда, когато той си обличаше костюма- тя влезе и го пита какво ще направи- любимата му се жени, а той й каза, че са скъсали с Еда- затова беше оная гадничка усмивчица на Мелда в края на сцената.

Но все пак Харун реши нещо друго в заведението, когато бяха с Едже и затова тръгна към мавзолея.
Едже му приказваше разни работи- колко е важна любовта, без любов не се живее, какво станало с любимата жена- нещо от тоя род- актрисата бъбри бързо и има лоша дикция- почти нищо не мога да й разбера, но от това, което му каза той си даде сметка, че не може да се откаже от любовта и от любимата жена- и айдеее, сетила се Мара да се побара! хукна да кара като луд, а Еда колко му се моли да отвори прозореца на колата и да поговорят- ама той- йок! чака брат му да се откаже, че да има жената, за която уж на всичко е готов! smile3555

# 136
ХАРУН ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИ ,ЧЕ КРЪВТА -ВОДА НЕ СТАВА!!!
ЩЕ ПОГОВОРЯТ ПО МЪЖКИ..И МОЖЕ БИ ,В КРАЙНА СМЕТКА ТОЛГА ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ ЖИВОТА СИ ЕДА И ХАРУН КАТО ЕДНО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО...
КОЙ ДРУГ -ОСВЕН ТОЛГА /АКО НЕ СЕ ЧУПИ/-МОЖЕ ДА ОБЯСНИ ВСИЧКИ ГРЕШКИ,КОИТО ДОПУСНАХА?...
ТОЙ ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД ТЯХ...!
В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА!!!!

# 137
Благодаря на Дани и Г-жа Броненосец за просветлението !!!  bouquet  bouquet  bouquetЛека нощ и спокойни сънища !!!!! Един развод по-малко се очерта на хоризонта . newsm10 newsm10 newsm10

# 138
според мен джамил ги видя, а тюркян разбра, че ги е видял; супер серия благодарение на толга, добре, че беше той

# 139
Лека нощ от мен,пожелавам Ви приятни сънища с нашите любимци. А относно това, че Толга излезе пич така е, но сценаристите знаят, че все още могат да изкарат и Харун пич, а също така, и че всичко му прощаваме щом обича Еда.

# 140
  • Варна
Все пак не разбрахме основанията на Толга да се откаже. Нали сам поведе Еда към церемонията???
Обича я прекалено много и не може да я кара да страда- отказва се от любовта си!
Пак ли ?
Стана ми мъчно за него- вече подкрепям идеята на сценаристите да го съберат с Едже- заслужава да има истинска любов- мнооого е благороден.Между другото Едже- също- страхотен персонаж!
На брега Толга като плачеше, се сбогуваше с любовта и с Еда- небето било вече по- черно, звездите не светели...Любовта я нямало вече...

# 141
Много интересна беше тази серия

Определено много силна

# 142
И понеже Толга е герой на тазвечершната серия
Когато той става от масата:
Прости ми, Еда!

И после на скалите на брега:
Прости ми, Еда! Затова, че съм толкова влюбен в теб, затова, че не можах да бъда мъжът, който да те направи щастлива! Колко хубаво би било и ти да ме обикнеш, да видя любовта в красивите ти очи. Да дойдеш от сънищата, мечтите ми при мен! Можеше и ние да имаме една Ямур, едно момиченце, което да ми казва татко!
Но няма да се откажа от теб, Еда! Ще чакам деня, в който ще поискаш да се ожениш за мен наистина! Дори и този ден никога да не дойде!
В такава черна тъмнина съм, по-нощ от теб, нощта, съм. По-дълбок и непрогледен. В твоя скут има безброй звезди. А в мен само една. И докато тя свети, аз ще остана така - като нощ - тъмен, без светлина.

Когато беше на гроба на майка си, Толга каза: ''Ти не си родила такъв човек''. Всъщност Толга е много горд, но и много влюбен в Еда. Откъдето идва неговата слабост. Но той е много различен от Мелда. Няма злоба в него. Но както казваше една моя приятелка: ''Нищо не може да се сравни с гнева на измамената жена''. Тя ще драпа до последно.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 01:27 от Г-жа Броненосец

# 143
Дани, благодаря за отговора и всички останали пояснения.
Дани и аз ти благодаря за преводите.
Специално деливери за теб

# 144
За мен Толга е смотан човек, без ориентация. Хареса ни, че каза ""Не" на брачната церемония. Но не е ли подигравка да поведе Еда към церемонията и във важния момент да се откаже-шок за всички в градината. Просветва му в 1 момент какво решение да вземе. Защо изобщо тръгва?  Положителното му качество е, че не е обременен да се съобразява с  родителски желания  и може да се развява както си иска.

# 145
момичета мислете ли ,че ще има 3-ти сезон или още 2 серии само ? newsm45
Кога ще се разбере някой има ли представа?

# 146
  • Варна
На Еда взеха кръв за изследвания- сега чакаме да съобщят на щастливия татко, че Дениз е на път! Той пак се гласи да прави Еда щастлива- нямал да я оставя, не можел без нея, били всичко за него- тя и Ямур, да си отворела очите, да не го оставя-такива работи- и как ще стане тая работа като все си мълчи- от инат и простотия за малко да изгуби Еда завинаги. Добре, че Толга се отказа, че ако чакаме на Харун- има да чааакаме да направи нещо. Сега ми се струва, че ще се размърда най- накрая! Освен ако бай Джемил не получи някой инфаркт и се почне пак-( това е предположение)- Еда-не те искам заради семейството си- Харун-аз пък те искам, ама да има кой да каже на баща ми Феяз, че аз не смея...като игра на пинг- понг! smile3555

# 147
Всъщност аз не разбрах дали Джамил ги видя или се гледаха като котка и мишка само с Тюркан..и дали в 50 епизод няма да го извъртят така,че Тюркян да му отвлече вниманието от стаята и да го изкара навън под предтекст ,че Еда спи -да не я безпокоят  Thinking
ДЖЕМИЛ БЕШЕ В КОРИДОРА ОЩЕ НЕ ГИ Е ВИДЯЛ- НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ НЯМА ТЮРКЯН НЕЩО ДА ГО СМАХНЕ И ДА НЕ ВИДИ НИЩО
не ги е видял!
Но ако ще получава инфаркт ,както твърдят в турския форум, значи ще ги види!!
Дано!!

# 148
  • Варна
Силна серия беше- силни чувства- екшън- бой- драми- разкрития- сълзи- силни диалози- мнооого се вълнувах, плаках на много места, бълвах змии и гущери на моменти- това е! Добро беше! newsm10
Лека нощ и от мен, ако изобщо мога да заспя след такава емоция! 1countingsheep

# 149
Все пак не разбрахме основанията на Толга да се откаже. Нали сам поведе Еда към церемонията???
Явно разумът му е надделял в последния момент . Макар ,че той се отказа още като видя Еда да търчи след колата на Харун,поне според мен.
Да тогава гледаше много тъжно!!

Общи условия

Активация на акаунт