Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 693
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Добър вечер, макар че вече е нощ. Изчетох коментарите ви за серията, защото не знаех дали да я гледам и реших, че си струва. Лека нощ на всички и до утре. Радвам се за Толга че излезе пич. coolcool

# 151

АЗ ЗАЛАГАМ НА ТОВА-СЛЕД ИЗЯСНЯВАНЕ НА НЕЩАТА!!!
ХАРУН ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИ ,ЧЕ КРЪВТА -ВОДА НЕ СТАВА!!!
ЩЕ ПОГОВОРЯТ ПО МЪЖКИ..И МОЖЕ БИ ,В КРАЙНА СМЕТКА ТОЛГА ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ ДА ПРОДЪЛЖАТ ЖИВОТА СИ ЕДА И ХАРУН КАТО ЕДНО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО...
КОЙ ДРУГ -ОСВЕН ТОЛГА /АКО НЕ СЕ ЧУПИ/-МОЖЕ ДА ОБЯСНИ ВСИЧКИ ГРЕШКИ,КОИТО ДОПУСНАХА?...
ТОЙ ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД ТЯХ...!
В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА!!!!

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 03:01 от didi 69

# 152
Защо все пак сценаристите заложиха на Толга, а не на Харун? Като Харун беше най-потърпевш! Може би стъпка към по-голяма близост и помирение между 2 - та братя!

# 153
За мен Толга е смотан човек, без ориентация. Хареса ни, че каза ""Не" на брачната церемония. Но не е ли подигравка да поведе Еда към церемонията и във важния момент да се откаже-шок за всички в градината. Просветва му в 1 момент какво решение да вземе. Защо изобщо тръгва?  Положителното му качество е, че не е обременен да се съобразява с  родителски желания  и може да се развява както си иска.

До последно се колебаеше!

# 154
Имаше един разговор между Харун и Мелда, когато той си обличаше костюма- тя влезе и го пита какво ще направи- любимата му се жени, а той й каза, че са скъсали с Еда- затова беше оная гадничка усмивчица на Мелда в края на сцената.

Но все пак Харун реши нещо друго в заведението, когато бяха с Едже и затова тръгна към мавзолея.
ЕДЖЕ МУ ВКАРА МАЛКО УМ В ГЛАВАТА КАТО МУ КАЗВАШЕ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛЮБОВТА И ДА ОСТАВИ ЛЮБИМАТА ДА СИ ОТИДЕ ИНАЧЕ ТОЙ НЕЩО СЕ БЕШЕ ПРИМИРИЛ И ПРЕДАЛ smile3512
Аз си мислех ,че Едже не знае за него и Еда!

# 155
Цитат
Ами щом Еда е в болница значи е припаднала и ще чакаме второто дълго чакане на Дениз

hahaha hahaha hahaha♥ ♥ ♥ EDA + HARUN = YAĞMUR + RÜZGAR ♥ ♥ ♥
Ние ще чакаме Дениз /море/ а турските фенове чакат Вятър hahaha hahaha

# 156
лека нощ.тази нощ (поне в остатъка и ще може да се спи малко по-спокойно)
Приятни сънища!!!!

# 157
Имаше един разговор между Харун и Мелда, когато той си обличаше костюма- тя влезе и го пита какво ще направи- любимата му се жени, а той й каза, че са скъсали с Еда- затова беше оная гадничка усмивчица на Мелда в края на сцената.

Но все пак Харун реши нещо друго в заведението, когато бяха с Едже и затова тръгна към мавзолея.
Едже му приказваше разни работи- колко е важна любовта, без любов не се живее, какво станало с любимата жена- нещо от тоя род- актрисата бъбри бързо и има лоша дикция- почти нищо не мога да й разбера, но от това, което му каза той си даде сметка, че не може да се откаже от любовта и от любимата жена- и айдеее, сетила се Мара да се побара! хукна да кара като луд, а Еда колко му се моли да отвори прозореца на колата и да поговорят- ама той- йок! чака брат му да се откаже, че да има жената, за която уж на всичко е готов! smile3555
Дани не си справедлива!
А той колко и се моли!
Еда не знае какво иска!С теб съм- не съм с теб!
И той все пак има някакво себеуважение!
И накрая кой тича пак да се разправя с нея - той!!

# 158
Мисля, че везната,която наклони Толга да се откаже, беше когато той отиде в стаята да вземе Еда, за да слязат на церемонията и и подаде ръка, а тя излезе сама от стаята. А да не говориме, че той видя, че тя е като жив мъртвец и все едно отива на заколение.

# 159
Защо все пак сценаристите заложиха на Толга, а не на Харун? Като Харун беше най-потърпевш! Може би стъпка към по-голяма близост и помирение между 2 - та братя!
По този начин запазиха авторитета на Харун.Все пак да не забравяме ,че той е женен за сестрата на булката.
Какъв позор да се изправи пред всички роднини и гости и да хвърли бомбата,защото това ,което би трябвало да им каже е наистина бомба!!

# 160
ДО ДРУГАТА СРЯДА ЩЕ РАЗГЛЕДАМЕ ТАЗИ СЕРИЯ ПОД ЛУПА.. smile3523 smile3530
ЗАТОВА... newsm51 newsm46

# 161
И все пак си мисля, че Толга и Харун ще стоплят отношенията си и по някакъв начин Толга ще  помогне на Еда и Харун, за да се съберат заедно.

# 162
По този начин запазиха авторитета на Харун.Все пак да не забравяме ,че той е женен за сестрата на булката.
Какъв позор да се изправи пред всички роднини и гости и да хвърли бомбата,защото това ,което би трябвало да им каже е наистина бомба!!

Меги, то гости нямаше, имаше само рода и то предимно Арсланлъ.

# 163
Здравейте !Има ли превод епизод 48? newsm12 newsm12 newsm12

# 164
  • Русе
Добро утро, съфорумци! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

На всички желая спорна работа и успешен ден!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт