Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 733
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Г-жо Броненосец, и аз се присъединявам към групата благодарни ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Когато към основните идеи на филма се прибавят и подробностите на диалозите,всичко става обяснимо и разбираемо.  Заслугата е ваша,Благодаря ВИ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 181
Разговорът между Тюркян и Еда преди брака

Тюркян:Еда, дъще, ела да сложим две шноли на косата ти!

Еда: Не искам, майко, така да остане! Все едно най-щастливия ден в живота ми, че да се глася и да се преструвам не чакай от мен!

Тюркян: Не, погрешно ме разбра, само да не се получи обидно

Еда:Разбира се, нека не засягаме никой! Аз дори и да не мога да дишам, да се задушвам дори, важното е какво ще си помислят другите, нали? Ако искаш и една голяма усмивка да си закача на лицето? Колко щастлива е булката ни като се подписва, да кажат.

Тюркян:не исках да кажа това, Еда, не прави това дъще, недей!

Еда:Аз вече нищо не мога да правя, майко! Ръцете ми, краката ми не са моите - отвеждат ме на места, където не желая. И да искам да пристъпя- не мога, да остана - пак не мога! В мен вече не съм аз. Дъщеря ти се свърши вече!

Еда:Какво да кажа , майко? Думи ли ми останаха? Не се ли свърших, не се ли изчерпах?
Тюркян: Еда, не прави това! Не се измъчвай повече, дотук е било, приеми го вече, моя красива дъще. Сведи глава пред съдбата си, детето ми, като всички нас!

Еда: Аз отдавна съм приела съдбата си. Но кажи коя съдба? Да отида или да остана? Да умирам жива всеки ден; да страдам, докато обичам ли; да не мога да прегърна любовта ли, кажи, майко! Когато сложа този подпис животът няма да спре, светът няма да свърши. Но аз ще спра. Дъщеря ти пред такава съдба ли да сведе глава искаш?

# 182
  • Русе
Момичета, ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ! На десктопа си имам кафенца,тортички,коктейлчета... Как да ви почерпя,никога не съм го правила.А така искам да ви зарадвам и аз?! newsm17 newsm17 newsm17

# 183
Серята беше супер. Здравейте на всички фенове на Незабравима. И аз да се включа в днешната дискусия отнсно серята. Честно не вярвах ,че Толга ще излезне пич, всичко друго очаквах,но Толга да каже "НЕ"  направо не е за вярване особено като знаем колко е влюбен и заслепен от Еда и ,че тя му е като фикс идея. Много се радвам, но и много се ядосвам на Харун и по точно на сценаристите каква роля са му отредили на Путьо с извинение за 1 бройка беше да изгуби Еда завинаги. Ако някой знае кога свършва филма и дали ще има 3 сезон моля да каже. Благодаря искрено на г-жа Броненосец за това ,че ни прави съпричасни със случващото се в серяла,благодаря.Дано филма да има хепи енд иначе жалко. Все пак съм оптимист. А Мелдището нямам думи дано да влезне в затвора или всички да я отхвърлят ,за да разбере какво е да страда човек а не да се прави на светица,обичала Харун в името на Любовта изобщо дрън-дрън каква любов какви 5 лева тази си фантазира Харун не може да я гледа като се сетия колко е нелепо чак ми става смешно.Айде стига съм филосовствала ,че стана много дълго.

# 184
Г-жа Броненосец, благодаря ви за превода.
Наистина какви силни думи на Хаят.За Харун и Толга, наистина би било чудесно да бъдат като двама братя, да решат проблемите във фирмата.Но за Еда малко се отчаях като прочетох мислите на Толга при скалата.Той не се е отказал от Еда,не й е казал "сбогом", дано си щастлива, а просто ще чака тя да се влюбела в него, когато и да е, и това не ми хареса.Това неговото е любов-обсебсия.

# 185
winona, не знам дали ще ти бъда полезна. Но върху картинката натискаш с десен бутон и маркираш адреса.
След това, на иконките , когато даваме мнение натискаш върху картинката, между двете img слагаш адреса.Виж, как да намаляваш картинките, защото има някакво изискване за големината им, не знам.

# 186
Здравейте момичета .Снощи поради ред причини неможах да гледам с вас серията а много късно през ноща и се задоволих да чета само коментарите ви без да мога да взема отношение по серията за което искренно съжалявам ,че не бях във вашата компания.Действително много драматични моменти между Еда и Харун тези спомени дето ни пускаха направо ми се свиваше душата .Такава силна любов и толкова злоба около тях / визирам Мелда/,че се чудя тези сценаристи как ще разплетят конците на финала.Но крайно време е вече всички да научат истината /не ,че голяма част от тях знаят а пък нищо неказват / ида има и наказани хора .Тази самодоволна физиономия на Мелда изключително много ме дразни.Каквото и да се случи от тук нататък нейната омраза няма да свърши .За нея Еда ще си остане най големия и враг и дано Еда  вече се е обедила  достатъчно и проумее ,че не си е заслужавала нейната саможертва към аблата.

Г-жо Броненосец за пореден път хиляди благодарности ,че не ни оставяте в невидение !  Heart Eyes  bouquet

Дани и на теб също хиляди благодарности всеки път започваш да се справяш с превода все по -добре. Heart Eyes  bouquet

Момичета желая ви лек и спокоен ден ! Heart Eyes

# 187

Много силни думи!
Г-жо Броненосец ,ако не е нахално,какво каза Харун на Толга ,когато се биха???
И какво се пише по турските форуми за развитието на филма?
Забелязвам ,че вече започва да изтича информация и то достоверна!!
Ще преведа техния раговор довечера. Накратко първо Толга си помисли, че Хаккъ е женен приятел на Харун, а Еда метресата му и тук Харун го удари първи. После му каза няма такъв Хаккъ. И Толга разбра. После Харун каза, че не е страхливец, а винаги е бил до Еда и тя така е поискала и той е готов на всичко за тях двете с Ямур, а той се умилква като кученце за любовта и и иска да се възползва от ситуацията.

Скоро не съм чела из тр. форуми за ново инфо
Simple Smile

# 188
Момичета, ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ! На десктопа си имам кафенца,тортички,коктейлчета... Как да ви почерпя,никога не съм го правила.А така искам да ви зарадвам и аз?! newsm17 newsm17 newsm17
С десен бутон кликни в/у картинката.
От менюто избери "копирай адреса на изображението".
Кликни на него.
После ,като влезеш в публикувай отговор/там дето пишеш/ кликваш на първото квадратче над полето за писане/на него има нещо като картина/.
Излиза ти това:/img/?/img/.Трябва да сложиш маркера точно там където съм ти сложила питанка!!
Преместваш маркера точно му двете скоби и "поставяш" с десен бутон!Трябва да сложиш маркера точно там дето съм ти сложила една питанка??

# 189
Г-жа Броненосец, благодаря ви за превода.
Наистина какви силни думи на Хаят.За Харун и Толга, наистина би било чудесно да бъдат като двама братя, да решат проблемите във фирмата.Но за Еда малко се отчаях като прочетох мислите на Толга при скалата.Той не се е отказал от Еда,не й е казал "сбогом", дано си щастлива, а просто ще чака тя да се влюбела в него, когато и да е, и това не ми хареса.Това неговото е любов-обсебсия.
Човек не се отказва лесно от любовта си. Но вече нищо няма да е както преди за Толга. И въпреки думите му, това е повратен момент. Но Еда винаги ще остане в сърцето му.
Ох, тр. да ставам - набързо само- прочетох съобщение от батко ви Буура Гюлсой за феновете- най- голямата любов била несподелената. Simple Smile

# 190
Г-жа Броненосец е великолепен превода4. По-добра от тези на Нова! Аз само като 4ета превода, ми натръхва косата!

# 191
Г-жо Броненосец ,благодаря предварително!!

# 192
Човек не се отказва лесно от любовта си. Но вече нищо няма да е както преди за Толга. И въпреки думите му, това е повратен момент. Но Еда винаги ще остане в сърцето му.
Ох, тр. да ставам - набързо само- прочетох съобщение от батко ви Буура Гюлсой за феновете- най- голямата любов била несподелената. Simple Smile
Ами има нещо вярно но не чак до там.

# 193
Силно въздействие имаше снощната серия в/у мен, гледам я вече за 20-и път сигурно...невероятно пресъздаване на актьорите, страхотна игра..

# 194
Гледах я само от пета част, защото преди това гледах последната серия по турската телевизия за този сезон на Листопад.
Тази вечер ще видя филма отначалото, тупаника между двамата братя.На за Йозлем искам да кажа, че снощната й серия е най-силната според мен, момента на отиването за подписването, схванатата й походка, изразът й, всичко говореше за невероятния шок, който изживява, всички са добри, но тя снощи наистина ми се стори, че надмина себе си.

Общи условия

Активация на акаунт