Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 730
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Ле-ле,каква нощ беше само! Филмът продължи после и в съня ми! Ужас! Няма оттърване?!....
Не знам за вас, но аз се изкефих на Толга! С това "НЕ" показва,че не е някоя шушумига,и да прави това което другите му наредят?! Нека му се пени Аблата- не може всичко да става по нейната.
Сега е ред на Харун- пълни и доброволни самопризнания,иначе #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire newsm62 Шегувам се! Но наистина е време семействата да научават истината. Ако пък не, ние и така сме си готови за 3 сезон,нали? smile3534 newsm62 newsm53

# 166
Добро утро и от мене!!! Усмихнат ден на всички!!!

# 167
  • Русе
Защо все пак сценаристите заложиха на Толга, а не на Харун? Като Харун беше най-потърпевш! Може би стъпка към по-голяма близост и помирение между 2 - та братя!
Развиват му ролята,Харун е показан достатъчно-знаем какво иска и може да направи. В Толга има още какво да се покаже. Пък и всеки нали се питаше,как ще постъпи Толга- ДА или НЕ, ще яха ли метлата и той...Добре направиха,според мен. А и ако се обединят,братята имат по-голям шанс да се справят с проблемите.

# 168
Добро утро!И аз не спах тази нощ заради Еда.Толкова добре пресъздаде стреса, ужаса на сцената на подписването, че ме заболя сърцето.Това беше много силна серия за нея.
Но днес е нов ден, трябва и да се работи. Усмихнат ден ви пожелавам!

# 169
Добро утро на всички Grinning,

вижда му се края вече, дано скоро Мелда да я арестуват заради фирмата, чи ми писна да я гледам.....за Толга добре направиха сценаристите че го оставиха положителен герой, той няма вина освен че е нещастно влюбен.....и ако не го изкарат от филма наистина той е човека който може да помогне на Еда и Харун, НО КАКЪВ ПАРАЛЕЛ МЕЖДУ МЕЛДА И ТОЛГА - и двамата влюбени, поне Мелда така си мисли, но колко различно поведение, Мелда и Еда израснали в едно семейство, накрая ще са врагове при всичките саможертви от страна на Еда, заради злобата на Мелда, докато Толга и Харун  - научили един за друг едва в зряла възраст, и няма да се учудя ако до края на филма се сближат като братя newsm78

# 170
Добро утро НЕЗАБРАВИМКОВЦИ!!!!!!!

След снощи ставането тази сутрин е малко трудно затова ето по едно кафенце от мен за разсънване и лека закусчица за да се подкрепите newsm51
Желая хубав ден на всички smile3525 smile3525 smile3525

# 171

докато Толга и Харун  - научили един за друг едва в зряла възраст, и няма да се учудя ако до края на филма се сближат като братя newsm78
АКО СЦЕНАРИСТИТЕ РЕШАТ
 СЛЕД "НЕ "-ТО НА ТОЛГА ХАРУН МОЖЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ И ВЕЧЕ С ДРУГИ ОЧИ ДА ГЛЕДА НА БРАТ СИ /А НЕ ДА РЕВНИВА/ И НАИСТИНА ДА СЕ СБЛИЖАТ И ДА ВКАРАТ ВРАГОВЕТЕ СИ В ЗАТВОРА.
ДВАМАТА ЩЕ БЪДАТ МНОГО СИЛНА КОМБИНА И ТОГАВА ТАТКО ФЕЯЗ НАИСТИНА ЩЕ Е МНОГО ДОВОЛЕН.

# 172
RadY
БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПОЧЕРПКАТА И ОТ МЕН ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН!

# 173
Сцената, когато разговарят Хаят и Еда, малко преди брака.

Хаят: Я ме погледни да видя плачеш ли ти?

Еда:
Не плача. Майко Хаят, аз как ще го направя това, как ще кажа да? от една страна си мислех,ч е е просто една формалност и ще бъде лесно. Просто един подпис. Но не било. Този подпис за мен е като границата между живота и смъртта. След това подписване всяка глътка въздух ще се забива като нож. Всяка глътка въздух ще ми напомня, че съм разделена от любовта си, от Харун..

Хаят:зная, детето ми, зная..

eda:
Всеки път като погледна детето си фактът, че съм я направила част от една голяма лъжа, ще ме удря в лицето.Как ще издържа на това?
Хаят:Още може да се откажеш, знаеш, нали? Каквото и да решиш, ние с майка ти ще те подкрепим, дете мое!
Еда:А татко? Ценностите, в които е вярвал цял живот?Гордостта му, честта. Любовта оправдава всичко - бихте ли го накарали да повярва? Невъзможно е! Не би могъл да го преживее. Повярвайте ми, майко Хаят! Когато целият му свят се срути- как би живял човек? Дори да ми прости, да разбере, не би могъл да приеме това положение. Сърцето му не би издържало на този срам. Знам, баща ми е той.

Хаят:
А твоето сърце, Еда? Погледни - отдавна е спряло, ръцете ти са студени като лед. Като отказала се от живота си. В жив мъртвец си се превърнала, детето ми. Всичко това го правиш за дъщеря си, за семейството си, знам и те разбирам, викам да не казвам нищо, но пак се измъчвам да те гледам така. Ако това да живееш като съпруга на друг те погребва жива, какво да кажа не знам...

Еда:
Недей мълча, майко Хаят! Аз вече не мога да мисля. Какво да направя ми кажи!Да не се ли женя за Толга? Да падна на колене на кака да се разведе с Харун ли? Кажи ми нещо, моля те!

Хаят:
На никой не мога да кажа какво да прави! И не искай това от никой, разбираш ли? Аз само мога да осветявам пътищата пред теб, за да виждаш по-добре.Само толкова. Да си силен означава да можеш да вървиш по пътя, който сам си избрал. Не го забравяй! Винаги има изход! И той може да бъде да избереш различен път, от тези, които са пред теб. Не с Толга или с Харун, а да вземеш дъщеря си и да продължиш сама.

# 174

докато Толга и Харун  - научили един за друг едва в зряла възраст, и няма да се учудя ако до края на филма се сближат като братя newsm78
АКО СЦЕНАРИСТИТЕ РЕШАТ
 СЛЕД "НЕ "-ТО НА ТОЛГА ХАРУН МОЖЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ И ВЕЧЕ С ДРУГИ ОЧИ ДА ГЛЕДА НА БРАТ СИ /А НЕ ДА РЕВНИВА/ И НАИСТИНА ДА СЕ СБЛИЖАТ И ДА ВКАРАТ ВРАГОВЕТЕ СИ В ЗАТВОРА.
ДВАМАТА ЩЕ БЪДАТ МНОГО СИЛНА КОМБИНА И ТОГАВА ТАТКО ФЕЯЗ НАИСТИНА ЩЕ Е МНОГО ДОВОЛЕН.
Най - вероятно така ще стане!

Забравих да кажа: Добро утро!
Благодаря на Дани и г-жа Броненосец за светлината в тунела!
Страшна серия беше снощи ,по едно време сърцето ми щеше да се пръсне!
Серията беше с 20 минути по-дълга от другите.
Не ми се мисли ,ако я даваха по старото време от 22.30ч.,и както частите се качваха бавно, сигурно щеше да осъмнем.

# 175
Сцената, когато разговарят Хаят и Еда, малко преди брака.

Хаят: Я ме погледни да видя плачеш ли ти?

Еда:
Не плача. Майко Хаят, аз как ще го направя това, как ще кажа да? от една страна си мислех,ч е е просто една формалност и ще бъде лесно. Просто един подпис. Но не било. Този подпис за мен е като границата между живота и смъртта. След това подписване всяка глътка въздух ще се забива като нож. Всяка глътка въздух ще ми напомня, че съм разделена от любовта си, от Харун..

Хаят:зная, детето ми, зная..

eda:
Всеки път като погледна детето си фактът, че съм я направила част от една голяма лъжа, ще ме удря в лицето.Как ще издържа на това?
Хаят:Още може да се откажеш, знаеш, нали? Каквото и да решиш, ние с майка ти ще те подкрепим, дете мое!
Еда:А татко? Ценностите, в които е вярвал цял живот?Гордостта му, честта. Любовта оправдава всичко - бихте ли го накарали да повярва? Невъзможно е! Не би могъл да го преживее. Повярвайте ми, майко Хаят! Когато целият му свят се срути- как би живял човек? Дори да ми прости, да разбере, не би могъл да приеме това положение. Сърцето му не би издържало на този срам. Знам, баща ми е той.

Хаят:
А твоето сърце, Еда? Погледни - отдавна е спряло, ръцете ти са студени като лед. Като отказала се от живота си. В жив мъртвец си се превърнала, детето ми. Всичко това го правиш за дъщеря си, за семейството си, знам и те разбирам, викам да не казвам нищо, но пак се измъчвам да те гледам така. Ако това да живееш като съпруга на друг те погребва жива, какво да кажа не знам...

Еда:
Недей мълча, майко Хаят! Аз вече не мога да мисля. Какво да направя ми кажи!Да не се ли женя за Толга? Да падна на колене на кака да се разведе с Харун ли? Кажи ми нещо, моля те!

Хаят:
На никой не мога да кажа какво да прави! И не искай това от никой, разбираш ли? Аз само мога да осветявам пътищата пред теб, за да виждаш по-добре.Само толкова. Да си силен означава да можеш да вървиш по пътя, който сам си избрал. Не го забравяй! Винаги има изход! И той може да бъде да избереш различен път, от тези, които са пред теб. Не с Толга или с Харун, а да вземеш дъщеря си и да продължиш сама.

Много силни думи!
Г-жо Броненосец ,ако не е нахално,какво каза Харун на Толга ,когато се биха???
И какво се пише по турските форуми за развитието на филма?
Забелязвам ,че вече започва да изтича информация и то достоверна!!

# 176
  • Варна
Добро утро Момичета и благодаря много!!!!!!!!!

Аз нали не мога да гледам филма он- лайн (от 43серия). Мога да глледам само  фрагментите и разбирам за случилото се от Вас. Хиляди благодарности отново.
Приятен ден

# 177
Добро утро! Желая на всички ви усмихнат и слънчев юнски ден!

# 178
Големи благодарности на г-жа Броненосец за осветлаването на най- важните моменти в серията.  smile3501

Мисля, че Толга заслужава да бъде щастлив, а не да сезавърти в спиралата на омразата и отмъщението.

# 179
 :love001
БЛАГОДАРЯ НА Г-жа Броненосец, ЧЕ ПАК НЕ НИ ОСТАВЯ НА ТЪМНО,А СЕ ОПИТВА ДА НИ ДЪРЖИ В ТЕЧЕНИЕ НА ВСИЧКО ПО ВАЖНО КОЕТО СТАВА ВЪВ ФИЛМА.
БЛАГОДАРЯ И НА ДРУГИТЕ ПРЕВОДАЧКИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт