Незабравима /Unutulmaz/ тема 53

• 27 517
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
здравейте момичета, дали Джамил видя Харун и Еда? Как мислите? На мен ми се стори ,че ги видя.

# 241
Снощи усилено се коментираше в турския форум ,че Джамил получил удар newsm78, ако това е така е малко изтъркано, Тюркян и тя когато ги видя хоп кръвно, ако сега и Джамил......., ВЗЕХА ДА СЕ ПОВТАРЯТ, много слаби сърца, а уж са железни когато стане дума за чест и морал, но откъм чувства хич ги няма - не разбират и не приемат
И ти ако видиш щерка си и зет си да си гукат сладко, и да се обясняват в любов, ще получиш инфаркт.
Все пак Джемил и хабер си няма как стоят нещата.!
Но в снощната серия ме накефи ,че не отиде на церемонията!Не се подчини на Феяз ,както направиха всички останали!!

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 15:15 от migi_megi

# 242
Здравейте момичета и момче! Гледам заедно с вас всяка серия и следя коментарите ви без да имам възможност да се включа, но... Колкото и да не ми се иска и въпреки, че знам че е обсъждано, ще споделя какво ме тревожи, още повече пък след последната серия. Сърцето ми се свива, че сценаристите въпреки всичко не са много сигурни във щастливия /според нас/ финал. За съжаление смятам , че те поетапно продължават да ни подготвят за друго развитие - различно от Еда + Харун=щастливо бъдеще!!! Образа на Толга в тая серия и разсъжденията му отностно Еда още повече допълват тази картинка. Не искам да си мисля, но шанса да стане накрая някакво "осъзнаване" на Еда , че всъщност "истинската й, зряла любов" е Толга, който наистина държи на нея и го доказва и с действията си, не изглежда никак малък... Поетапно сценаристите могат да превърнат образа на Харун в един по-слаб като характер герой, който не заслужава тази голяма любов и други такива глупости  Sick Sick #Crazy ала "Мелодия на сърцето" не дай си боже! Определно се надявам да не съм права, защото ще ми отровят душичката с такова развитие  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! Tired
Извинете за дългия пост и спорен ден! /Моля ви, кажете ми че притесненията ми не са основателни.... Praynig Praynig/
Нищо не може да се изключи априори, но ми се струва, че вече нагазиха доста надълбоко и няма връщане назад. Доста неправдоподобно изглежда Еда тепърва да се влюбва в Толга, при положение, че вече има дете от него и второ може би чака. Това вече си е доста сериозно обвързване с Харун и дори да реши да се ориентира към Толга, животът им никак няма да бъде лесен, ако не забегнат някъде далече от Харун. Но пък той едва ли ще се откаже от бащинство. Аз такъв "щастлив" финал просто не виждам как ще се получи. А и Харун, въпреки всичките му слабости и кусури, досега го градиха като положителен образ и сега изведнъж бива засенчен от Толга. Малко вероятно ми се вижда, дори и като екранно присъствие - Харун и Еда са невероятно двойка, създаваща магията на филма, а Толга и Еда - определено не са такава двойка и няма начин да станат.

Стоя зад всяка казана дума от Бай Ганьо. Прекалено късно ми се вижда за промяна в образите, в смисъл от една в друга посока  на който и да е от филма, най-малко на Харун. Освен екранно присъствие като двойка те  имат много фенове в няколко държави, че сценаристите едва ли ще рискуват да загубят толкова зрители. Да не забравяме , че сигурно 80-90 % от зрителите гледат или заради Харун, или заради Еда иначе тъй труден за възприемане техен морал и  нравственни норми, особено вече в 21 в.
А играта на артистите е великолепна, макар че не всички имали артистично образование. То нашите като имат НАТВИЗ, та цъфнали и вързали. Само като се сетя за актрисата, която играе майката на отвлеченото момиче в "Забранена Любов"....Докато каже леблебия и чаршията ще затвори.

# 243
здравейте момичета, дали Джамил видя Харун и Еда? Как мислите? На мен ми се стори ,че ги видя.
Според мен - не !
Ако ти направи впечатление Тюркян изви глава към вратата ,която беше зад нея.Сякаш си каза"сега изгоряхме всички",а Джемил беше току що влязъл във фоаето!!

# 244
В предния епизод Мелда нали търсеше помощ срещу Бурак, май е привлякла във фирмата Гюляй. Там Гюляй и Бурак нещо си говореха, втория май й каза да внимават с него, да не го подценяват...нещо от тоя род. Последователността сигурно се разбира в диалозите,които не са преведени.

Ясно - благодаря ти. Но и да не пропуснем, че Бату и Бурак се записваха, докато им правеха масаж, а това предполага скорошна развръзка. А на Бурак голямата му грешка ще се окаже, че е подценил жена си. Явно е много интелигентна и проницателна, след като тя единствена засега схвана съвсем точно какво представлява всъщност Мелда. Това продължава да е непостижимо дори за сестра й, която още не разбира какво значи някой да ти е враг. Враговете воюват, а на война като на война - всичко е позволено. За Еда не е и може още да страда, ако не разбере тази истина.
Аз не разбрах само кой ги записва тия двамата пудела
На два пъти дадоха един мъж как прави нещо на компютъра си!
Аз също си помисих ,че това е този ,дето го нае Ашъл да подслушва Бурак!!

# 245
Здравейте момичета и момче! Гледам заедно с вас всяка серия и следя коментарите ви без да имам възможност да се включа, но... Колкото и да не ми се иска и въпреки, че знам че е обсъждано, ще споделя какво ме тревожи, още повече пък след последната серия. Сърцето ми се свива, че сценаристите въпреки всичко не са много сигурни във щастливия /според нас/ финал. За съжаление смятам , че те поетапно продължават да ни подготвят за друго развитие - различно от Еда + Харун=щастливо бъдеще!!! Образа на Толга в тая серия и разсъжденията му отностно Еда още повече допълват тази картинка. Не искам да си мисля, но шанса да стане накрая някакво "осъзнаване" на Еда , че всъщност "истинската й, зряла любов" е Толга, който наистина държи на нея и го доказва и с действията си, не изглежда никак малък... Поетапно сценаристите могат да превърнат образа на Харун в един по-слаб като характер герой, който не заслужава тази голяма любов и други такива глупости  Sick Sick #Crazy ала "Мелодия на сърцето" не дай си боже! Определно се надявам да не съм права, защото ще ми отровят душичката с такова развитие  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! Tired
Извинете за дългия пост и спорен ден! /Моля ви, кажете ми че притесненията ми не са основателни.... Praynig Praynig/

възможно е и такъв сценарий, но все пак в мелодията на сърцето кенан си беше завършен егоист и слабохарактерен от самото начало

# 246

тази сцена я нямаше newsm78
Това сигурно ще е от следващия епизод.!
Ако си спомняте фрагмента на 37 епизод завърши с кадър ,който показаха в началото на 38 еп.

# 247
Някой знае ли какво казваше Еда на Харун през прозореца на джипа?

# 248
Преломния момент за Толга е когато разбра кой е Хаккъ. Мислише се че той е някой непрокопсаник който си играе с  Еда и не я заслужава, когота разбра истината и видя болката в очите на Еда, мисля че тогава се отказа. Макар че нищо не разбирам от разговорите (освен това което превеждате тук )Толга се отвръщава от Мелда. Той осъзна че тя претиска Еда и с развалянето на сватбата Толга отказа да бъде нейна кукла на конци.

# 249
Само разбрах ,че викаше "отвори вратата".
За да не и отвори ,сигурно го убеждаваше да не тръгва ,а да остане на церемонията!

# 250
Само разбрах ,че викаше "отвори вратата".
За да не и отвори ,сигурно го убеждаваше да не тръгва ,а да остане на церемонията!

Аз мисля, че му казваше да отвори вратата и да поговорят.

# 251
обърнете внимание, че са изрязали част от епизода-накрая където Джамил идва в болница .Има един кадър, в който се появява Джамил за част от секундата и изчезва със сцената Еда и Харун в стаята..другото е, че когато Харун държи ръката на Еда и и говори, отзад фона е син ( каквато е ризата на Джамил), а ако се загледате по-назад в епизода фона е бежов( такива са стените и вратата на болничната стая)..така,че няма да се учудя ако дядото е влязъл в стаята без да го усетят и е чул разговора на двете гълъбчета

# 252

тази сцена я нямаше newsm78
Това сигурно ще е от следващия епизод.!
Ако си спомняте фрагмента на 37 епизод завърши с кадър ,който показаха в началото на 38 еп.

Спомняте ли си, че в една от по-предните серии имаше пуснати снимки в Фейсбук, как Еда и Харун се гонят по една поляна с цветя, така и не дадоха в следващия епизод такива кадри.

# 253
  • София
Ако Джемил не вижда Харун да гали Еда, защо тогава ще получава инфаркт? А Едже хубаво кара Бату да си признае всичко, но е извършил убийство и не виждам как ще стане тази работа. Но се очертава да бъде разкрит покрай Бурак.

# 254
Преломния момент за Толга е когато разбра кой е Хаккъ. Мислише се че той е някой непрокопсаник който си играе с  Еда и не я заслужава, когота разбра истината и видя болката в очите на Еда, мисля че тогава се отказа. Макар че нищо не разбирам от разговорите (освен това което превеждате тук )Толга се отвръщава от Мелда. Той осъзна че тя претиска Еда и с развалянето на сватбата Толга отказа да бъде нейна кукла на конци.
Толга разбра ,че любовта между Харун и Еда е взаимна.Той знаеше ,че Еда обича друг ,сега разбра ,че този другия е Харун.Толга одавна се чудеше ,каква е тази загриженост, която Харун проявяваше към Еда , а сега и към Ямур.От разговора/разправията/ на кея разбра ,че Харун не си играе с Еда ,а я обича истински.
Той според мен осъзна факта ,че Ямур си има родители ,които я обичат и които се обичат взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт