Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 592
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Ако Джемил не вижда Харун да гали Еда, защо тогава ще получава инфаркт? А Едже хубаво кара Бату да си признае всичко, но е извършил убийство и не виждам как ще стане тази работа. Но се очертава да бъде разкрит покрай Бурак.
Поне все още не ги е видял ,но мисля ,че няма начин да не ги види!
Освен Тюркян да измисли нещо, с което да оправдае присъствието на Харун при Еда,но честно казано не ми се вярва да успее.

# 256
  • Русе
Преломния момент за Толга е когато разбра кой е Хаккъ. Мислише се че той е някой непрокопсаник който си играе с  Еда и не я заслужава, когота разбра истината и видя болката в очите на Еда, мисля че тогава се отказа. Макар че нищо не разбирам от разговорите (освен това което превеждате тук )Толга се отвръщава от Мелда. Той осъзна че тя претиска Еда и с развалянето на сватбата Толга отказа да бъде нейна кукла на конци.
Толга разбра ,че любовта между Харун и Еда е взаимна.Той знаеше ,че Еда обича друг ,сега разбра ,че този другия е Харун.Толга одавна се чудеше ,каква е тази загриженост, която Харун проявяваше към Еда , а сега и към Ямур.От разговора/разправията/ на кея разбра ,че Харун не си играе с Еда ,а я обича истински.
Той според мен осъзна факта ,че Ямур си има родители ,които я обичат и които се обичат взаимно.

Точно така! smile3501

# 257
Аз мисля, че Джамил ги видя, защо иначе ще има такъв шокиран поглед-от вида на жена си ли?

# 258
Аз мисля, че Джамил ги видя, защо иначе ще има такъв шокиран поглед-от вида на жена си ли?

Точно!!! А и наистина имаше някакво изрязване на кадрите в болницата.

# 259

Поне в тази серия не ги е видял все още.
По принцип е нормално така да свършва всяка серия с някаква доза загадъчност. А Джамил гледаше така нали все пак за Тюркян му е мъчно

# 260
  • на Земята
 Извинете,може ли линк към снощната серия?

# 261
# 262

По принцип е нормално така да свършва всяка серия с някаква доза загадъчност. А Джамил гледаше така нали все пак за Тюркян му е мъчно

не му беше мъчно, гледаше като шашардисан Grinning Grinning Grinning

# 263
# 264
Докато Еда е в болницата, кой ще гледа Ямур. Останах с впе4атлението, 4е тя е напуснала къщата на Арсланлъ!Май нещо такова му каза Ниса и затова отиде да я търси в дома й!

# 265
Докато Еда е в болницата, кой ще гледа Ямур. Останах с впе4атлението, 4е тя е напуснала къщата на Арсланлъ!Май нещо такова му каза Ниса и затова отиде да я търси в дома й!
Ямур е оставена на Ферда!!

# 266
# 267

# 268

Ох ..... и аз нещо се обърках.
Пуснах си 11 част поне 5 пъти ,наистина има повтаряне на кадрите с Джемил, но въпреки това ,ми се струва ,че не ги е видял още.
Стаята в която е Еда е зад Тюркян /до вратата на стаята имаше една картина,която се вижда зад Тюркян ,докато тя говори с Мелда/, а Джемил се появява срещу нея.!!

# 269
http://www.youtube.com/watch?v=vgO_vAtjfms&feature=related
Нещо извън темата, но ми харесаха като двойка...Незнам от кой сериал е

Общи условия

Активация на акаунт