Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 644
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
т.е от никъде не мога да я сваля.Благодаря за съдействието..  bouquet

# 211

Сега съм ангажирана,но довечера ще я потърся и ще я кача в блога ( ако действително я няма). Ще ви бъда благодарна ако има и други пропуснати да ми кажете,за да ги кача. Снощи качих много хубави клипове там може да ги видите в кипове на Fatma Yılmaz.

# 212

Сега съм ангажирана,но довечера ще я потърся и ще я кача в блога ( ако действително я няма). Ще ви бъда благодарна ако има и други пропуснати да ми кажете,за да ги кача. Снощи качих много хубави клипове там може да ги видите в кипове на Fatma Yılmaz.

БЛАГОДАРЯ ТИ Бгхелп!!! newsm51

# 213
Добър ден и приятен обяд на всички!   love001  1dating
Специални благодарности на Дежавю за темата и на г-жа Броненосец за превода!  bowuu  bowuu   bouquet   bouquet   bouquet
Вече ви настигнах и искам да кажа на Дани едно голямо БРАВО  за трите стихчета  smile3501  smile3501
Снощи е била на раменете на Музата. Продължавай   bouquet   bouquet   bouquet
Няма какво да добавя към всичките ви коментари. Съгласна съм с всичко и просто нахвърлях набързо едно стихче за вас:

ТЕРЗАНИЕ

Навън е тихо, пълен мрак.
Седя припряна и чакам пак.
Любимият ми филм започва.
Все едно кръвта ми се източва.

Гръм и мълний разсичат тъмата.
Еда смирена започва борбата.
Ще може ли сама да се пребори?
Как вратите на Ада ще затвори?

Отравя горещи молби към Бога,
но вместо него я чува Толга.
До нейните омекнали колене
той твърдо отговаря с "НЕ" .

Еда прошепва тихо "Приемам".
Толга мисли:"Чуждо не вземам".
Не иска той любов на заем,
не иска и любов под наем.

Чудото става пред мойте очи-
Харун за сетен път си мълчи.
Търси утеха в чашката пак.
Защо се ядосвам на тоя бунак?

Мелда умишлено не споменавам.
За злобата не искам да разсъждавам.
Още  вярвам в щастливия край.
Дали ще се случи? Всеки сам да познай.

# 214
Тарабас, страхотно стихче както винаги. Благородно ви завиждам на тези окрилени от музата, защото аз съм пълен инвалид в тази посока и много ми е драго като чета вашите стихове. Да сте живи и здрави и все така да ни радвате!

# 215
  • Русе
Тарабас, всички се "Терзаем" като тебе,но само ти го обличаш в рими! smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 216
БЛАГОДАРЯ СЪРДЕЧНО  newsm51  Г-ЖО БРОНЕНОСЕЦ!!! Two Hearts
ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ТЕЗИ,КОИТО МОГАТ ,ИМАТ ВРЕМЕ И ИСКАТ.....
ДА НАПРАВИМ ПРЕВОД НА ВСИЧКИ СИЛНИ СЦЕНИ,/А ТЕ СА ДОСТА/,ЗАЩОТО СИ ЗАСЛУЖАВА НЕ САМО ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ФИЛМА-СЕГА БЕШЕ КУЛМИНАЦИЯТА!!!
НО И ЗАРАДИ НАС САМИТЕ-ВСИЧКИ,ДЕТО ИЗТЕРЗАНИ ЧАКАМЕ И ГЛЕДАМЕ И ПРЕЖИВЯВАМЕ!!! НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЛИ????
ПОСЛЕ ДА СЕ КАЧАТ  НА ПЪРВА СТРАНИЦА-ЗАЩОТО ТЕЗИ ДУМИ ЗА НЯКОИ ЩЕ СА КАТО УРОК!!!/АЗ САМАТА НЕ НАУЧИХ МНОГО ОТ МАЙКА СИ И ОТ СЕМЕЙСТВОТО,НАПРОТИВ ВСИЧКО СТАВАШЕ ПО НАЙ-ТРУДНИЯ ВЪЗМОЖНО НАЧИН...!/
НЕКА НИЕ СЕ ПОУЧИМ!!!ПЪК ДА ЗНАЕМ КАК И НИЕ ДА ПОСТЪПИМ С ДЕЦАТА СИ ИЛИ НЯКОЙ,КОЙТО ПОИСКА СЪВЕТА НИ!!
 EmbarassedДЪЛГО СТАНА...НО ...ЕМОЦИИТЕ СА НА МАХ #Crazy
http://vbox7.com/play:fa143ea0
http://vbox7.com/play:a4eaadc4

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 13:19 от didi 69

# 217
  • София
Добър ден на всички! Днес трябваше да се преборя с родната бюрокрация и за съжаление резултатът от първия рунд не е в моя полза. Утре следва втори рунд. Та затова не можах да се включа по-рано. Поздравления към Тарабас за новото й прекрасно творение, което все пак ще причисля към зрелия й период, а не късния - за последния има време.

И няколко коментара за снощната серия:
1. Шапка му свалям на Толга за мъжката постъпка - взимам си назад всички недобри думи, казани за него! Сега Еда и Харун трябва ръце да му целуват - Толга направи едниственото нещо, което можеше да ги спаси в тази ситуация. Направи го, без да му пука от Феяз и останалите - като истински мъж. И няма нужда повече да им помага, а да гледа той да си оправи живота, тъй като го заслужава. 
2. Харун може би ни разочарова, но пък от друга страна той все пак каза на Толга истината за Хаккъ и това също повлия на решението му да се откаже от брака си с Еда. Може би по интуиция Харун направи едниственото правилно нещо, за да тласне събитията в изгодна за тях с Еда посока.
3. Неминуемо е сега Толга и Харун да се сближат като братя. Харун не може да не си даде сметка за ролята на Толга в случая и предполагам, че ще го защитава пред Феяз за решението му да каже "Не".  И това ще бъде началото на тяхното сближаване и съюзяване. Баща им трябва да бъде много щастлив от това, а не да се мръщи и да им плещи само за чест и достойнство на база на собствения си горчив опит.
4. Като нормален човек направо си злорадствах, като гледах реакциите на Мелда. И вече много ме кефи, че усмивката слезе от лицето на Гюляй. Все пак не разбрах Мелда как ги е получила тези пари - нали отказа подкуп от 1 млн. долара. Да не са й ги превели без тя да знае? И чух, че Гюляй по едно време нещо спомена 1 млн. долара. А между другото Гюляй и тя ли работи в холдинга, че този момент нещо ми се губи?

Стана дълго - надявам се да ме извините.

# 218
Добър ден на всички! Днес трябваше да се преборя с родната бюрокрация и за съжаление резултатът от първия рунд не е в моя полза. Утре следва втори рунд. Та затова не можах да се включа по-рано. Поздравления към Тарабас за новото й прекрасно творение, което все пак ще причисля към зрелия й период, а не късния - за последния има време.

И няколко коментара за снощната серия:
1. Шапка му свалям на Толга за мъжката постъпка - взимам си назад всички недобри думи, казани за него! Сега Еда и Харун трябва ръце да му целуват - Толга направи едниственото нещо, което можеше да ги спаси в тази ситуация. Направи го, без да му пука от Феяз и останалите - като истински мъж. И няма нужда повече да им помага, а да гледа той да си оправи живота, тъй като го заслужава. 
2. Харун може би ни разочарова, но пък от друга страна той все пак каза на Толга истината за Хаккъ и това също повлия на решението му да се откаже от брака си с Еда. Може би по интуиция Харун направи едниственото правилно нещо, за да тласне събитията в изгодна за тях с Еда посока.
3. Неминуемо е сега Толга и Харун да се сближат като братя. Харун не може да не си даде сметка за ролята на Толга в случая и предполагам, че ще го защитава пред Феяз за решението му да каже "Не".  И това ще бъде началото на тяхното сближаване и съюзяване. Баща им трябва да бъде много щастлив от това, а не да се мръщи и да им плещи само за чест и достойнство на база на собствения си горчив опит.
4. Като нормален човек направо си злорадствах, като гледах реакциите на Мелда. И вече много ме кефи, че усмивката слезе от лицето на Гюляй. Все пак не разбрах Мелда как ги е получила тези пари - нали отказа подкуп от 1 млн. долара. Да не са й ги превели без тя да знае? И чух, че Гюляй по едно време нещо спомена 1 млн. долара. А между другото Гюляй и тя ли работи в холдинга, че този момент нещо ми се губи?

Стана дълго - надявам се да ме извините.
Много вярно и точно.
 newsm10 newsm10 newsm10Не се притеснявай не само на теб се губят някои моменти. Като гледам сценаристите като че ли  са слънчасали или са настроени ваканционно и на тях доста моменти им се губят

# 219
Тарабас, ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО!!!! newsm10 newsm51

# 220
  • Русе
В предния епизод Мелда нали търсеше помощ срещу Бурак, май е привлякла във фирмата Гюляй. Там Гюляй и Бурак нещо си говореха, втория май й каза да внимават с него, да не го подценяват...нещо от тоя род. Последователността сигурно се разбира в диалозите,които не са преведени.

# 221
  • София
В предния епизод Мелда нали търсеше помощ срещу Бурак, май е привлякла във фирмата Гюляй. Там Гюляй и Бурак нещо си говореха, втория май й каза да внимават с него, да не го подценяват...нещо от тоя род. Последователността сигурно се разбира в диалозите,които не са преведени.

Ясно - благодаря ти. Но и да не пропуснем, че Бату и Бурак се записваха, докато им правеха масаж, а това предполага скорошна развръзка. А на Бурак голямата му грешка ще се окаже, че е подценил жена си. Явно е много интелигентна и проницателна, след като тя единствена засега схвана съвсем точно какво представлява всъщност Мелда. Това продължава да е непостижимо дори за сестра й, която още не разбира какво значи някой да ти е враг. Враговете воюват, а на война като на война - всичко е позволено. За Еда не е и може още да страда, ако не разбере тази истина.

# 222
Здравейте момичета и момче! Гледам заедно с вас всяка серия и следя коментарите ви без да имам възможност да се включа, но... Колкото и да не ми се иска и въпреки, че знам че е обсъждано, ще споделя какво ме тревожи, още повече пък след последната серия. Сърцето ми се свива, че сценаристите въпреки всичко не са много сигурни във щастливия /според нас/ финал. За съжаление смятам , че те поетапно продължават да ни подготвят за друго развитие - различно от Еда + Харун=щастливо бъдеще!!! Образа на Толга в тая серия и разсъжденията му отностно Еда още повече допълват тази картинка. Не искам да си мисля, но шанса да стане накрая някакво "осъзнаване" на Еда , че всъщност "истинската й, зряла любов" е Толга, който наистина държи на нея и го доказва и с действията си, не изглежда никак малък... Поетапно сценаристите могат да превърнат образа на Харун в един по-слаб като характер герой, който не заслужава тази голяма любов и други такива глупости  Sick Sick #Crazy ала "Мелодия на сърцето" не дай си боже! Определно се надявам да не съм права, защото ще ми отровят душичката с такова развитие  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! Tired
Извинете за дългия пост и спорен ден! /Моля ви, кажете ми че притесненията ми не са основателни.... Praynig Praynig/

# 223

ТЕРЗАНИЕ

Навън е тихо, пълен мрак.
Седя припряна и чакам пак.
Любимият ми филм започва.
Все едно кръвта ми се източва.

............./quote]

СТрахотно е Браво Тарабас описва целия вчерашен филм

# 224
Цитат
Все пак не разбрах Мелда как ги е получила тези пари - нали отказа подкуп от 1 млн. долара. Да не са й ги превели без тя да знае?

Да, тя отказа подкупа  в снощната серия по НТВ, но на по късен етап от филма нали станаха съдружници с Бурак и явно тогава е станало това, също така и преди няколко серии, Бурак нали и каза че и тя е взимала и е "в играта ", не само той! Мелда скоро ще има People Cop running ritnik

Общи условия

Активация на акаунт