Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 742
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро на всички и приятен ден. един поздрав за г-жа Броненосец специялно

http://www.youtube.com/watch?v=GPRphLqUWlc

Това е може би най силната серия с много силни диалози и много добре показваща, както идеята на филма, така и образите на героите.

# 196
  • Русе
Меги, ако имаш Team Viewer, съм готова да ти се дам да ми погледнеш компа. newsm62 Разбрах ти обяснението,но нещо не ми се получава - след ДЕСЕН в/у картинка ,не ми излиза КОПИ. Не разбирам много,какво са ми пратили...

# 197
  • Стара Загора
Сърдечни благодарности и от мен за прекрасните преводи, без вас сме загубени. Чудесна серия! За пръв път Толга ми стана симпатичен. Нашите главни герои ни ядосват, но ние им прощаваме, защото ги обичаме, нали? И те си прощават един на друг по същата причина. Дай боже всекиму тавака любов!

# 198
искам да попитам , някоя от вас дали знае коя е мелодията и на кой в 5:21 мин. на тази серия...
UNUTULMAZ 39.BOLUM 5.KISIM 7 NISAN 2010

# 199
  • Русе
Всички играят много добре! На мен лично много ми харесва Алие Узунатаан- много силно присъствие прави тази актриса!

# 200
Меги, ако имаш Team Viewer, съм готова да ти се дам да ми погледнеш компа. newsm62 Разбрах ти обяснението,но нещо не ми се получава - след ДЕСЕН в/у картинка ,не ми излиза КОПИ. Не разбирам много,какво са ми пратили...

Ако снимките които искаш да побликуваш са на твоя компютър, трябва първо да ги качиш в интернет  в някой сайт за снимкии след това за ги постнеш тук както ти е обяснила  migi_megi   Peace

# 201
  • Русе
искам да попитам , някоя от вас дали знае коя е мелодията и на кой в 5:21 мин. на тази серия...
Микси, Бгхелп беше поместила цялата музика от Незабравима в края на миналата тема.Потърси там, няма начин- ще я намериш!

# 202
То не излиза ,но е копирано!Титрябва да кликнеш на адрес на изображението.
После обаче при поставянето ти излиза "постави"

# 203
Микси, Бгхелп беше поместила цялата музика от Незабравима в края на миналата тема.Потърси там, няма начин- ще я намериш!
Благодаря ти, но я няма там-прегледах вс. песни от този сайт...затова и реших да ви попитам

# 204
ОТ компютъра става чрез сайта"прикачи",но е по- сложно.
Харесайси някоя картинка от нета и с нея пробвай по начина ,който ти казах.!!

# 205
  • Русе

Ако снимките които искаш да побликуваш са на твоя компютър, трябва първо да ги качиш в интернет  в някой сайт за снимкии след това за ги постнеш тук както ти е обяснила  migi_megi   Peace
Тъпото си е тъпо! smile3521 Къде се ръгам и аз между вас,младите! Нещо,което никога не съм правила...Много знаете,да сте живи и здрави! smile3501 smile3501 smile3501

# 206
Благодаря ти, но я няма там-прегледах вс. песни от този сайт...затова и реших да ви попитам
Аз съм малко музикален инвалид ,но мисля ,че я има!!

# 207
ДОБРО, УТРО И ОТ МЕН!!
БЛАГОДАРНОСТИ НА  Г-жа Броненосец  bouquet  bouquet
МНОГО СИЛНА СЕРИА, МАКАР,ДУЛБОКО МЕ РАЗТУРСИ!
БРАВО НА СЦЕНАРИСТИТЕ, ДАНО ПРОДЪЛЖАТ В СЪЩИЯ ДУХ!! Praynig

# 208
  • Русе
Разбрах за какво питаш,но е трудно да се раздели.Защото мелодията е от 3 части : плача на кларинета, бавната повествователна част и усилена такава/аз я наричам ТРЕВОЖНАТА/. Няма значение- композитор е КЪРАЧ!

# 209
Всъщност колкото и да се сърдя на Харун и Еда( особено Харун) че нямат смелост да признаят любовта си, мисля че и в реалния живот ако се случи такова нещо би било много трудно околните да приемат една такава любов и да я разберат. Колкото и да я упреквам Еда, тя с присъщата си женска интуиция осъзна всичко още като видя Харун с букета в дома си и всички нейни следващи действия бяха не да го нарани, а да "оправи" нещата. Харун също е типичен представител на мъжкия пол. В началото не осъзнаваше чувствата си към Еда и и обърна гръб, но когато разбра че това е любовта защитаваше Еда бореше се за любовта  си, но нямаше ясна стратегия и идея как да се съберат, а оставя всичко на времето.
Sorry за дългия пост.
Харун е готин мъж, но си мисля че сценанаристите към този момент са му длъжни, да гледаш ядосано и да говориш красиви думи - добре, но не е достатъчно трябват и ДЕЙСТВИЯ.

Общи условия

Активация на акаунт