Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 458
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Абе каквото и да си говорим вече сме обсебени.То за тази болест лек няма.Добре,че във форума диагнозата ни е една и съща-НЕЗАБРАВИМА!!

Аз доволна, че съм обсебена от филма. Не пиша много често, но от 4 месеца не съм пропускала ден , в който да не ви чета.

# 376
  • Варна
Като си помисли човек newsm78, героите от сериала цяла година живеят в ада- че и ние покрай тях! smile3555
Актьорите са страхотни- невероятна игра, страхотни превъплъщения- отличен кастинг! thumbsup

# 377
ВСЪЩНОСТ СИ МИСЛЯ-КОЛКО ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН Е ТОЛГА!!
ДО СЕГА НЕ СМЕ ГО ОЦЕНИЛИ!! newsm78
ИЛИ ПОНЕ НЕ ПОДОБАВАЩО ....ДО СНОЩИ.... Embarassed
ДОМИЛЯ МИ..! ТОЛКОВА Е САМ... И НЕРАЗБРАН..
ЗА НЕГО ЕДА ЩЕ СИ ОСТАНЕ  НЕЗАБРАВИМА..

# 378
  • plovdiv
Абе каквото и да си говорим вече сме обсебени.То за тази болест лек няма.Добре,че във форума диагнозата ни е една и съща-НЕЗАБРАВИМА!!
Тя диагнозата е ясна скъпа, ама терапия няма. Аз си мисля какво ще правим като свърши тоя филм smile3518 Weary newsm45
Не се притеснявай те вече са го измислили-3 ти сезон му се вика....

# 379
  • Варна
Много ме разчувстваха думите му- любовта му към Еда е много красива и чиста всъщност- и аз вече го гледам с други очи! Peace

# 380
  • Варна
Тя диагнозата е ясна скъпа, ама терапия няма. Аз си мисля какво ще правим като свърши тоя филм smile3518 Weary newsm45
Златни ти устенца  newsm17, че след снощната серия май му се види края  newsm78и аз съм сериозно притеснена #Crazy, че сериала ще свърши и.... дори не смея да го кажа  smile3505- този сезон е последен- ужас! smile3516 smile3514 smile3511

# 381
newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 smile3521

# 382
  • plovdiv
Много ме разчувстваха думите му- любовта му към Еда е много красива и чиста всъщност- и аз вече го гледам с други очи! Peace
В светлината на снощната серия,гледайки сега по нова,Толга наистина остава доста подценяван и недооценен образ.Но не пречи да си променим мнението.

# 383
  • Варна
В светлината на снощната серия,гледайки сега по нова,Толга наистина остава доста подценяван и недооценен образ.Но не пречи да си променим мнението.
Вече го правим- дори взе да ми става симпатичен- всъщност забелязали ли сте, че има тъжни очи?! Thinking

# 384
ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПОТВАРЖДАВА ЕДНО МОЕ МНЕНИЕ,КОЕТО СПОДЕЛИХ НЕОТДАВНА-ЧЕ ПРИЧИНА ЗА ВСИЧКО/ВЪВ ФИЛМА/ Е ЛЮБОВТА..
ЛЮБОВТА НА ВСИЧКИ ,ПОД ВСЯКАКВА ФОРМА-КЪМ ЛЮБИМ,КЪМ СЕМЕЙСТВО,КЪМ ДЕТЕ...

# 385
  • plovdiv
а....
[/quote]
Златни ти устенца  newsm17, че след снощната серия май му се види края  newsm78и аз съм сериозно притеснена #Crazy, че сериала ще свърши и.... дори не смея да го кажа  smile3505- този сезон е последен- ужас! smile3516 smile3514 smile3511
[/quote]Дани не се притеснявай,ако видим,яе отива на финализация ще пишем молба до сценаристите да забъркат каши поне за още един сезон.

# 386
  • Русе
Филмът бил свършвал? А,не! Накоз жувотно няа! smile3515 Как така ,бе хора? Още нищо наяве не е излязло,бил свършвал! Сценаристите ще си свършат перфектно работата,от мен да знаете! Няма да го претупат сериала! smile3513 smile3521

# 387
АЗ И НЕ ОЧАКВАХ ДРУГО ДА НАПРАВИ.
ТА ТОЙ ОБИЧА ЕДА!!
МНОГО МЪЖКА ПОСТЪПКА!! ПРЕЗ ВСИЧКОТО ВРЕМЕ БЕШЕ ДО НЕЯ..

# 388
http://www.youtube.com/watch?v=HsQM7SXgP4A&NR=1 поздрав за ВАС НЕЗАБРАВИМИ
ДАНО ДА ДОЙДЕ МУЗАТА НА ВСИЧКИ
Божеее, разкошно клипче! newsm10 Не знам за вас, но на мен с всеки изминал ден Серхан ми се вижда все по- хубав и по- хубав smile3503 newsm53 smile3521- явно си губя ума...  newsm57
АКО ТРЯБВА ДА БЪДА ЧЕСНА В НАЧАЛОТ НЕ МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ!
НО  СЕГА СТРАШНО МНОГО!! newsm17 newsm10
Здравеите , всички НЕЗАБРАВИМИ !!! До сега едва успях да ви изчета. Аз Харун го харесах още на 10-12 минута от 1-ва серия . Върнете се и вижте с какъв замах слиза от БМВ-то , за да се извини на Еда все едно светът е негов .Няма да забравя ,че още след края на сериите заявих , че са сбъркали заглавието на филма трябвало е да го нарекат НЕУСТОИМ !!! newsm10 newsm10

# 389
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=q5kPck9LO04

Абе, ние това съвсем го забравихме?!  newsm78
Я, да си припомним някои работи! smile3503 newsm53 smile3521 newsm47 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт