Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 539
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • plovdiv
И на мен ми прави впечатление как пие и кара. Както и ми направи лошо впечатление как си зарязаха бутилката в парка в предната серия.
Във връзка с кампанията за намаляване на тютюнопушенето е забранено в турски филми актьорите да пушат, поне за сериалите знам със сигурност. Но това пиене и после бясно шофиране по-лошо ми се вижда.

Съгласна съм с това.Аз съм върл противник на шофирането с алкохол в кръвта и това във филма прави лошо впечатление.

# 511
И на мен ми прави впечатление как пие и кара. Както и ми направи лошо впечатление как си зарязаха бутилката в парка в предната серия.
Във връзка с кампанията за намаляване на тютюнопушенето е забранено в турски филми актьорите да пушат, поне за сериалите знам със сигурност. Но това пиене и после бясно шофиране по-лошо ми се вижда.

Да а аз си мислех че и бреговете край Босфора са пълни с счупени чаши от Харунски. Той що чаши изпочупи от яхтата в пристана не е истина а Толга пък синджирчета и вратовръзки и какво ли не хвърли там и той. Дайте да ходим докато не е свършил сериала че току виж Босфора го запълнили с боклуци само от Харунски и Толга до края на филма

# 512

И на мен ми направи впечатление за това с бутилката в парка, но реших че е недоглеждане от страна на режисьора

# 513
Кометке, welcome! Къде се губиш? newsm78
Вече съм на линия, луднах от работа, но вече всички ученици са оформени, приготвихме се за екскурзия и другата седмица сме на посещение при Ади, в нейния град и близкия планински курорт.
Леле представям си как ще изглежда форума
Девте с ади до среднощ и след 12 тук двете на един комп един пост от две дами много ще е яко
Охооо, ние сме го замислили купона, приготвили сме питиетата, ще си взема компютъра в хотела и като приспя учениците сядаме с Ади и ха, наздраве! Защо не дойдете и вие? Ще бъде уникално!
Ох веднага и аз искам да съм с вас много ама нямам никаква възможност

Тогава ще ни видиш снимките във фейса!

# 514

Съгласна съм с това.Аз съм върл противник на шофирането с алкохол в кръвта и това във филма прави лошо впечатление.
И да отбележим че карането след това е бясна скорост уж

# 515
  • plovdiv

И на мен ми направи впечатление за това с бутилката в парка, но реших че е недоглеждане от страна на режисьора
А може в Турция да не са чак толкова запалени по защита на природата.

# 516

Да а аз си мислех че и бреговете край Босфора са пълни с счупени чаши от Харунски. Той що чаши изпочупи от яхтата в пристана не е истина а Толга пък синджирчета и вратовръзки и какво ли не хвърли там и той. Дайте да ходим докато не е свършил сериала че току виж Босфора го запълнили с боклуци само от Харунски и Толга до края на филма
Ами трябва освен СЕМ-а да ги емнат и еко организациите и те няма да могат да си платят глобите тея хора hahaha hahaha hahaha

# 517
  • Варна
Гледам пак еп.49- ама какви красиви моменти бяха подбрали и за епизода, когато Еда си спомняше за любовта им- там пред гаража, когато Харун замина с колата и я остави; и в епизода, когато той докато караше към мавзолея след като излезе от бара, си спомняше за миговете им с Еда! И сега ако и г-жа Броненосец бъде така добра да ни преведе какво си мислеше Харун докато кара и отива на сватбата...грешка няма да има! Peace

# 518
Охооо, ние сме го замислили купона, приготвили сме питиетата, ще си взема компютъра в хотела и като приспя учениците сядаме с Ади и ха, наздраве! Защо не дойдете и вие? Ще бъде уникално!
Ох веднага и аз искам да съм с вас много ама нямам никаква възможност

Тогава ще ни видиш снимките във фейса!
Охоооо добре ще чакам с нетърпение

# 519
Гледам пак еп.49- ама какви красиви моменти бяха подбрали и за епизода, когато Еда си спомняше за любовта им- там пред гаража, когато Харун замина с колата и я остави; и в епизода, когато той докато караше към мавзолея след като излезе от бара, си спомняше за миговете им с Еда! И сега ако и г-жа Броненосец бъде така добра да ни преведе какво си мислеше Харун докато кара...грешка няма да има! Peace
Ама това на мен ми се стори странно да си спомняя Харун как Еда самосиндикално плаче на леглото при толга там имаше един такъв момент та странно м се стори ама хайде филм е все пак

# 520

Нали, като седне в оня ми ти Мерцедес- направо са един за друг- супер комбинация! coolcool
Между другото, вече като видя Мерцедес все гледам номера- дали няма да видя- 34 НА 0034- ей, луда работа, ей! smile3537

Аааа, много му вървяха и мерцедеса и бмв-то, стилни немски автомобили. Ама тази откъде са я изнамерили, незнам?
С тази го дадоха няколко пъти в първите серии.Когато следеше Еда ,искаше да говори с нея ,а тя избяга и се качи в автобуса ,нашто момче и той я последва.

# 521
ДАНИ- newsm51Е Н Ц И К Л О П Е Д И Я newsm51
                     newsm57 "Н Е З А Б Р А В И М А "  newsm57
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
                                ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО !
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 522
Четох една статия скоро за Истанбул че нямало кошове там навсякъде заради заплахите от атентати или нещо такова. А иначе един беше описал че можело да си пускаш боклука където си искаш нещо такова но постоянно имало хора които чистели а дори накрая на деня вечерта всички си изхвърляли боклуците на средата на улицата едва ли не и през ноща до 2 часа минавали коли  и ги прибирали и затова след 2 часа посреднощ било много готино да се разкарваш. Не знам колко е вярно но го четох някъде из нета

# 523

А това турския СЕМ го подмина ей така! Пък правят проблем за сюжета на филма! Идиоти!

# 524
  • Варна
ДАНИ- newsm51Е Н Ц И К Л О П Е Д И Я newsm51
                     newsm57 "Н Е З А Б Р А В И М А "  newsm57
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
                                ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО !
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
По- скоро- маниак! reverance

Общи условия

Активация на акаунт